blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ποιον θα σπασετε, κυριε;
Το βρήκατε εν μέρει. Αλλά με άνοιγμα ποδιών της κορασίδος που τα εκμυστηρευτήκατε όλα θα έρθουν.
Δε βοηθατε κ σεις λιγο, ολο τα νερα μας θολωνετε κ οχι τπτ αλλο, προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε, εχετε κ μια ηλικια!!!
Λατρεμενε :-* :-* :-*
Ελα να πιούμε καφέΘα είμαι εκει.
και μια ΠΟΥΤΣΑ ναααααα ξεχασατε να πειτεΠάτε ένα στοίχημα πως θα του πεί ότι ειμαι νέος, ψηλός, εύρωστος, με πλούσια μελανή κόμη, σπινθηροβόλο βλέμμα και αρρενωπά χαρακτηρίστικά προσωπου; ;)
έρχονται αποκαλύψεις.
Μα και σεις μόνο φιλιά, δε ρίξατε και κανένα χοντρό σαν τη σχέση του εικονοθέτη μας με την εργοδότριά του.
και μια ΠΟΥΤΣΑ ναααααα ξεχασατε να πειτε
πικάντικα σχόλια κυρία ερινούλα και είμαι πάντα σηκωμένος αν ενδιαφέρεστε. Αυτά τα πάρει και σας σηκώσει εκεί που σας παίρνει.Τι χονδρό ρίξαμε εμείς κύριε νικολάκη μην σας παρει και σας σηκώσει;
κύριε νικολάκη το οτι είστε πάντα σηκωμένος αυτή την περίοδο που δώσατε υπόσχεση να μην γαμήσετε είναι κάπως φυσιολογικό δεν νομίζετε; εκτός να κλέβεις ;) Αν χρειαστώ τις σηκωμάρες σας θα σας ενημερώσω γιατι η λίστα με τους σηκωμένους ειναι μεγάλη και εκεί με παίρνει να τους σηκωνω απο όσο με ενημερώνουν απο το κονδρόλ... κατά τα λοιπά ελπίζω οσο σηκωμένος είστε να είστε αλλο τόσο και χονδρός στα ίδια σημεία..όσο αυτό που "ρίξαμε" .πικάντικα σχόλια κυρία ερινούλα και είμαι πάντα σηκωμένος αν ενδιαφέρεστε. Αυτά τα πάρει και σας σηκώσει εκεί που σας παίρνει.
Κυρία ερινούλα δεν είστε πλήρως ενημερωμένη για την υπόσχεση, η οποία άλλαξε μετά την πρώτη ημέρα που ο αγαπητός brabus δεν απάντησε. Μπορείτε να ανατρέξετε να το δείτε αν σας ενδιαφέρει (που προφανώς όχι). Η λίστα σας δε με ενδιαφέρει και ειλικρινά δε θέλω να μπω και εγώ. Μην ανησυχείτε επομένως για το πόσο χονδρός είμαι στα σημεία αυτά, πιστέψτε με ούτε εσάς ούτε εμένα ενδιαφέρει. Αν παρεξηγήσατε την έκφρασή μου, τότε είμαι σίγουρος πως δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ, που πίστευα ότι έχετε. Δε συνεχίζω άλλο μαζί σας το σταματώ εδώ, αρκεί να μην ξαναπροκληθώ με εκφράσεις του τύπου "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει".κύριε νικολάκη το οτι είστε πάντα σηκωμένος αυτή την περίοδο που δώσατε υπόσχεση να μην γαμήσετε είναι κάπως φυσιολογικό δεν νομίζετε; εκτός να κλέβεις ;) Αν χρειαστώ τις σηκωμάρες σας θα σας ενημερώσω γιατι η λίστα με τους σηκωμένους ειναι μεγάλη και εκεί με παίρνει να τους σηκωνω απο όσο με ενημερώνουν απο το κονδρόλ... κατά τα λοιπά ελπίζω οσο σηκωμένος είστε να είστε αλλο τόσο και χονδρός στα ίδια σημεία..όσο αυτό που "ρίξαμε" .![]()
άντε και με τη νίκη. Με την Πωλίνα μαζί θα το δείτε?Ολα εξελισσονται ομαλα. Το νημα ξαναβρηκε το δρομο του.
Η κα Ροζυ με μισει.
Η κα. erinal βρισκει κουραστικα τα πανεξυπνα σχολια μου για τις γατες.
Του κ. NICKειναι σηκωμενη ( μας ειναι αδιαφορο ), Αρα μπορω να παω για βενζινη κ μετα να δω την ομαδαρα μου.
Μ αφηνετε;
Τότε .... Κύριε νικολάκη αν δεν είσαι έτοιμος να αντέξεις την απάντησή μου μην μου το παίζεις εκεί που σε παίρνειΚυρία ερινούλα δεν είστε πλήρως ενημερωμένη για την υπόσχεση, η οποία άλλαξε μετά την πρώτη ημέρα που ο αγαπητός brabus δεν απάντησε. Μπορείτε να ανατρέξετε να το δείτε αν σας ενδιαφέρει (που προφανώς όχι). Η λίστα σας δε με ενδιαφέρει και ειλικρινά δε θέλω να μπω και εγώ. Μην ανησυχείτε επομένως για το πόσο χονδρός είμαι στα σημεία αυτά, πιστέψτε με ούτε εσάς ούτε εμένα ενδιαφέρει. Αν παρεξηγήσατε την έκφρασή μου, τότε είμαι σίγουρος πως δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ, που πίστευα ότι έχετε. Δε συνεχίζω άλλο μαζί σας το σταματώ εδώ, αρκεί να μην ξαναπροκληθώ με εκφράσεις του τύπου "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει".
Ολα εξελισσονται ομαλα. Το νημα ξαναβρηκε το δρομο του.
Η κα Ροζυ με μισει.
Η κα. erinal βρισκει κουραστικα τα πανεξυπνα σχολια μου για τις γατες.
Του κ. NICKειναι σηκωμενη ( μας ειναι αδιαφορο ), Αρα μπορω να παω για βενζινη κ μετα να δω την ομαδαρα μου.
Μ αφηνετε;
Εμένα θα μου λείψει, κάνει πάντα άσχετα σχόλια, το βρίσκω διασκεδαστικόΥπάγετε όπου σας φωτίσει ο ύψιστος.
Άλλωστε όπως και εσείς διαπιστώσατε, δεν θα μας λείψετε καθόλου.![]()