Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ποιον θα σπασετε, κυριε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Το βρήκατε εν μέρει. Αλλά με άνοιγμα ποδιών της κορασίδος που τα εκμυστηρευτήκατε όλα θα έρθουν.

Μου αρέσει πάντως που είστε πεπεισμένος οτι θα σας δώσει αληθείς πληροφορίες.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Δε βοηθατε κ σεις λιγο, ολο τα νερα μας θολωνετε κ οχι τπτ αλλο, προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε, εχετε κ μια ηλικια!!!
Λατρεμενε  :-* :-* :-*

Πάτε ένα στοίχημα πως θα του πεί ότι ειμαι νέος, ψηλός, εύρωστος, με πλούσια μελανή κόμη, σπινθηροβόλο βλέμμα και αρρενωπά χαρακτηρίστικά προσωπου;  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι θρεντ ειναι αυτο ρε παιδια;πρωτη φορα το βλεπω..... :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πάτε ένα στοίχημα πως θα του πεί ότι ειμαι νέος, ψηλός, εύρωστος, με πλούσια μελανή κόμη, σπινθηροβόλο βλέμμα και αρρενωπά χαρακτηρίστικά προσωπου;  ;)
και μια ΠΟΥΤΣΑ ναααααα ξεχασατε να πειτε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
έρχονται αποκαλύψεις.

Μα και σεις μόνο φιλιά, δε ρίξατε και κανένα χοντρό σαν τη σχέση του εικονοθέτη μας με την εργοδότριά του.

Τι χονδρό ρίξαμε εμείς κύριε νικολάκη μην σας παρει και σας σηκώσει;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Τι χονδρό ρίξαμε εμείς κύριε νικολάκη μην σας παρει και σας σηκώσει;
πικάντικα σχόλια κυρία ερινούλα και είμαι πάντα σηκωμένος αν ενδιαφέρεστε. Αυτά τα πάρει και σας σηκώσει εκεί που σας παίρνει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πικάντικα σχόλια κυρία ερινούλα και είμαι πάντα σηκωμένος αν ενδιαφέρεστε. Αυτά τα πάρει και σας σηκώσει εκεί που σας παίρνει.
κύριε νικολάκη το οτι είστε πάντα σηκωμένος αυτή την περίοδο που δώσατε υπόσχεση να μην γαμήσετε είναι κάπως φυσιολογικό δεν νομίζετε; εκτός να κλέβεις  ;)  Αν χρειαστώ τις σηκωμάρες σας θα σας ενημερώσω γιατι η λίστα με τους σηκωμένους ειναι μεγάλη και εκεί με παίρνει να τους σηκωνω απο όσο με ενημερώνουν απο το κονδρόλ... κατά τα λοιπά ελπίζω οσο σηκωμένος είστε να είστε αλλο τόσο και χονδρός στα ίδια σημεία..όσο αυτό που "ρίξαμε" .  :tooth:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ενα εχω να πω οτι ο Αγιος ειναι πανεξυπνος,παρεμβαινει εκει που χρειαζεται με νοημα χωρις περιττα λόγια και δεν νιώθει τον κώλο του(εκφραση είναι μην αρχίσετε)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ολα εξελισσονται ομαλα. Το νημα ξαναβρηκε το δρομο του.
Η κα Ροζυ με μισει.
Η κα. erinal βρισκει κουραστικα τα πανεξυπνα σχολια μου για τις γατες.
Του κ. NICKειναι σηκωμενη ( μας ειναι αδιαφορο ), Αρα μπορω να παω για βενζινη κ μετα να δω την ομαδαρα μου.
Μ αφηνετε;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
κύριε νικολάκη το οτι είστε πάντα σηκωμένος αυτή την περίοδο που δώσατε υπόσχεση να μην γαμήσετε είναι κάπως φυσιολογικό δεν νομίζετε; εκτός να κλέβεις  ;)  Αν χρειαστώ τις σηκωμάρες σας θα σας ενημερώσω γιατι η λίστα με τους σηκωμένους ειναι μεγάλη και εκεί με παίρνει να τους σηκωνω απο όσο με ενημερώνουν απο το κονδρόλ... κατά τα λοιπά ελπίζω οσο σηκωμένος είστε να είστε αλλο τόσο και χονδρός στα ίδια σημεία..όσο αυτό που "ρίξαμε" .  :tooth:
Κυρία ερινούλα δεν είστε πλήρως ενημερωμένη για την υπόσχεση, η οποία άλλαξε μετά την πρώτη ημέρα που ο αγαπητός brabus δεν απάντησε. Μπορείτε να ανατρέξετε να το δείτε αν σας ενδιαφέρει (που προφανώς όχι). Η λίστα σας δε με ενδιαφέρει και ειλικρινά δε θέλω να μπω και εγώ. Μην ανησυχείτε επομένως για το πόσο χονδρός είμαι στα σημεία αυτά, πιστέψτε με ούτε εσάς ούτε εμένα ενδιαφέρει. Αν παρεξηγήσατε την έκφρασή μου, τότε είμαι σίγουρος πως δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ, που πίστευα ότι έχετε. Δε συνεχίζω άλλο μαζί σας το σταματώ εδώ, αρκεί να μην ξαναπροκληθώ με εκφράσεις του τύπου "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει".

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Η κα Ροζυ με μισει.
Του κ. NICKειναι σηκωμενη ( μας ειναι αδιαφορο ), Αρα μπορω να παω για βενζινη κ μετα να δω την ομαδαρα μου.
Μ αφηνετε;
άντε και με τη νίκη. Με την Πωλίνα μαζί θα το δείτε?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με οποια θελω. Αναφορα θα σας δωσω;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κυρία ερινούλα δεν είστε πλήρως ενημερωμένη για την υπόσχεση, η οποία άλλαξε μετά την πρώτη ημέρα που ο αγαπητός brabus δεν απάντησε. Μπορείτε να ανατρέξετε να το δείτε αν σας ενδιαφέρει (που προφανώς όχι). Η λίστα σας δε με ενδιαφέρει και ειλικρινά δε θέλω να μπω και εγώ. Μην ανησυχείτε επομένως για το πόσο χονδρός είμαι στα σημεία αυτά, πιστέψτε με ούτε εσάς ούτε εμένα ενδιαφέρει. Αν παρεξηγήσατε την έκφρασή μου, τότε είμαι σίγουρος πως δεν έχετε την αίσθηση του χιούμορ, που πίστευα ότι έχετε. Δε συνεχίζω άλλο μαζί σας το σταματώ εδώ, αρκεί να μην ξαναπροκληθώ με εκφράσεις του τύπου "θα σας πάρει και θα σας σηκώσει".
Τότε .... Κύριε νικολάκη αν δεν είσαι έτοιμος να αντέξεις την απάντησή μου μην μου το παίζεις εκεί που σε παίρνει  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.298
Πόντοι
25.467
Η κα Ροζυ με μισει.
Μ αφηνετε;

Υπάγετε όπου σας φωτίσει ο ύψιστος.  

Άλλωστε όπως και εσείς διαπιστώσατε, δεν θα μας λείψετε καθόλου.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Υπάγετε όπου σας φωτίσει ο ύψιστος. 

Άλλωστε όπως και εσείς διαπιστώσατε, δεν θα μας λείψετε καθόλου.  :grin:
Εμένα θα μου λείψει, κάνει πάντα άσχετα σχόλια, το βρίσκω διασκεδαστικό :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λίγες μέρες πριν το νήμα γλιστρούσε απ' τα  σάλια. Τώρα το βλέπω να γλυστράει απ τ αίματα.
It will be blood.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom