blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 26.096
Η θεουμπα ποια ειναι?
Ετσι αυτοαποκαλειται η μετριοφρων κα. Wilde Rose.
Η θεουμπα ποια ειναι?
Ειπα και γω, ενταξει πρησμενο το ενα ματι αλλα να εχω και παραισθησεις?Οχι κ γω το εψαχνα τωρα, ενω το ειχα δει πριν λιγο κ επισης δεν το βρισκω!!!
Δεν αυτοαποκαλουμαι, εσυ με αποκαλεις θεουμπα!!!Ετσι αυτοαποκαλειται η μετριοφρων κα. Wilde Rose.
To εχασα.Μηπως εχω παραισθησεις?
γτ τι επαθες??Ειπα και γω, ενταξει πρησμενο το ενα ματι αλλα να εχω και παραισθησεις?
Εγω!!!!
Παροτι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια,αδυνατω να το πιστεψω,καθοτι δεν εχω σχηματισει τετοια εντυπωση για την Ροζυ.Ετσι αυτοαποκαλειται η μετριοφρων κα. Wilde Rose.
Ευχαριστω χαρα μου!!!!Παροτι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια,αδυνατω να το πιστεψω,καθοτι δεν εχω σχηματισει τετοια εντυπωση για την Ροζυ.
6η μερα στο κρεβατι απο γριπη αλλα πρησθηκε και το ενα ματι.Εχω βαλει ενα βαμβακι με χαμομηλι να του κανει γλυφο...ματι.γτ τι επαθες??
Παροτι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια,αδυνατω να το πιστεψω,καθοτι δεν εχω σχηματισει τετοια εντυπωση για την Ροζυ.
6η μερα στο κρεβατι απο γριπη αλλα πρησθηκε και το ενα ματι.Εχω βαλει ενα βαμβακι με χαμομηλι να του κανει γλυφο...ματι.
Welcome αλλα να ξερεις οτι δεν σου κανω χαρη.Αν ειχα σχηματισει αλλη αποψη και εφ οσον με ρωτουσαν θα την ελεγα.Ευχαριστω χαρα μου!!!!
;)
6η μερα στο κρεβατι απο γριπη αλλα πρησθηκε και το ενα ματι.Εχω βαλει ενα βαμβακι με χαμομηλι να του κανει γλυφο...ματι.
Το πιστευω γιατι μεχρι τωρα δεν μου παραπονεθηκε οτι δεν του αρεσει.Thks
Περαστικουλια, καλα εκανες θα το ανακουφισει το χαμομηλι!!!!
Δεν θα θελα να πεις κατι περα απο τη γνωμη που πραγματικα εχεις σχηματισει!!Welcome αλλα να ξερεις οτι δεν σου κανω χαρη.Αν ειχα σχηματισει αλλη αποψη και εφ οσον με ρωτουσαν θα την ελεγα.
Το πιστευω γιατι μεχρι τωρα δεν μου παραπονεθηκε οτι δεν του αρεσει.Thks
Πρωι πρωι αυριο θα ζητησω την βοηθεια της φαρμακοποιου.Thks θα το εχω υποψιν.χαχαχαχαχαχαχαχα...
Tobrex. Θα βοηθησει περισσοτερο.
2 σταγονες.
Δεν θα θελα να πεις κατι περα απο τη γνωμη που πραγματικα εχεις σχηματισει!!
Αυτο ηταν και απο πριν?Γιατι το προσεξα και γω μολις τωρα?Τωρα προσεξα το αβαταρ σας.
Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι εκπληκτικο!!!
Αυτο ηταν και απο πριν?Γιατι το προσεξα και γω μολις τωρα?