blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.765
- Πόντοι
- 26.096
Μπλιζ συνεχεια ετσι με σκεφτεσαι???
Αναφερομουν στην επαγγελματικη ενασχοληση σας.
Οχι. Δεν σας σκεπτομαι.
Υπαγω με κατα πολυ ακριβοτερες.
Μπλιζ συνεχεια ετσι με σκεφτεσαι???
Εγω παντως σε ειχα στο μυαλο μου για τεκνο, δεν ξερω γτ.
Μπλιζακο δε θελω να σε ταραξω, αλλα καποιες πηδιομαστε επειδη γουσταρουμε, οχι επειδη μας πληρωνουν!!!Αναφερομουν στην επαγγελματικη ενασχοληση σας.
Οχι. Δεν σας σκεπτομαι.
Υπαγω με κατα πολυ ακριβοτερες.
Εν τω μεταξυ τωρα που εγραψα για γυναικες που ξερουν να γαμιουνται,το μυαλο μου πηγε σε καποιες γυναικες πολυοργασμικες που ειχα γνωρισει.Και ω του θαυματος βλεπω στα θεματα του site thread με τιτλο πολυοργασμικες γυναικες.Παω να διαβασω.
Γιατι τεκνο ειναι και ο απολυτος μηπως?Εγω παντως σε ειχα στο μυαλο μου για τεκνο, δεν ξερω γτ.
Γτ αραγε???Και παρατατε εμας για ενα αλλο ιταμο νημα;
Μπλιζακο δε θελω να σε ταραξω, αλλα καποιες πηδιομαστε επειδη γουσταρουμε, οχι επειδη μας πληρωνουν!!!
Δεν ξερω βρε απλα μου βγαζες κατι νεανικο, σε ειχα για μικροτερο μαλιστα απο μενα!!!Γιατι τεκνο ειναι και ο απολυτος μηπως?
Οχι φυσικα,θα κανω διερευνηση χωρου και θα επανελθω παραυτα.Και παρατατε εμας για ενα αλλο ιταμο νημα;
Οχι φυσικα,θα κανω διερευνηση χωρου και θα επανελθω παραυτα.
Δεν εχω δικαιωμα να σου γκρεμιζω τις οποιες ελπιδες κ φαντασιωσεις εχεις για τη θεουμπα!!!Φρονω οτι ανηκετε και στις 2 κατηγοριες.
Δεν ειναι κακο.
Η εργασια δεν ειναι ντροπη.
Κοιτα στην καρδια και στην διαθεση μπορει να ειμαι και μικροτερος απο σενα.Δεν μπορω να χωνεψω οτι παταω 50.Δεν ξερω βρε απλα μου βγαζες κατι νεανικο, σε ειχα για μικροτερο μαλιστα απο μενα!!!
Η καρδια κ η διαθεση μετραει χαρα μου!!!Κοιτα στην καρδια και στην διαθεση μπορει να ειμαι και μικροτερος απο σενα.Δεν μπορω να χωνεψω οτι παταω 50.
Κοιτα στην καρδια και στην διαθεση μπορει να ειμαι και μικροτερος απο σενα.Δεν μπορω να χωνεψω οτι παταω 50.
Δεν εχω δικαιωμα να σου γκρεμιζω τις οποιες ελπιδες κ φαντασιωσεις εχεις για τη θεουμπα!!!
Αλλωστε ολοι σ' αγαπαμε!!!!! :-* :-* :-*
Οχι κ γω το εψαχνα τωρα, ενω το ειχα δει πριν λιγο κ επισης δεν το βρισκω!!!To εχασα.Μηπως εχω παραισθησεις?
Η θεουμπα ποια ειναι?Μη στεναχωρεισθε.
Εισθε στο καταλληλο νημα που σφυζει απο νεολαια, η οποια παρασερνει και τους υπολοιπους.
Εγω!!!!Η θεουμπα ποια ειναι?