Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Καποιοι απλα κ γενικοτερα, οχι μονο στο στοματικο, δεν το χουν. Τι να κανουμε δλδ, δεν μπορει ολοι να ειμαστε τελειοι παντου!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω πιστευω η καθε γυναικα αναλογα με τα γουστα και τα βιωματα της της αρεσει κατι διαφορετικο.Επισης νομιζω οτι το γλυψιμο δεν παει μονο του αλλα ειναι πακετο μαζι με αλλες κινησεις και κουβεντες και ματιες και δε ξερω γω τι μπορει να καυλωνει την καθε μια...

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Διαφωνω.Η εμπειρια που αποκταται με τον χρονο νομιζω ειναι σημαντικος παραγοντας.
Ναι οκ αλλα δε θα σε τεσταρω εγω μανα μου διαχρονικα για να αξιολογω τις επιδοσεις σου!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Διαφωνω.Η εμπειρια που αποκταται με τον χρονο νομιζω ειναι σημαντικος παραγοντας.
Δλδ ενας 50ρης 60ρης γλύφει σε γενικές γραμμές καλύτερα απ τον 30άρη,40άρη ας πούμε?
Διαφωνώ δεν είναι θέμα ηλικίας και πείρας, εκτος αν μιλάμε για το "κοκοράκι" τον 20ρη.
Από μια ηλικία όμως και μετά αν δε τα έχεις μάθει σωστά τα "γράμματα" άστα να πάνε.
Γνώμη μου πάντα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ταλεντο ειναι το γλυψιμο

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δλδ ενας 50ρης 60ρης γλύφει σε γενικές γραμμές καλύτερα απ τον 30άρη,40άρη ας πούμε?
Διαφωνώ δεν είναι θέμα ηλικίας και πείρας, εκτος αν μιλάμε για το "κοκοράκι" τον 20ρη.
Από μια ηλικία όμως και μετά αν δε τα έχεις μάθει σωστά τα "γράμματα" άστα να πάνε.
Γνώμη μου πάντα.
Νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια.Και συ μιλας για να εχεις μαθει σωστα τα γραμματα.Απο κει και μετα μπαινουν οι προσωπικοι παραγοντες.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια.Και συ μιλας για να εχεις μαθει σωστα τα γραμματα.Απο κει και μετα μπαινουν οι προσωπικοι παραγοντες.
Αγκχαραλ (το πα σωστα???  :rolleyes:) εγω που ειμαι γυναικα σου λεω οτι αν κρινω απο αντρες που ηταν μαζι μου κ οντως γουσταρανε πολυ κ ηταν πανω κατω στις ιδιες ηλικιες 30-40 καποιοι το ειχαν κ καποιοι οχι!!!
Πες μου οτι σε καλυψα!!!!  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν το μουνι ηταν απλα κρεας θα εκανε καλυτερο γλυφομουνι αυτος που ξερει την ανατομια του...νομιζω στη γυναικα παιζει μεγαλο ρολο η φαντασιωση και η φαντασια αρα πρεπει να συνδιασεις το που και πως να την γλυψεις με την καταληλη -για καθε μια τους- συμπεριφορα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αγκχαραλ (το πα σωστα???  :rolleyes:) εγω που ειμαι γυναικα σου λεω οτι αν κρινω απο αντρες που ηταν μαζι μου κ οντως γουσταρανε πολυ κ ηταν πανω κατω στις ιδιες ηλικιες 30-40 καποιοι το ειχαν κ καποιοι οχι!!!
Πες μου οτι σε καλυψα!!!!  :grin:
το γλυφομουνι σου αρεσει?...σορυ για το αμμεσο της κουβεντας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom