wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Καποιοι απλα κ γενικοτερα, οχι μονο στο στοματικο, δεν το χουν. Τι να κανουμε δλδ, δεν μπορει ολοι να ειμαστε τελειοι παντου!!!
Διαφωνω.Η εμπειρια που αποκταται με τον χρονο νομιζω ειναι σημαντικος παραγοντας.Ή τόχεις-χει ή όχι, τέλος. Ούτε διάθεση, ούτε χημεία.
Ναι οκ αλλα δε θα σε τεσταρω εγω μανα μου διαχρονικα για να αξιολογω τις επιδοσεις σου!!!Διαφωνω.Η εμπειρια που αποκταται με τον χρονο νομιζω ειναι σημαντικος παραγοντας.
Δλδ ενας 50ρης 60ρης γλύφει σε γενικές γραμμές καλύτερα απ τον 30άρη,40άρη ας πούμε?Διαφωνω.Η εμπειρια που αποκταται με τον χρονο νομιζω ειναι σημαντικος παραγοντας.
Οχι φυσικα.Εννοειται.Απλως εσυ με την παροδο του χρονου βελτιωνεσαι.Ναι οκ αλλα δε θα σε τεσταρω εγω μανα μου διαχρονικα για να αξιολογω τις επιδοσεις σου!!!
ετσι......Οχι φυσικα.Εννοειται.Απλως εσυ με την παροδο του χρονου βελτιωνεσαι.
Νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια.Και συ μιλας για να εχεις μαθει σωστα τα γραμματα.Απο κει και μετα μπαινουν οι προσωπικοι παραγοντες.Δλδ ενας 50ρης 60ρης γλύφει σε γενικές γραμμές καλύτερα απ τον 30άρη,40άρη ας πούμε?
Διαφωνώ δεν είναι θέμα ηλικίας και πείρας, εκτος αν μιλάμε για το "κοκοράκι" τον 20ρη.
Από μια ηλικία όμως και μετά αν δε τα έχεις μάθει σωστά τα "γράμματα" άστα να πάνε.
Γνώμη μου πάντα.
Οχι φυσικα.Εννοειται.Απλως εσυ με την παροδο του χρονου βελτιωνεσαι.
Σε τι ακριβως συμφωνησανε??ετσι......
παιζει πολυ μεγαλο ρολο πια γλυφεις
Στο οτι δεν θα κατσεις εσυ να τεσταρεις την προοδο του αλλου.Σε τι ακριβως συμφωνησανε??![]()
![]()
![]()
Στο ότι διαφωνούνεΣε τι ακριβως συμφωνησανε??![]()
![]()
![]()
σο μουνακι σου που σταζει αν το βρει σωστος αντραςΣε τι ακριβως συμφωνησανε??![]()
![]()
![]()
αυτη θα χασειΣτο οτι δεν θα κατσεις εσυ να τεσταρεις την προοδο του αλλου.
Αγκχαραλ (το πα σωστα???Νομιζω λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια.Και συ μιλας για να εχεις μαθει σωστα τα γραμματα.Απο κει και μετα μπαινουν οι προσωπικοι παραγοντες.
Φυσικα κ σταζει!!!σο μουνακι σου που σταζει αν το βρει σωστος αντρας
Τώρα που ήρθε η άνοιξη (βρέχει όξω μούχλα και κρύο) θα ξεκινήσω κολυμβητήριο το αποφάσισα
το γλυφομουνι σου αρεσει?...σορυ για το αμμεσο της κουβενταςΑγκχαραλ (το πα σωστα???) εγω που ειμαι γυναικα σου λεω οτι αν κρινω απο αντρες που ηταν μαζι μου κ οντως γουσταρανε πολυ κ ηταν πανω κατω στις ιδιες ηλικιες 30-40 καποιοι το ειχαν κ καποιοι οχι!!!
Πες μου οτι σε καλυψα!!!!![]()
ωωωωω!!!!!! για εσενα δεν εχω να πω τιποτα!!!Φυσικα κ σταζει!!!![]()