Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Οχι,αλλα πηρα τηλεφωνα,φεισμπουκ,σκαιπ και ολα τα ιντερνετικα και θα κανω σχεδιο τορπιλισμουΣαουλ πώς πήγε ?εριξες κάνα πουτσο ?
Οχι,αλλα πηρα τηλεφωνα,φεισμπουκ,σκαιπ και ολα τα ιντερνετικα και θα κανω σχεδιο τορπιλισμουΣαουλ πώς πήγε ?εριξες κάνα πουτσο ?
Σε μας δε θα ελεγα οτι ισχυει το ιδιο...Ναι. Πάντα.
Σε μας δε θα ελεγα οτι ισχυει το ιδιο...
Οι άρρωστοι του θρεντακιου τι κάνουν ?Λαιφ Αργκαχακ νίκ Ερειζερ
Δεν δυσκολευομαι, ισα ισα μ αρεσει πολυ, αλλα εχω πετυχει κ σε πολυ αδεξιους που πραγματικα ηταν απλα εκνευριστικο!!!δυσκολεύεσθε να τελειώσετε με στοματικό ε;
Ισχύει. Να διαλέγετε επιδέξιους μόνο. Θα τους αναγνωρίσετε απ το βλέμμα.Δεν δυσκολευομαι, ισα ισα μ αρεσει πολυ, αλλα εχω πετυχει κ σε πολυ αδεξιους που πραγματικα ηταν απλα εκνευριστικο!!!
Ειναι θεμα δεξιοτητας γυναικος.Νομιζω?Καλημερες.Δεν δυσκολευομαι, ισα ισα μ αρεσει πολυ, αλλα εχω πετυχει κ σε πολυ αδεξιους που πραγματικα ηταν απλα εκνευριστικο!!!
Το γλυφομούνι?Ειναι θεμα δεξιοτητας γυναικος.Νομιζω?Καλημερες.
Για πιπες δεν μιλουσαμε?Το γλυφομούνι?![]()
Στην αρχή, μετα περάσαμε στο γλυφομούνι.Ολα καλα ;)Για πιπες δεν μιλουσαμε?
Μπερδεψα τις βουρτσες με τις πουτσες?Στην αρχή, μετα περάσαμε στο γλυφομούνι.Ολα καλα ;)
Δεν δυσκολευομαι, ισα ισα μ αρεσει πολυ, αλλα εχω πετυχει κ σε πολυ αδεξιους που πραγματικα ηταν απλα εκνευριστικο!!!
Βρε χαρα μου καποιοι ειναι πραγματικα αδεξιοι!!!ζήτα τους τι και πως το θέλεις, μην ντρέπεσαι. που θέλεις τα χείλη τους, τα δάκτυλα τους, τη γλώσσα τους...
διεκδίκησε το δικαίωμα σου στην ικανοποίηση. είσαι γυναίκα, απόλαυσε το.
θέλουμε να βελτιωνόμαστε (όσοι δεν είμαστε τέλειοι).
ποιός είμαι, ο Ασκητής είμαι;
Εγω νομιζω οτι ειναι θεμα διαθεσης.Αν εχεις διαθεση να ευχαριστησεις τον αλλον γινεσαι σκαπανεας.Αν δεν εχεις διαθεση και το βλεπεις σαν ψεκαστε σκουπιστε τελειωσαμε φυσικο ειναι φαινεσαι αδεξιος.Βρε χαρα μου καποιοι ειναι πραγματικα αδεξιοι!!!
Ουτε με gps δε σωζεται!!!![]()