erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
καλτ μαγαζι κι ημενα βρεφος τοτε..Ναι πήγαινε![]()
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
καλτ μαγαζι κι ημενα βρεφος τοτε..Ναι πήγαινε![]()
λύσαξεςπερλ τζαμ;![]()
ε δεν ξερω αν ειχε γεννητρια. Και αφου λετε τετοια να ρωτηξω πηγαινε κανείς στο ματζεστικ στην παραλια το παλιο ομως;![]()
Κι εγώ βρέφος, σχεδόν, ήμουνακαλτ μαγαζι κι ημενα βρεφος τοτε..![]()
κοιτάξτε είμαι του κλασικού ροκ,έτρεχα σε συναυλιες και όλα αυτα,εχω παρακολουθήσει rolling stones Αθήνα,Λονδίνο,εχω παρευρεθεί σε pink floyd κ.α αλλά η λέξη μεάκλωμα ταιριάζει μονο στο καλό λαϊκό τραγούδι!
ΣελήνηΝαι, βέβαια. Ματζέστικ και Αχίλλειο [ στις παλιές μορφές τους ] και ... Σελήνη
Έχω μάθει να περιμένω, κύριε και να επιλέγω εγώ τον χρόνο και τον τόπο της σύγκρουσης.
Την μέρα λοιπόν που θα αναρτήσετε κρτική για Εκείνη, το μπου θα καταρρεύσει από τα σχόλιά μου.
Θα υπάρξει κατακλυσμός!
Κι εγώ βρέφος, σχεδόν, ήμουνα![]()
Ε τότε έπρεπε να δείτε το δικό μου μεράκλωμα στους AC DC [ Αθήνα ] στο For those about to rock ...![]()
![]()
![]()
Η μόνη κριτική που θα μπορουσα να της γράψω, είναι για το πώς πήζει γιαούρτι.
μας παρεξήγησες....Σας ξερω εσας τους Ροκαδες ολο ροκ και ξερω γω και μετα μπουζουκια με τα πουτανακια για να μ@μ@σετε !!!
Σας ξερω εσας τους Ροκαδες ολο ροκ και ξερω γω και μετα μπουζουκια με τα πουτανακια για να μ@μ@σετε !!!
Ε τότε έπρεπε να δείτε το δικό μου μεράκλωμα στους AC DC [ Αθήνα ] στο For those about to rock ...![]()
![]()
![]()
Κοιτάξτε κύριε.
Εάν πληρώνεις, δεν χρειάζεται να τρέχεις στα μπουζούκια για να επιτύχεις ανήθικες πράξεις.
Πότε επιτέλους θα κατανοήσετε σε ποίον ιστότοπο συχνάζετε;;;
Εδώ δεν είμεθα αγαπούληδες, κύριε!
Μα δεν πληρώνετε για σεξ αλλά για να φεύγουν μετά, να τα λέμε αυτά. ;)Ομιλώ ορθώς, κ. Alpula???
Μερακλώσατε όταν ο βραχνοκαραφλοκότσυφας τραγουδούσε το Θαντερστράικ και ανεμιζε τη χαίτη (λέμε τώρα) του;
Καραφλοχαίτουλες αγαπητέ μου, πρώην μαλλιάδες, πρώην ροκάδες, πρώην γενικώς.Μερακλώσατε όταν ο βραχνοκαραφλοκότσυφας τραγουδούσε το Θαντερστράικ και ανεμιζε τη χαίτη (λέμε τώρα) του;