astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Και καλό είναι να παραμείνετε εις την κατάστασιν αυτήν!
Εισαι οργιο χααχαχχα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Και καλό είναι να παραμείνετε εις την κατάστασιν αυτήν!
Αυτό ήταν εκείνο το ποντικοβριθές πάνω στην εξέδρα ... στη θάλασσα;;;
Μιστερ μπλιζ αποτελεσε για καιρο η καλυτερη καβατζα για παρανομα ζευγαρακια !! και ατελειωτα γουστα εκει γλεντια κλπ ολοι μια παρεα (οι παρανομοι εννοω)
ναι ρε ναι ναι.. εξαιρετικο το μαγαζι δουλευε μεχρι απογευμα γιατι δεν ειχε ρευμα. Δυστυχως εκλεισε αφοτου πηγαΑυτό ήταν εκείνο το ποντικοβριθές πάνω στην εξέδρα ... στη θάλασσα;;;
Έτσι ;)και δεν ηταν ενα, ηταν 3-4 !
Δεν υπήρξα παράνομος, κύριε! [ HoF σκάσε! ]
Εγώ πληρώνω. 'Εχω πρόσωπο στην αγορά της πόλης, κύριε. Το έχω ξαναγράψει αυτό.
ναι ρε ναι ναι.. εξαιρετικο το μαγαζι δουλευε μεχρι απογευμα γιατι δεν ειχε ρευμα. Δυστυχως εκλεισε αφοτου πηγα![]()
![]()
Καλώς!
Μη τυχόν και δω κριτική σας για την Πωλίνα, αν έρθει Αθήνα...![]()
Πείτε της μονο να βιαστεί να κατέβει, γιατί ξέμεινα από καθαρίστρια.
Πείτε της μονο να βιαστεί να κατέβει, γιατί ξέμεινα από καθαρίστρια.
γυγγνώμη κι ολας καλά ολα αυτα αλλά όχι για μερακλωμα
για μερακλωμα μόνο τέτοια
τα σέβη μου
ε δεν ξερω αν ειχε γεννητρια. Και αφου λετε τετοια να ρωτηξω πηγαινε κανείς στο ματζεστικ στην παραλια το παλιο ομως;Μπράβο αυτό το παράνομο. Νομίζω είχαν μία μικρή γεννήτρια. Ναι;
κοιτάξτε είμαι του κλασικού ροκ,έτρεχα σε συναυλιες και όλα αυτα,εχω παρακολουθήσει rolling stones Αθήνα,Λονδίνο,εχω παρευρεθεί σε pink floyd κ.α αλλά η λέξη μεάκλωμα ταιριάζει μονο στο καλό λαϊκό τραγούδι!
Ναι πήγαινεε δεν ξερω αν ειχε γεννητρια. Και αφου λετε τετοια να ρωτηξω πηγαινε κανείς στο ματζεστικ στην παραλια το παλιο ομως;![]()
ε δεν ξερω αν ειχε γεννητρια. Και αφου λετε τετοια να ρωτηξω πηγαινε κανείς στο ματζεστικ στην παραλια το παλιο ομως;![]()