Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Κι αλλα; Μα δεν εχετε πει κατι εως τωρα!
Αλλωστε το θεμα ειναι να σας τα εκμαιευσουμε. Αφεθειτε, παρακαλ, στα εμπειρα χερια του ιεροεξεταστη, κ. NICK TRIVE.
δεν μπορώ...φοβαμαι..τα χερια του πάνε όλο και πιο χαμηλά και ενοχλούμαι...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.780
Πόντοι
26.096
δεν μπορώ...φοβαμαι..τα χερια του πάνε όλο και πιο χαμηλά και ενοχλούμαι...
  :2funny:  :2funny:
Υπονοειτε κατι;
Σε καθε περιπτωση για εμας μετρα το αποτελεσμα και οχι η μεθοδος εξαγωγης του. Λυπουμαι και αν και σας συμπαθω πολυ πρεπει να σας πω οτι δεν θα το αποφυγετε ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
αυτό που διάβασα, ήτανε πιο βαρετό και από αυτά που έγραφε ακόμα και ο saint.
φράσεις με καθαρευουσιάνικες σάλτσες με πληθυντικό αηδίας και σάλια για τις γκόμενες.

αλλά εντάξει, το ιντερνετ είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλεις κάποιος, οπότε για εμένα να σχολιάζω.
εσύ γιατί σφίγγεσαι;

Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς που γράφετε ενδιφέροντα πράγματα. Φράσεις γεμάτες με αγκυλώσεις στο παρελθόν διανθισμένες με νεοεπιστημονίστικες προσεγγίσεις, πενιχρό λεξιλόγιο που το βαπτίζετε ενικό ευθύτητος, και τιγκα στην τεστοστερόνη.  :)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Ευτυχώς που υπάρχετε και εσείς που γράφετε ενδιφέροντα πράγματα. Φράσεις γεμάτες με αγκυλώσεις στο παρελθόν διανθισμένες με νεοεπιστημονίστικες προσεγγίσεις, πενιχρό λεξιλόγιο που το βαπτίζετε ενικό ευθύτητος, και τιγκα στην τεστοστερόνη.  :)
μια χαρα ατομο ειναι ο τσολιας κουλαρε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
μια χαρα ατομο ειναι ο τσολιας κουλαρε

Αυτό που διάβασα, ήτο πιο αγκυλώτικο και προβλέψιμο  ακόμα και από αυτά που γράφουν οι κλώνοι του Νώντα.
Κούφιες καταγγελίες με στομφώδες ύφος και επιδειξιομανία τύπου κλανιάς μαγκιάς χωρίστρας.

Αλλά όπως και ο ίδιος έγραψε: "Εντάξει... το ιντερνετ είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει κάποιος, οπότε για εμένα να σχολιάζω."

Εσείς  όμως γιατί μυγιάζεστε;  :)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Αυτό που διάβασα, ήτο πιο αγκυλώτικο και προβλέψιμο  ακόμα και από αυτά που γράφουν οι κλώνοι του Νώντα.
Κούφιες καταγγελίες με στομφώδες ύφος και επιδειξιομανία τύπου κλανιάς μαγκιάς χωρίστρας.

Αλλά όπως και ο ίδιος έγραψε: "Εντάξει... το ιντερνετ είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει κάποιος, οπότε για εμένα να σχολιάζω."

Εσείς  όμως γιατί μυγιάζεστε;  :)
κοιταξε αγιε σ αγαπω σ εκτιμω αλλα εχεις ξεφυγει φιλε,χαλαρωσε,δειξε την βασικοτερη αρετη των αρχαιων ελληνων και ρωμαιων την μετριοφροσυνη......

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι έχει ξεφύγει ο Άγιοςκ είναι ο τσολιάς με τις χουντικες ψυχώσεις ισορροπημένος.χοχο ας γελασω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
υπαρχει και μια διαφορα ηλικιας 50 χρονια γυναικα.....
Ο μαλακας σε κάθε ηλικία μαλακας θα είναι συζυγε.κι ο τσολιας μιλάει σαν συνταξιούχος λαζογερμανος που γύρισε Ελλάδα κ πριν την συνταξη δούλεψε κ λίγο Ταξί κ είναι της πιάτσας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
κοιταξε αγιε σ αγαπω σ εκτιμω αλλα εχεις ξεφυγει φιλε,χαλαρωσε,δειξε την βασικοτερη αρετη των αρχαιων ελληνων και ρωμαιων την μετριοφροσυνη......

(Τρολ μόουντ: οφ) Κι εγώ σε αγαπώ και σε εκτιμώ, και το γνωρίζεις. Αλλά αυτή η καραμελίτσα για την χρήση πληθυντικού μαζί με τα συνήθη συμπαραμαρτούντα, καταντά  βαρετή.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κάτω στο ποτάμι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο Αγιος εχει ξεφυγει, και κατι αλλοι είναι καλά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο,τι πεις.
Το μπου είναι μαγικο, τελειωσε...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα τα σέβη μου  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσυ φιλε εισαι για πολυ σκληρα ναρκωτικα κοκτειλ μπας και συνελθεις
Εγω είμαι για ναρκωτικα, ο Αγιος εχει ξεφυγει...
Καλα.
Μαλλον περιεργα κριτήρια εχετε για το ποιος είναι ενταξει και ποιος όχι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom