Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
29 σελίδες μιλάτε για εναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι εγγεγραμμενος σε forum ανώτερης ποιότητας και ήθους απο ότι το δικό μας
θα δωσω μόνο ενα παραδειγμα...

πολλοι μου στελνετε pm για να αντλησετε πληροφορίες,σας παρακαλω άσκοπα το κάνετε,σταματηστε το!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
29 σελίδες μιλάτε για εναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι εγγεγραμένος σε forum ανώτερης ποιότητας και ήθους απο ότι το δικό μας

πολλοι μου στελνετε pm για να αντλησετε πληροφορίες,σας παρακαλω άσκοπα το κάνετε,σταματηστε το!
Ξέρασέ τα όλα χωρίς πίεση.

Μου ανατέθηκε η ανάκρισή σου. Μη με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω βία.  :s&m_1:  :s&m_3:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
29 σελίδες μιλάτε για εναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι εγγεγραμμενος σε forum ανώτερης ποιότητας και ήθους απο ότι το δικό μας

Στο θρεντακι "προκήρυξη θεσης αριστερου ψαλτη" βλεπω συμμετεχει και ενας χρηστης "papazaris", αναρωτιέμαι αν εχει σχεση με τον δικο μας παπαζολη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.184
Πόντοι
2.606
Στο θρεντακι "προκήρυξη θεσης αριστερου ψαλτη" βλεπω συμμετεχει και ενας χρηστης "papazaris", αναρωτιέμαι αν εχει σχεση με τον δικο μας παπαζολη.
αλεξ ο παπαζολης επαιζε φουνταριστος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εμβληματικά νικ του ακμάζοντος τούτου ιστοτόπου είναι το νικ του κ. Τhe Saint! Ένα νικ, γεμάτο οξυδέρκεια και χιούμορ, που στέκεται κριτικά και σαρκαστικά, αν θέλετε, απέναντι στην ζωή αλλά και στην ίδια την περσόνα του.
Τι υποκρύπτεται όμως πίσω από αυτό το νικ; Κάποιοι λένε ότι πίσω από αυτό το νικ κρύβεται μια ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών της  FSB  (της σημερινής εσωτερικής κρατικής υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας)που συλλέγει πληροφορίες στο σάϊτ μας. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται ότι πίσω από αυτό το νικ είναι μία ομάδα από γκέυ μόδιστρους, που έπλασαν τον ιδανικό άντρα, έτσι όπως αυτός εμφανίζεται στα πιο πρόστυχα όνειρά τους.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι, που λένε ότι πίσω από το νικ είναι ένας και μόνο άντρας. Ορισμένοι από αυτούς ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να βγάζει selfie με φόντο τους Αυτοκρατορικούς Πιγκουίνους στην Ανταρκτική, την ίδια ακριβώς στιγμή που άλλοι ορκίζονται ότι τον είδαν να καπνίζει πούρο και να πίνει ηδύποτα στις όχθες του Σηκουάνα, απευθύνοντας ανήθικες προτάσεις στις διερχόμενες,σε άπταιστα γαλλικά.
Οι φίλοι του αντιθέτως, διαψεύδουν τις παραπάνω θεάσεις του ως εντελώς μυθοπλαστικές, και διαβεβαιώνουν ότι εκείνη την στιγμή αρμένιζε με το Rivarama του στην λίμνη του Como, έχοντας στο πλευρό του τις Μonica Bellucci, Sophie Marceau & Charlize Theron.
Σ΄ αυτό το σάϊτ υπάρχουν μερικά μυστήρια. Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε ένα από αυτά. Βοηθήστε! Ποιος είναι ο κ. the Saint; Και όπως αρέσκεται και ο ίδιος να γράφει ... Τη γνώμη σας ... [ με πγιότητα όμως ] ...
Παίζουμε;
:jerking:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
γι'αυτο σου λεω..γνωρίζω πολλά αλλα μην με πιεζετε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε ολα τα σαιτ υπαρχει ενας παπαζολης τυπε :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ξέρασέ τα όλα χωρίς πίεση.

Μου ανατέθηκε η ανάκρισή σου. Μη με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω βία.  :s&m_1:  :s&m_3:
και να τα ξερασω αλλα και χωρίς πίεση??
θα επικοινωνησω μαζι του και αν μου σωσει το οκ,θα πω κι άλλα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
ότι και να σου τάξει για να μη μιλήσεις, δίνω τα διπλά.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
respect!!
η ευφραδεια σου και ο γραπτος σου λόγος τσακίζουν κόκκαλα!
αυτό που διάβασα, ήτανε πιο βαρετό και από αυτά που έγραφε ακόμα και ο saint.
φράσεις με καθαρευουσιάνικες σάλτσες με πληθυντικό αηδίας και σάλια για τις γκόμενες.

αλλά εντάξει, το ιντερνετ είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλεις κάποιος, οπότε για εμένα να σχολιάζω.
εσύ γιατί σφίγγεσαι;

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αυτό που διάβασα, ήτανε πιο βαρετό και από αυτά που έγραφε ακόμα και ο saint.
φράσεις με καθαρευουσιάνικες σάλτσες με πληθυντικό αηδίας και σάλια για τις γκόμενες.

αλλά εντάξει, το ιντερνετ είναι ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλεις κάποιος, οπότε για εμένα να σχολιάζω.
εσύ γιατί σφίγγεσαι;
δεν σφιγγομαι άρχοντα...σχολιαζω αστειευομενος όπως το κάνεις και εσυ άλλωστε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Κι αλλα; Μα δεν εχετε πει κατι εως τωρα!
Αλλωστε το θεμα ειναι να σας τα εκμαιευσουμε. Αφεθειτε, παρακαλ, στα εμπειρα χερια του ιεροεξεταστη, κ. NICK TRIVE.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom