life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το εχω παντα κλειστο....Εσυνεμορφωθην με ταs αστ. διαταξειsΤυπε μην ξεχασεις το κινητο στην οδηγηση
Το εχω παντα κλειστο....Εσυνεμορφωθην με ταs αστ. διαταξειsΤυπε μην ξεχασεις το κινητο στην οδηγηση
Τυπε και πως θα οδηγησεις χωρις κινητο?Το εχω παντα κλειστο....Εσυνεμορφωθην με ταs αστ. διαταξειs
Θα στεναχωρεθω, αλλα θα επιζησωΤυπε και πως θα οδηγησεις χωρις κινητο?
Θα στεναχωρεθω, αλλα θα επιζησω
O life κοπελια μια μερα που ειχε σουρωσει εγραψε οτι οδηγουσε, και αντι το τιμονι επιανε το κινητο.Ποιος οδηγεί;
Μου προετρεψαν να μην σας αποκαλω τυπισα.Ουτε κοπελλια?Άντε αρχίσαμε με το κοπελιά.. φεύγω αυτό ήταν
Οχι με φανατισμο mr.House.Αγκχαράλ ακούς Πυξ Λαξ και Πλιάτσικα ?
Στασου μυγδαλαΆντε αρχίσαμε με το κοπελιά.. φεύγω αυτό ήταν
Οφειλετε να ομολογησετε οτι στο παρον thread ακολουθησα πιστα την επιθυμια σας.Και για του λογου το αληθες η Ερη εφυγε μολις την αποκαλεσα κοπελια και οχι τυπισα.Σε παρακαλώ ρε φίλε να χαρείς ότι αγαπάς. Ακόμα και για πλάκα να τα γράφεις τα τύπε.τύπισσα προσπάθησε να τα περιορίσεις λίγο. Είμαι και γέρος άνθρωπος κι έχω και πίεση.
Σε παρακαλώ ρε φίλε να χαρείς ότι αγαπάς. Ακόμα και για πλάκα να τα γράφεις τα τύπε.τύπισσα προσπάθησε να τα περιορίσεις λίγο. Είμαι και γέρος άνθρωπος κι έχω και πίεση.Οχι με φανατισμο mr.House.
Γιατι mr House? θελετε να πειτε η να υπονοησετε κατι?Φίλε κάθε φορά που λες "κοπελιά" πεθαίνει ένα σκιουράκι όπως με το νες καφέ. Δε τα λυπάσαι?
Να πω την αληθεια σκεφτομουν μηπως υπονοουσατε οτι η Ερη δεν ειναι κοπελλια.Πλάκα κανω ρε συ, όλα καλά.
Πλάκα κανω ρε συ, όλα καλά.Γιατι mr House? θελετε να πειτε η να υπονοησετε κατι?