gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομωςΚαλό αλλά όχι. Είπαμε δεν κάνω τέτοια , παντρεμένες - δεσμευμένες μακριά ;)
την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομωςΚαλό αλλά όχι. Είπαμε δεν κάνω τέτοια , παντρεμένες - δεσμευμένες μακριά ;)
τον gl τον εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
σύζυγος μου είναιτον gl τον εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
Μα τι λενε ??? Αφου ολοι σπιτια τουs ειναι και ουτε που γνωριζονται καθολου...Θα ριξουν και μπουτσο
Όχι μαν. Και δε το λέω για το αν τη βρίσκω όμορφη ή όχι.την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
Θα περάσει ελπίζω, δε μπορώ τα νοσοκομεία, έχω κακές εμπειρίες.Γιατί δεν πας νοσοκομείο;ρε χαουζ;
την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομωςΕριναλ τελικα η στρουμπουλη φιλη σου εχει μεγαλα βυζια τουλαχιστον?Ξερει κολπα η ειναι αμολυντη?
την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
Σκατόφατσα.την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
Κι εγω γνωριζω καποιουs , αλλα δεν πεταω μπουτσουs απο το τσατ, λεs και ταιζω τιs κοτεsΛάιφ κάποιοι γνωρίζονται και από κοντά
την ροζυ την εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομωςΓιατί δεν πας νοσοκομείο;ρε χαουζ;
τον gl τον εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομωςΤζι ελ σου λένε ψέματα.οικτρά..
τον gl τον εριχνες εναν πουτσο;μπεσα ομως
Γουελ νταν..............Εμειs μια την εχουμε και....τριανταφυλλενια και την φυλαμε για την πριγκιπησα του παραμυθιουΚακώς.εδώ τους έχουμε μπολικους κ τους πετάμε
Τους ένιωσες?Λάιφ κάποιοι γνωρίζονται και από κοντά
Γουελ νταν..............Εμειs μια την εχουμε και....τριανταφυλλενια και την φυλαμε για την πριγκιπησα του παραμυθιου
Ποσο εχω πιει ο ανθρωποs??? http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/drink/drinking-red-wine.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε μην ξεχασεις το κινητο στην οδηγηση