NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.316
- Πόντοι
- 25.786
Ειμαι γατάκι μπροστά τους. Θα με πάρεις μια αγκαλίτσα;εμ αν ησουνα γαμιας και συ θα μας ελεγες καμια ιστορια κατσε τωρα στην ζηλια σου
Ειμαι γατάκι μπροστά τους. Θα με πάρεις μια αγκαλίτσα;εμ αν ησουνα γαμιας και συ θα μας ελεγες καμια ιστορια κατσε τωρα στην ζηλια σου
δεν ξερω. θα με παρακαλας με ωραιο τροπο στην μεση της πλατειας να εχω και εγω να λεω ενα στορυ;Ειμαι γατάκι μπροστά τους. Θα με πάρεις μια αγκαλίτσα;
Νικ τριβ τωρα που ειναι αποκριες ελα να τραγουδησουμε το πως το τριβουν το πιπερι
Μα και εγω γαμω θα τους κανω.....4 φορες καθε μερα. Θα βαρεθουν να ζουν το γαμο καθε μεραε φανταζομαι εναν σαουλ σε ηλικια γαμου με προθεση γαμου
καλα δεν το ξερεις; τι διαβολο ακουτε παλιοαθηναιοι;Θα μου μάθεις;
ΑΡΙστοτελους;δεν ξερω. θα με παρακαλας με ωραιο τροπο στην μεση της πλατειας να εχω και εγω να λεω ενα στορυ;
τυπε επειδη σε βλεπω να αργεις να πηδηΣεις αν περιμενεις απο την ερι, τσακω μερικες φωτο να μαλακιστεις με την ησυχια σου....Να τους πεις οτι εγω σε τις αποτρεπω απο το να παντρευτουν. Ισα ισα να τους γνωρισω κανενα καλο μπαρμπα. Εγω θελω να απατανε τους αντρες τους μαζι μου μονο. Ειμαι ολιγαρκης. Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα τι ψαχνουν δηλαδης;
Με τον μπούτσον τους το τρίβουν ;καλα δεν το ξερεις; τι διαβολο ακουτε παλιοαθηναιοι;
Δεν την ξερω, εχω χρονια που έζησα εκει και δε θυμάμαιΦιλικής Εταιρίας.
Μαν δε μπορω ειμαο στο ποστο...στο γραφειοτυπε επειδη σε βλεπω να αργεις να πηδηΣεις αν περιμενεις απο την ερι, τσακω μερικες φωτο να μαλακιστεις με την ησυχια σου....
γιατι οχι; τι εχει η αριστοτελους ;ΑΡΙστοτελους;
χμ... μα αυτα λεω εχει μια τεραστια και ομορφη πουτσα ειναι εχεμυθος δεν ζηταει πολλα εχει υπμονη κανει εξαιρετικο γλειφομουνι ειναι σκληρος εχει δει και εφαρμοζει το πενηντα αποχρωσεις του γκριΙσως επειδη δε λες τα σωστα κιγουορντς. Αντι για καλο παιδι, καλος χαρακτιρας κτλπ κλασικα πες 20 ποντοι χοντρο σα μελιτζανα και αφιερωνει χρονο στα προκαταρκτικα και θα δεις μεγαλυτερη ανταποκριση
Αν δε πιασει ουτε αυτο ντακσυ, θα την παντρευτω για 2-3 βδομαδες αλλα μονο με πρι ναπ-εκτως αν ειναι κακια ζαπλουτη
αφου εχει και πανω φιλικης εταιριαςΦιλικής Εταιρίας.
Τι να βαρεθεί ρε Νικ ακόμα σε φάση γνωριμίας είναι με τον πούτσοεσύ δεν έχεις βαρεθεί ακόμη, να δοκιμάσεις το Σαούλ?
xaxaxaxax ούτε που το ξερα
Η Πλατεία Κολωνακίου είναι
ε φανταζομαι εναν σαουλ σε ηλικια γαμου με προθεση γαμουΝα τους πεις οτι εγω σε τις αποτρεπω απο το να παντρευτουν. Ισα ισα να τους γνωρισω κανενα καλο μπαρμπα. Εγω θελω να απατανε τους αντρες τους μαζι μου μονο. Ειμαι ολιγαρκης. Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα τι ψαχνουν δηλαδης;
Σημασια εχει ηκαλη καρδιαμεγάλη και σκληρή πούτσα και το βαρύ χέρι στους αντρες και ο σφιχτος κωλος στις γυναικες