astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
καλημερα καλη εβδομαδα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.orkugifs.com/en/images/i-want-you-to-have-a-good-week_1955.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ευχαριστω μπλιζ ....ευχομαι το ιδιο και σε σενα !!
Προσωπικη εμπειρια. Κάποτε με ρωτησε μια κοπελα στο δρομο πού ειναι η τάδε τράπεζα.
Της εξηγω πού ειναι.
Την βλεπω πολυ χαμογελαστή και φιλική, οπότε λεω τι εχω να χασω?
"Θελετε να περπατησουμε μαζι ως εκει"?
(ο πληθυντικος παντα σου δινει ποντους).
Μου λεει "γιατι οχι?"
Φτασαμε εκει, μετα της λεω "να σας περιμενω για εναν καφε αν δεν καταχρώμαι τον χρονο σας?"
(και οι εξεζητημενες φρασεις μετρανε).
Ηπιαμε λοιπον τον καφέ. Γνωριστηκαμε. Για άλλους λογους δεν εγινε κατι, ομως η γνωριμια καταχωρηθηκε.
Ακουσε με λιγο.
Εχει τύχει να βλεπω οτι καποια κοπελα συμπεριφερεται σε εμενα, πολυ διαφορετικα απο ό,τι μου ελεγε οτι εκανε στο παρελθον σε αλλους.
Και την ρωτησα.
Ψεματα μου ελεγες? Τελικα δεν εισαι τοσο δυσκολος ανθρωπος οσο ελεγες?
Η απαντηση ηταν "εχεις ενα σαλιαρισμα που με προκαλει να γινομαι καλυτερη".
Εμενα παντως τα τελευταια χρονια οι επιτυχιες ειναι απο το ιντερνετ και γνωριμιες απο τον κυκλο της δουλειας.
Πεσίματα στο άσχετο δεν κάνω, δεν χρειαζεται κιολας.
Μιας και ειναι επικαιρο, σε περασμένες απόκριες με σταματησε ενας τυπος στη μεση της πλατειας, με πιασε απο το χερι κ με παρακαλουσε να παμε για ποτο με πολυ ομορφο τροπο!!!
Δεν πήγα, αλλα ακόμη το θύμαμαι!!
Ειχαμε αποφασισει να ντυθουμε αντρες!!!
Αλλα δεν το χω κ δε μου παει καθόλου...οποτε ειχα φορεσει ενα μαυρο κολλητο παντελονι, ασπρο πουκαμισο, ασπρο γυναικειο σακακι κ μια ασπρομαυρη ριγε γραβατα και ασπρο καπελο!!!
Επισης δεν ζωγραφισα καν μουστακι, γτ δεν ηθελα να χαλασω το μακιγιαζ μου
28 και θεούμπα.
Φιλικής Εταιρίας.ΑΡΙστοτελους;
Ισως επειδη δε λες τα σωστα κιγουορντς. Αντι για καλο παιδι, καλος χαρακτιρας κτλπ κλασικα πες 20 ποντοι χοντρο σα μελιτζανα και αφιερωνει χρονο στα προκαταρκτικα και θα δεις μεγαλυτερη ανταποκρισηαχ γλυκιε μου ρωταω απο δω ρωταω απο κει διαφορα μιλφιδια καιολες θελουν γαμο και οχι γαμησι τι να σε καμω;
Δεν την ξερω, εχω χρονια που έζησα εκει και δε θυμάμαι
βαριεμαι νυσταζω πειναω εχω γκρινια μουρμουρα ειμαι μια σωστη ελλεινις ευσ τι μου καμεις σαουλ;Γουατς απ;
Η μετριοφροσύνη σε ολο το μεγαλείο της.[move]ΕΝΘΕΤΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ.[/move]
Παράθεση από: wilde rose στις σήμερα στις 01:29
28
εμ αν ησουνα γαμιας και συ θα μας ελεγες καμια ιστορια κατσε τωρα στην ζηλια σουΗ μετριοφροσύνη σε ολο το μεγαλείο της.
Τι να φτουρίσουμε εμείς μπροστά στο ζεύγος;
Όλη μας η ζωή 10 λεπτά απο τη ζωή τους.
Να τους πεις οτι εγω σε τις αποτρεπω απο το να παντρευτουν. Ισα ισα να τους γνωρισω κανενα καλο μπαρμπα. Εγω θελω να απατανε τους αντρες τους μαζι μου μονο. Ειμαι ολιγαρκης. Αλλα για να εχουμε καλο ερωτημα τι ψαχνουν δηλαδης;χμ... μα αυτα λεω εχει μια τεραστια και ομορφη πουτσα ειναι εχεμυθος δεν ζηταει πολλα εχει υπμονη κανει εξαιρετικο γλειφομουνι ειναι σκληρος εχει δει και εφαρμοζει το πενηντα αποχρωσεις του γκρι
αχ γλυκιε μου ρωταω απο δω ρωταω απο κει διαφορα μιλφιδια καιολες θελουν γαμο και οχι γαμησι τι να σε καμω;Εγω ειμαι στρατιωτης απαγορευετε να ειμαι σε κατασταση χειροτερη του αριστου (εχω σαπισει)
Νικ τριβ τωρα που ειναι αποκριες ελα να τραγουδησουμε το πως το τριβουν το πιπεριΌνειρο ζω μη με ξυπνάτε