Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 919K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γάμησες τελικα τύπε?
Εκεινη την μερα οχι και απορω πως η γκομενα δεν με συχτιρισε τυπε.Ειχε μεινει γυμνη ειχε γκαυλωσει γιατι ειχαμε τα προκαταρκτικα,και την  ωρα που μου λεει θελω να με γαμησεις εγω να βλεπω τον ουρανο σφονδυλι.Ειχα ζαλιστει γιατι περαν του ποτου ημουν και μια βδομαδα στο κρεβατι και ειχα αρχισει να ζαλιζομαι.
Προς τιμην της δεν μου την ειπε,και επανορθωσα στο επομενο ταξιδι του συζυγου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εκεινη την μερα οχι και απορω πως η γκομενα δεν με συχτιρισε τυπε.Ειχε μεινει γυμνη ειχε γκαυλωσει γιατι ειχαμε τα προκαταρκτικα,και την  ωρα που μου λεει θελω να με γαμησεις εγω να βλεπω τον ουρανο σφονδυλι.Ειχα ζαλιστει γιατι περαν του ποτου ημουν και μια βδομαδα στο κρεβατι και ειχα αρχισει να ζαλιζομαι.
Προς τιμην της δεν μου την ειπε,και επανορθωσα στο επομενο ταξιδι του συζυγου.
Ενταξει μωρε, αν της αρεσες γιατι να μην εδινε μια ευκαιρια ακομη?
Αυτα συμβαινουν.
Εξαλλου ειδε οτι μεθυσες.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει μωρε, αν της αρεσες γιατι να μην εδινε μια ευκαιρια ακομη?
Αυτα συμβαινουν.
Εξαλλου ειδε οτι μεθυσες.
Ηταν συνδυασμος απο το πιοτο και απο την αδυναμια γιατι μια βδομαδα πριν ημουν τεζα στο κρεβατι.Δεν φοβομουν μην δεν μου δωσει αλλη ευκαιρια τυπε.Λυπηθηκα γιατι την ειχα στημενη στα τεσσερα να μου λεει γαμησε με και γω να βλεπω αγγελους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ηταν συνδυασμος απο το πιοτο και απο την αδυναμια γιατι μια βδομαδα πριν ημουν τεζα στο κρεβατι.Δεν φοβομουν μην δεν μου δωσει αλλη ευκαιρια τυπε.Λυπηθηκα γιατι την ειχα στημενη στα τεσσερα να μου λεει γαμησε με και γω να βλεπω αγγελους
επρεπε να παρεις τηλεφωνο τον αλεξ τυπε να ρθει να την ριξει εναν πουτσο ετσι οπως την ειχες στημενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε τι εκανες;κατακορυφο;σαν αυτα που καναμε στο δημοτικο;
Οτι κανεις οταν εχεις υποταση τυπε.Δεν ζαλιζεσαι και θελεις να στειλεις αιμα στο κεφαλι?Αυτο πηγα να κανω ο εξυπνος μπας και προλαβω.Πηγα και ξαναεκανα και μπανιο μηπως συνελθω αλλα τιποτα.Να μην σου τυχει τυπε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.
τι στεναχωρημενο τυπε;ο τυπος ειχε καπνισει προφανως και χορτο και εβλεπε αγγελακια σου λεει

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
επρεπε να παρεις τηλεφωνο τον αλεξ τυπε να ρθει να την ριξει εναν πουτσο ετσι οπως την ειχες στημενη
Τυπε χωρις ανταλλαγματα δεν δινω τιποτα.Λες να μου εδινε καμμια δικια του η ειναι μοναχοφαης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οτι κανεις οταν εχεις υποταση τυπε.Δεν ζαλιζεσαι και θελεις να στειλεις αιμα στο κεφαλι?Αυτο πηγα να κανω ο εξυπνος μπας και προλαβω.Πηγα και ξαναεκανα και μπανιο μηπως συνελθω αλλα τιποτα.Να μην σου τυχει τυπε.

Εδειξε ενδιαφερον η τύπισσα ομως για την κατασταση σου?
Αυτο με ενδιαφερει εμενα.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε με δαγκωσε στο τελος οταν ειδε οτι δεν μπαινει γκολ.Αλλα ηταν η κακη αρχη μιας καλης σχεσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom