gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχω κανει ιστορικους κλωνους με προσωπικοτητα μαν και ετοιμαζω και εκπληξεις για το μελλονΟ καλύτερος κλώνος σου ηταν το σοκοφρετακι τύπε
εχω κανει ιστορικους κλωνους με προσωπικοτητα μαν και ετοιμαζω και εκπληξεις για το μελλονΟ καλύτερος κλώνος σου ηταν το σοκοφρετακι τύπε
Εκεινη την μερα οχι και απορω πως η γκομενα δεν με συχτιρισε τυπε.Ειχε μεινει γυμνη ειχε γκαυλωσει γιατι ειχαμε τα προκαταρκτικα,και την ωρα που μου λεει θελω να με γαμησεις εγω να βλεπω τον ουρανο σφονδυλι.Ειχα ζαλιστει γιατι περαν του ποτου ημουν και μια βδομαδα στο κρεβατι και ειχα αρχισει να ζαλιζομαι.Γάμησες τελικα τύπε?
Ενταξει μωρε, αν της αρεσες γιατι να μην εδινε μια ευκαιρια ακομη?Εκεινη την μερα οχι και απορω πως η γκομενα δεν με συχτιρισε τυπε.Ειχε μεινει γυμνη ειχε γκαυλωσει γιατι ειχαμε τα προκαταρκτικα,και την ωρα που μου λεει θελω να με γαμησεις εγω να βλεπω τον ουρανο σφονδυλι.Ειχα ζαλιστει γιατι περαν του ποτου ημουν και μια βδομαδα στο κρεβατι και ειχα αρχισει να ζαλιζομαι.
Προς τιμην της δεν μου την ειπε,και επανορθωσα στο επομενο ταξιδι του συζυγου.
Τυπε ειπα μπας και ξεζαλιστω,αλλα τιποτα.Εμεινε η ξεφτιλα.γαμαει κανεις με τα ποδια ψηλα μαν;
τυπε τι εκανες;κατακορυφο;σαν αυτα που καναμε στο δημοτικο;Τυπε ειπα μπας και ξεζαλιστω,αλλα τιποτα.Εμεινε η ξεφτιλα.
Θα βγαλειs καμμια Σβετλανα Ξεπετοβα??εχω κανει ιστορικους κλωνους με προσωπικοτητα μαν και ετοιμαζω και εκπληξεις για το μελλον
Ηταν συνδυασμος απο το πιοτο και απο την αδυναμια γιατι μια βδομαδα πριν ημουν τεζα στο κρεβατι.Δεν φοβομουν μην δεν μου δωσει αλλη ευκαιρια τυπε.Λυπηθηκα γιατι την ειχα στημενη στα τεσσερα να μου λεει γαμησε με και γω να βλεπω αγγελουςΕνταξει μωρε, αν της αρεσες γιατι να μην εδινε μια ευκαιρια ακομη?
Αυτα συμβαινουν.
Εξαλλου ειδε οτι μεθυσες.
θα δεις ;)Θα βγαλειs καμμια Σβετλανα Ξεπετοβα??
επρεπε να παρεις τηλεφωνο τον αλεξ τυπε να ρθει να την ριξει εναν πουτσο ετσι οπως την ειχες στημενηΗταν συνδυασμος απο το πιοτο και απο την αδυναμια γιατι μια βδομαδα πριν ημουν τεζα στο κρεβατι.Δεν φοβομουν μην δεν μου δωσει αλλη ευκαιρια τυπε.Λυπηθηκα γιατι την ειχα στημενη στα τεσσερα να μου λεει γαμησε με και γω να βλεπω αγγελους
Εκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.Ηταν συνδυασμος απο το πιοτο και απο την αδυναμια γιατι μια βδομαδα πριν ημουν τεζα στο κρεβατι.Δεν φοβομουν μην δεν μου δωσει αλλη ευκαιρια τυπε.Λυπηθηκα γιατι την ειχα στημενη στα τεσσερα να μου λεει γαμησε με και γω να βλεπω αγγελους
Πρωτα θα της εστελνα ενα πμ τύπε.επρεπε να παρεις τηλεφωνο τον αλεξ τυπε να ρθει να την ριξει εναν πουτσο ετσι οπως την ειχες στημενη
Οτι κανεις οταν εχεις υποταση τυπε.Δεν ζαλιζεσαι και θελεις να στειλεις αιμα στο κεφαλι?Αυτο πηγα να κανω ο εξυπνος μπας και προλαβω.Πηγα και ξαναεκανα και μπανιο μηπως συνελθω αλλα τιποτα.Να μην σου τυχει τυπε.τυπε τι εκανες;κατακορυφο;σαν αυτα που καναμε στο δημοτικο;
τι στεναχωρημενο τυπε;ο τυπος ειχε καπνισει προφανως και χορτο και εβλεπε αγγελακια σου λεειΕκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.
Την επομενη φορα που θα το κάνεις δε θα πιάσει ομωςΕκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.
Τυπε χωρις ανταλλαγματα δεν δινω τιποτα.Λες να μου εδινε καμμια δικια του η ειναι μοναχοφαης?επρεπε να παρεις τηλεφωνο τον αλεξ τυπε να ρθει να την ριξει εναν πουτσο ετσι οπως την ειχες στημενη
Οτι κανεις οταν εχεις υποταση τυπε.Δεν ζαλιζεσαι και θελεις να στειλεις αιμα στο κεφαλι?Αυτο πηγα να κανω ο εξυπνος μπας και προλαβω.Πηγα και ξαναεκανα και μπανιο μηπως συνελθω αλλα τιποτα.Να μην σου τυχει τυπε.
Αλεξ συρμααααααααααααααααΤην επομενη φορα που θα το κάνεις δε θα πιάσει ομως
Βρε αγαπη, βρισκεις παντα τις καταλληλες ωρες να μπουκάρεις!!!!!!Την επομενη φορα που θα το κάνεις δε θα πιάσει ομως
Τυπε με δαγκωσε στο τελος οταν ειδε οτι δεν μπαινει γκολ.Αλλα ηταν η κακη αρχη μιας καλης σχεσης.Εκανες τουλαχιστον τον στενοχωρημενο για να σε κανει αγκαλιτσα παρηγοριάς? Πιανει.
Κανενα σύρμα για το κοριτσακι μου...Αλεξ συρμαααααααααααααααα