Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εισαι μεγαλος μπηχτης

images

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ολα κι ολα.............Μονο νερο πινω στο σεξ
Τυπε ειχα φερει μια παντρεμενη στο σπιτι για να την γαμησω για πρωτη φορα.Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν αρρωστος με χαπια και παυσιπονα.Εκεινη την μερα οταν ηρθε κατεβασα 4 ποτηρια βοτκα και εκανα ενα πακετο τσιγαρα.Σε μιση ωρα η γκομενα φωναζε ελα να με γαμησεις και εγω ειχα τα ποδια ψηλα ακουμπισμενα στον τοιχο,μπας και ξεσουρωσω.Ξεφτιλα μεγαλη τυπε :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τυπε ειχα φερει μια παντρεμενη στο σπιτι για να την γαμησω για πρωτη φορα.Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν αρρωστος με χαπια και παυσιπονα.Εκεινη την μερα οταν ηρθε κατεβασα 4 ποτηρια βοτκα και εκανα ενα πακετο τσιγαρα.Σε μιση ωρα η γκομενα φωναζε ελα να με γαμησεις και εγω ειχα τα ποδια ψηλα ακουμπισμενα στον τοιχο,μπας και ξεσουρωσω.Ξεφτιλα μεγαλη τυπε :2funny: :2funny:
Γάμησες τελικα τύπε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Μεθυσμενοs εγω δεν..........Με πιανει υπνοs γι αυτο τ αποφευγω
Ηδη γυριζει το κεφαλι μου.......Αν αργησω ν απαντησω θα....... :sleeping:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom