life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μπα οχι σημερα δεν.......Εχουμε κλεισταΤο θεμα ειναι να μην μπερδευτει οταν παει να γαμησει ο τυπος.
Μπα οχι σημερα δεν.......Εχουμε κλεισταΤο θεμα ειναι να μην μπερδευτει οταν παει να γαμησει ο τυπος.
Φαντασου να καπνισει την καπότα και να φορεσει το τσιγαροΤο θεμα ειναι να μην μπερδευτει οταν παει να γαμησει ο τυπος.
γιατι δεν κοιμασαι;Tros karpouzi me feta?
Περιμενω το κοριτσακι μου να γυρισει, να του στειλω ενα φιλι για καληνυχτα.γιατι δεν κοιμασαι;
εχεις γαμησει φοιτητρια;Περιμενω το κοριτσακι μου να γυρισει, να του στειλω ενα φιλι για καληνυχτα.
Εγω ναι.........Βεβαια, δεν τηs ζητησα το πιστοποιητικο σπουδων...Λεs να με γελασε???εχεις γαμησει φοιτητρια;
εγω γαμαω μεταπτυχιακη......μου δειξε το πασοΕγω ναι.........Βεβαια, δεν τηs ζητησα το πιστοποιητικο σπουδων...Λεs να με γελασε???
Πολλές.εχεις γαμησει φοιτητρια;
Ναι αλλα εγω ομωs........πηδηξα και νοσοκομα...Δεν μου ειπε σε ποιο νοσοκομειο δουλευε ομωsεγω γαμαω μεταπτυχιακη......μου δειξε το πασο
Tυπε πιωμενος την γαμησες η καθαρος?Εγω ναι.........Βεβαια, δεν τηs ζητησα το πιστοποιητικο σπουδων...Λεs να με γελασε???
Ολα κι ολα.............Μονο νερο πινω στο σεξTυπε πιωμενος την γαμησες η καθαρος?
Γεια σου ρε μάβερικεισαι μεγαλος μπηχτης
![]()
Τυπε ειχα φερει μια παντρεμενη στο σπιτι για να την γαμησω για πρωτη φορα.Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν αρρωστος με χαπια και παυσιπονα.Εκεινη την μερα οταν ηρθε κατεβασα 4 ποτηρια βοτκα και εκανα ενα πακετο τσιγαρα.Σε μιση ωρα η γκομενα φωναζε ελα να με γαμησεις και εγω ειχα τα ποδια ψηλα ακουμπισμενα στον τοιχο,μπας και ξεσουρωσω.Ξεφτιλα μεγαλη τυπεΟλα κι ολα.............Μονο νερο πινω στο σεξ
Γάμησες τελικα τύπε?Τυπε ειχα φερει μια παντρεμενη στο σπιτι για να την γαμησω για πρωτη φορα.Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν αρρωστος με χαπια και παυσιπονα.Εκεινη την μερα οταν ηρθε κατεβασα 4 ποτηρια βοτκα και εκανα ενα πακετο τσιγαρα.Σε μιση ωρα η γκομενα φωναζε ελα να με γαμησεις και εγω ειχα τα ποδια ψηλα ακουμπισμενα στον τοιχο,μπας και ξεσουρωσω.Ξεφτιλα μεγαλη τυπε![]()
![]()
Tον καλυτερο κλωνο μου φαγαν μαν,αλλα την καταρα μου να χουνΓεια σου ρε μάβερικ![]()
Μεθυσμενοs εγω δεν..........Με πιανει υπνοs γι αυτο τ αποφευγωΤυπε ειχα φερει μια παντρεμενη στο σπιτι για να την γαμησω για πρωτη φορα.Την προηγουμενη εβδομαδα ημουν αρρωστος με χαπια και παυσιπονα.Εκεινη την μερα οταν ηρθε κατεβασα 4 ποτηρια βοτκα και εκανα ενα πακετο τσιγαρα.Σε μιση ωρα η γκομενα φωναζε ελα να με γαμησεις και εγω ειχα τα ποδια ψηλα ακουμπισμενα στον τοιχο,μπας και ξεσουρωσω.Ξεφτιλα μεγαλη τυπε![]()
![]()
γαμαει κανεις με τα ποδια ψηλα μαν;Γάμησες τελικα τύπε?
Ο καλύτερος κλώνος σου ηταν το σοκοφρετακι τύπεTον καλυτερο κλωνο μου φαγαν μαν,αλλα την καταρα μου να χουν
Ψηλοκρεμαστο..........Δεν θα πρεπει ναχειs φαει.......Θα σου βγει ο κιμαs στο στομαγαμαει κανεις με τα ποδια ψηλα μαν;![]()
![]()
![]()