Επισκέπτης
Κι αυτος χαθηκε δεν κανει αλλο κλωνουςΈλα ρε σόρρυ, έριχνα μια ματιά στο θρεντ του Πακι και της Ελλεηνίδας.
Είδα ότι έχει επλίδες η Έρη
Ειπώθηκε λόγω στήριξης κθουλού, ότι μπαναρίστηκε.
Κι αυτος χαθηκε δεν κανει αλλο κλωνουςΈλα ρε σόρρυ, έριχνα μια ματιά στο θρεντ του Πακι και της Ελλεηνίδας.
Είδα ότι έχει επλίδες η Έρη
Ειπώθηκε λόγω στήριξης κθουλού, ότι μπαναρίστηκε.
και αυτό πλέον είναι δύσκολο γιατί λένε ότι τα μυνήματα των νέων περνάνε από έγκριση.Κι αυτος χαθηκε δεν κανει αλλο κλωνους
εμα καλα του κανανε, μεταξυ μας μια περιοδο το ειχε ξεφτελισει καθε μερα κλωνους εκανε. δλδ για να καταλαβω αν χρειαστει να κανω καποτε κλωνο θα περασω απο επιτροπηκαι αυτό πλέον είναι δύσκολο γιατί λένε ότι τα μυνήματα των νέων περνάνε από έγκριση.
Δε φτάξαμε καμιά 10αριά κλώνους τότε που μπορούσαμε να τους πουλάμε τώρα
εμα καλα του κανανε, μεταξυ μας μια περιοδο το ειχε ξεφτελισει καθε μερα κλωνους εκανε. δλδ για να καταλαβω αν χρειαστει να κανω καποτε κλωνο θα περασω απο επιτροπη
Ναι αυτο προσεξα κι εγω, 90% των ψηφοφοριων του αφορουν τον αλεξ, να δω τι θα κανει οταν φυγει πραγματικα απ το θρεντ και γενικα το σαιτ.
Ναι αυτο προσεξα κι εγω, 90% των ψηφοφοριων του αφορουν τον αλεξ, να δω τι θα κανει οταν φυγει πραγματικα απ το θρεντ και γενικα το σαιτ.
να φυγει και που να παει ρε συ????αφου εδω γαμαει αβερτα...
Μπλιζ έχεις πμ μου είπε ένα πουλάκι.Εχετε απολυτο δικιο αλλα ας γαμαει στα αλλα νηματα. Γεμισαμε απο το ... σπερμα του εδω μεσα.
μια λυση ειναι να του ριξουμε κανα δολωμα με 5-6 γυναικειους κλωνους στην κατηγορια "νεα μελη"....Εχετε απολυτο δικιο αλλα ας γαμαει στα αλλα νηματα. Γεμισαμε απο το ... σπερμα του εδω μεσα.
μια λυση ειναι να του ριξουμε κανα δολωμα με 5-6 γυναικειους κλωνους στην κατηγορια "νεα μελη"....
αλλα απ την αλλη δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ... :'(
Αμα σε περιλαβο κι εσενα ρε γερομπισμπικη θα σε πω εγω, οταν πριν καιρο σας τα λεγα οτι το ατομο εχει κλωνο και δεν ειναι στα καλ... εσεις τοτε βγηκατε ολοι και με λεγατε τι ειναι αυτα που λες, και δεν εχει κλωνο και κατι τετοια. Τωρα να τον λουστειτε για να βαλετε μυαλοΑφου θαυμαζετε τοσο πολυ τον κ. Αλεκο, πατε ανοιξτε ενα νημα μαζι και ετσι να ξεκουμπιστει απο το δικο μας.
Βαρεθηκαμε ενα κλοουν στα ποδια μας καθε μερα.
Αμα σε περιλαβο κι εσενα ρε γερομπισμπικη θα σε πω εγω, οταν πριν καιρο σας τα λεγα οτι το ατομο εχει κλωνο και δεν ειναι στα καλ... εσεις τοτε βγηκατε ολοι και με λεγατε τι ειναι αυτα που λες, και δεν εχει κλωνο και κατι τετοια. Τωρα να τον λουστειτε για να βαλετε μυαλο
Και πως εισαι τοσο σιγουρος μιλησες μαζι τηςΧαχαχαχαχαχα...
Η κα. Ροζυ ειναι πραγματικο νικ.
Σεις εισθε ευπροσδεκτος στο νημα μας.
Αυτος οχι ...
Και πως εισαι τοσο σιγουρος μιλησες μαζι της
αφου δεν υπαχουν κλωνοι στο σαιτ λεμε...Και πως εισαι τοσο σιγουρος μιλησες μαζι της