Επισκέπτης
Η ναταλια το ξερει..αλεξ εδω την πηρα την Ναταλια
Η ναταλια το ξερει..αλεξ εδω την πηρα την Ναταλια
Μπλιζ οταν βαλεις ψηφοφορια αν θελουμε να φυγει η οχι απ το θρεντ η ερη θα ψηφισω.
Ειπα κι εγω, δεν θα ειναι παλι το ονομα μου στην ψηφοφορια?
Εγω πιστευω καλο θα της κανουμε, μπας και ξεκολησει να ειναι ολη μερα στο μπου. και βγει οξω να βρει κανα αντρα να νοικοκυρευτει.Αυτό μάλλον είναι χλωμό να συμβεί. Γι΄ αυτό ψηφίστε μήπως και απαλλαγούμε από αυτόν τον μέτριο άνθρωπο ...
Εγω πιστευω καλο θα της κανουμε, μπας και ξεκολησει να ειναι ολη μερα στο μπου. και βγει οξω να βρει κανα αντρα να νοικοκυρευτει.
Ρε Μπλιζ εγώ ούτε την προηγούμενη δεν πρόλαβα.Αυτό μάλλον είναι χλωμό να συμβεί. Γι΄ αυτό ψηφίστε μήπως και απαλλαγούμε από αυτόν τον μέτριο άνθρωπο ...
Εχει εμμονη με της ψηφοφοριες ο μπλιζ, καθε μερα και μια διαφορετικη και μετα εχει την απαιτηση να ψηφισουμεΡε Μπλιζ εγώ ούτε την προηγούμενη δεν πρόλαβα.
Τρέχω όλη μέρα
Είναι η ψυχή του θρεντ ο Μπλιζ. Πάντα επίκαιρος.Εχει εμμονη με της ψηφοφοριες ο μπλιζ, καθε μερα και μια διαφορετικη και μετα εχει την απαιτηση να ψηφισουμε
Είναι η ψυχή του θρεντ ο Μπλιζ. Πάντα επίκαιρος.
Ναι αυτο προσεξα κι εγω, 90% των ψηφοφοριων του αφορουν τον αλεξ, να δω τι θα κανει οταν φυγει πραγματικα απ το θρεντ και γενικα το σαιτ.Είναι η ψυχή του θρεντ ο Μπλιζ. Πάντα επίκαιρος.
Στέλιο πέρασες και συ από εδώ και δε σε είδα? Κανένα νέο από Βρυξέλλες?Τρελό φορεματόνι στο avatar της Erinal... εύγε..
Αν εννοείς το CCSS13 μπαναρίστηκε.Ρε παιδια αυτος που κολλουσε συνεχεια την θειτσα, ειχε εμφανιστει τα χριστουγενα αν θυμαμαι καλα, για τι δεν γραφει αλλο πλακα ειχε
Ναι αυτον λεω, τι εκανε και τον μπαναρισανΑν εννοείς το CCSS13 μπαναρίστηκε.
Έλα ρε σόρρυ, έριχνα μια ματιά στο θρεντ του Πακι και της Ελλεηνίδας.Φευγω καλη συνεχεια, νικ με αφηνεις με την απορια.