Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Μήπως να τον αφήναμε στην ησυχία του να την παιζει οσο θελει?
δε μπορει καποια στιγμη θα ικανοποιηθει κ θα σκασει!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
δεν ειναι καλο αυτο...
θα σας αρεσε εσας να μην σας παιζαν τα παιδια στο σχολειο?  :)
σιγουρα θα σας αφηνε καποιο ψυχικο τραυμα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Μα για να την παιξει πρεπει πρωτα να την βρει και ο Αγιος Βασιλης δεν του εφερε ακομα μεγεθυντικο φακο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Μα για να την παιξει πρεπει πρωτα να την βρει και ο Αγιος Βασιλης δεν του εφερε ακομα μεγεθυντικο φακο.
οοο, χοντρο
το βασικο προνομιο του μακαρου ειναι η προβοσκιδα του, οπου εκει, στηριζει ολη την προπαγανδα του (πολιτικη του)... χτυπησατε κατευθειαν σαγονι φιλτατε νηματοθετα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
οοο, χοντρο
το βασικο προνομιο του μακαρου ειναι η προβοσκιδα του, οπου εκει, στηριζει ολη την προπαγανδα του (πολιτικη του)... χτυπησατε κατευθειαν σαγονι φιλτατε νηματοθετα

Γι αυτο και σας παρακαλω να ψηφισετε.Πειτε μας τη γνωμη σας μεσω της ψηφου σας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Γι αυτο και σας παρακαλω να ψηφισετε.Πειτε μας τη γνωμη σας μεσω της ψηφου σας.
μας προσβαλετε κυριε...εχομεν ψηφισει, για τι μας παιρνατε, για τιποτα ανευθυνους...

το αστειο της υποθεσης, οταν πρωτο ειδα την ψηφοφορια, εκει που λεει "Ειναι απο πλαστελινη", διαβασα εκ παραδρομης "Ειναι απο την παλαιστινη"  :grin:  :cheesy:  και μαλιστα ετοιμαζομουν να σας γραψω οτι οι ασιατες δεν διακρινονται ιδιαιτερα για το μεγεθος του πεους τους, μηπως τους μπερδεψατε με τους αφρικανους  :grin:
οταν το καταλαβα (ευτυχως πριν σας το γραψω), συνειδητοποιησα οτι απεφυγα ενα μεγαλο καζο  :grin:  :boobies:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Πες μου πόσο πολύ θα ήθελες να ήσουν παρέα με τη μαντάμ αγία κάτω απο τα αρχίδια μου και να σας δίνω πουτσοσκάμπιλα με τη τεράστια ψωλή μου;
Το θέμα είναι όμως οτι πουσταριά δεν γουστάρω να γαμάω..

Εντάξει... Μην μου άγχεστε και μου πάθετε τίποτα. Καλή πρόθεση να υπάρχει, και θα την βρούμε τη λύση. :)

Θα σας σοδομίσουμε εμείς.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στο νήμα της πγιότητας, της αβρότητας και της ειλικρίνειας, που δείχνει να έχει ξεκουραστεί για αρκετές ώρες.

auc3dpa0dcisx0st7jaq.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Ας αφήσουμε στην άκρη το κακόγουστο αστείο και ας πάμε στο θέμα μας.

Ξεσκέπαστος ή σκεπασμένος τώρα που βρήκα την άκρη του νήματος Άγιε μου αποκλείεται να έχω εφιάλτες. Νομίζω πως οι εφιάλτες πλέον θα αρχίσουν να επισκέπτονται εσάς.

Όταν η κορασίδα ανοιχτεί πλέον, καταλαβαίνοντας ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο από εσάς, οι αποκαλύψεις θα είναι συνταρακτικές.

Θα σας συμβούλευα να μην το πράξετε,  διότι το μόνο συνταρακτικό που θα προκύψει, θα είναι ο εξευτελισμός τον οποίον θα υποστείτε.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Θα σας συμβούλευα να μην το πράξετε,  διότι το μόνο συνταρακτικό που θα προκύψει, θα είναι ο εξευτελισμός τον οποίον θα υποστείτε.  :)
Καλημέρα σε όλους.

Άγιε μου δεν έχετε καταλάβει ότι με τις απειλές σας δεν πρόκειται να με πτοήσετε. Αντέχω γι' αυτό και μου έχει ανατεθεί ο δύσκολος ρόλος του ανακριτή. Ο εξευτελισμός που υπαινίσσεστε ότι θα υποστώ, ηχεί στα αυτιά μου ως απειλή παιδιού του δημοτικού ότι δεν θα με ξαναπαίξει.  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Καλημέρα σε όλους.

Άγιε μου δεν έχετε καταλάβει ότι με τις απειλές σας δεν πρόκειται να με πτοήσετε. Αντέχω γι' αυτό και μου έχει ανατεθεί ο δύσκολος ρόλος του ανακριτή. Ο εξευτελισμός που υπαινίσσεστε ότι θα υποστώ, ηχεί στα αυτιά μου ως απειλή παιδιού του δημοτικού ότι δεν θα με ξαναπαίξει.  :2funny:

Δείτε,

Μάλλον  παρεξηγήσατε ή δεν γνωρίζετε καλά την σημασία της λεξεως που χρησιμοποιήσατε.  :)

Εσείς είστε αυτός που απειλεί και (μάταια) προσπαθεί να με φοβίσει, με (δήθεν) "συνταρακτικές" αποκαλύψεις και λοιπά φαιδρά, τα οποία σημειωτέον, έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμης φαφλατισμοί και μονον.  :)

Εγω δεν σας απειλώ, δίοτι δεν καταφεύγω σε ενέργειες προσπαθώντας να σας προκαλέσω φόβο. Απλώς σας συμβουλεύω και σας προειδοποιώ, όπως ο γεροδάσκαλος τα σχολιαρόπαιδα.  :)

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

καλημέρα στο νήμα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δείτε,

Μάλλον  παρεξηγήσατε ή δεν γνωρίζετε καλά την σημασία της λεξεως που χρησιμοποιήσατε.  :)

Εσείς είστε αυτός που απειλεί και (μάταια) προσπαθεί να με φοβίσει, με (δήθεν) "συνταρακτικές" αποκαλύψεις και λοιπά φαιδρά, τα οποία σημειωτέον, έχουν αποδειχθεί μέχρι στιγμης φαφλατισμοί και μονον.  :)

Εγω δεν σας απειλώ, δίοτι δεν καταφεύγω σε ενέργειες προσπαθώντας να σας προκαλέσω φόβο. Απλώς σας συμβουλεύω και σας προειδοποιώ, όπως ο γεροδάσκαλος τα σχολιαρόπαιδα.  :)
Η αποκάλυψη της κορασίδος, ότι είστε αρκετά νεότερος από την ηλικία που με ψευδή στοιχεία οδηγήσατε τον νηματοθέτη σε λάθος συμπεράσματα, νομίζω σας έχει αγχώσει.

Θα σας αγχώσει ακόμη περισσότερο όταν σας πληροφορήσω ότι οι ανακρίσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα έχουν αποδώσει καρπούς, απλά δεν θα προβώ ακόμη σε καμία αποκάλυψη, μέχρι να ξετυλίξω τον μίτο της Αριάδνης.

Το γεύμα του Ασπροπύργου πριν κάποια χρόνια σας λέει κάτι? 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ρε πάτε καλά η να βάλω τις φωνές εδω μέσα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μωρη αμα μου κατσεις θα στο φερω με φιογκο σαν καλος αγαπουλης  :grin:
ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχαχα χαχααχαχαχαχαχ . Πριν η μετά τις αποκαλύψεις του νικου τριβη; :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχαχα χαχααχαχαχαχαχ . Πριν η μετά τις αποκαλύψεις του νικου τριβη; :rolleyes:
τι σχεση μωρη εχουν οι αποκαλυψεις του τριβη με τα γαμισα μας ?  :tooth:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Στο θέμα της εξάρτησης μόνο ο νομικός σύμβουλος του νήματος, κ. heimweh, φαίνεται ότι τα καταφέρνει.
Εκτός αν είναι σε επίσχεση εργασίας επειδή του χρωστούμε κάποια μικροποσά.
Και ο αγαπητός εικονοθέτης μας δεν φάνηκε σήμερα.
Όσο για τον κ. Alpula φαντάζομαι ότι θα τριγυρνά στα λοιπά ποταπά νήματα.
που το ξερετε? :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom