Μια χαρά, εσείς???
![]()
Απευθύνθηκα στη μαντάμ αγία..
Δεν έκανα ερώτηση "πώς είστε κυρα φάλαινα σήμερα;" νομίζω..
Μια χαρά, εσείς???
![]()
Απευθύνθηκα στη μαντάμ αγία..
Δεν έκανα ερώτηση "πώς είστε κυρα φάλαινα σήμερα;" νομίζω..
Πιυλ πουλ πουλ, βρε μπουλη.
Λουλου του κομμωτηριου.
μην εξαπτεστε κυριε
μας εχετε συνηθισει σε πιο συγκρατημενες αλλα και λελογισμενες αναρτησεις
καλησπερα στην ομηγυρη
Σ´αρέσει που είσαι το πουτανάκι μου κυρία νηματοθέτρια;
Φιλαράκο ωραίο το αστείο, γελάσαμε πάρε το κουβαδάκι σου τώρα και κάτσε στη γωνιά σου.
Τι λέτε να κάνουμε νέο καραγκιόζη τον αντιγραφέα μου?Συγχωρεστε με αλλα ειμαι απογοητευμενος.
Τον προσλαβαμε για καραγκιοζη και αυτος μας βγηκε χαλασμενο γραμμοφωνο. Εχει κολλησει σε ενα σημειο και τον βαριεμαι.
Κλωσσα του Αιγαλεω.
Κλώνος σίγουρα, αλλά τίνος?Και να μη ρουφαει τη μυτη του.
Να την φυσαει ο Μακουλης μας.
Ειναι αντιγραφεας.
Εγω τον πηρα για κλωνο.
Πες μου πόσο πολύ θα ήθελες να ήσουν παρέα με τη μαντάμ αγία κάτω απο τα αρχίδια μου και να σας δίνω πουτσοσκάμπιλα με τη τεράστια ψωλή μου;
Το θέμα είναι όμως οτι πουσταριά δεν γουστάρω να γαμάω..
Γραφω απο κινητο τωρα κ σε λιγο παω γυμναστηριο.Κλώνος σίγουρα, αλλά τίνος?
Χαιρετώ τα πουτανάκια μου εδω μέσα..
Θα τα πούμε αργότερα γαμιολίτσες μου
Ας αφήσουμε στην άκρη το κακόγουστο αστείο και ας πάμε στο θέμα μας.Ωστε θα με [size=12pt]ξεσκεπάσετε[/size]...![]()
Μάλιστα...
Σας συστήνω -τώρα με τα κρύα- να μην κοιμάστε [size=12pt]ξεσκέπαστος[/size], γιατί θα συνεχίσετε να βλέπετε κι άλλους τέτοιου είδους εφιάλτες.
Ας αφήσουμε στην άκρη το κακόγουστο αστείο και ας πάμε στο θέμα μας.
Ξεσκέπαστος ή σκεπασμένος τώρα που βρήκα την άκρη του νήματος Άγιε μου αποκλείεται να έχω εφιάλτες. Νομίζω πως οι εφιάλτες πλέον θα αρχίσουν να επισκέπτονται εσάς.
Όταν η κορασίδα ανοιχτεί πλέον, καταλαβαίνοντας ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο από εσάς, οι αποκαλύψεις θα είναι συνταρακτικές.
Πέρνα μια βολτούλα και από εδώ, δε γάμησα σήμερα και θα πατήσω τον όρκο που έδωσα στο Μπραμπ για να επανέλθει.Χαιρετώ τα πουτανάκια μου εδω μέσα..
Θα τα πούμε αργότερα γαμιολίτσες μου
ολοι χρειαζονται...;)Συγχωρεστε με αλλα ειμαι απογοητευμενος.
Τον προσλαβαμε για καραγκιοζη και αυτος μας βγηκε χαλασμενο γραμμοφωνο. Εχει κολλησει σε ενα σημειο και τον βαριεμαι.
Πέρνα μια βολτούλα και από εδώ, δε γάμησα σήμερα και θα πατήσω τον όρκο που έδωσα στο Μπραμπ για να επανέλθει.
Και επειδή είχα πει για μια εβδομάδα και έχω άλλες 6 ημέρες, μέχρι την άλλη Δευτέρα δε χρειάζεται να πληρώνεις για να βρεις πούτσο, θα το κάνω εγώ το ψυχικό τσάμπα.