Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τι μονο με αντρες κανεις παρεα;καλα δεν εχω εγω κοπελες μανα μου χαχαχχαχχαχαχαχαχαχα λεμε τωρα γενικως
Τι μονο με αντρες κανεις παρεα;καλα δεν εχω εγω κοπελες μανα μου χαχαχχαχχαχαχαχαχαχα λεμε τωρα γενικως
ωχ παναια μου καθε μερα μου ζητατε και απο κατι καινουργιο. καλα σαουλ θα βρω εβα δυο μιλφακια να σε δωκω αν ειναι να με σκασειςΕμενα μου ειχες ταξει μιλφακια
Γαμημενη μπόρα. Μεσα σε ένα λεπτό μέχρι να βρω κάπου να σταματήσω τη μηχανή έβρεξα μέχρι και τη σκελέα
Και δε λες καλα; Εδω οι αλοι θα σου ζηταγανε να τους κατσεις εσυ. Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις κανα τηλωχ παναια μου καθε μερα μου ζητατε και απο κατι καινουργιο. καλα σαουλ θα βρω εβα δυο μιλφακια να σε δωκω αν ειναι να με σκασεις
τι ηλικια θε;Και δε λες καλα; Εδω οι αλοι θα σου ζηταγανε να τους κατσεις εσυ. Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις κανα τηλ
Ε ειμαι πολυ επιλεκτικος κατι αναμεσα σε 25 και 45τι ηλικια θε;
καλημερα σας Τι μου κάμετε πως είστε; Σας εχει επηρεασει η πανσεληνος; που μας παει το πουλαμακι; ποιος πηγε και απλωσε τα ρουχα στην ταρατσα; θα βρεξει; θα χιονισει απο δευτερα; η ροζυ τελικα με τον αλεξ πηδιοσαντο; ο αγιος ειναι κακιασμενη γριετζω που στην προηγουμενη ζωη του ηταν ο μαντης καλχας; ο νικ φοραει σκελεα οπως ακουγεται γιατι δεν χωραει το πουλι του σε αλλο βρακι; ο μπλιζ εχει ιδιωτικο αεροπλανο ; ο μπραμπ εχει χοντρο πουλι;
Ερωτηξη αν καποιος καμει νεο κλωνο ελεγχεται και στα πμ που στελνει;
Γαμημενη μπόρα. Μεσα σε ένα λεπτό μέχρι να βρω κάπου να σταματήσω τη μηχανή έβρεξα μέχρι και τη σκελέα
25 δεν ειναι μιλφ ρεΕ ειμαι πολυ επιλεκτικος κατι αναμεσα σε 25 και 45
αχαα! ωστε διαστημόπλοιο..το ξεραΌχι, κυρία.
Δεν έχω ιδιωτικό αεροπλάνο. 'Αλλωστε και όπως φαίνεται από το άβατάρ μου, για τις μετακινήσεις μου προτιμώ τα διαστημόπλοια!
Ντύθηκα αστροναύτης με αδιάβροχα και συνεχίζωΠαρομοίως!
25 δεν ειναι μιλφ ρε
Ναι αλλαβαν ειναι ωραιο γκομενακι μη το χασουμε κιολας... Μιλφ ειναι απο 35 και πανω παντως. Αρχισε να ψαχνεις τις φιλες σου με φθινουσα σειρα25 δεν ειναι μιλφ ρε
αρχιζω σαουλΝαι αλλαβαν ειναι ωραιο γκομενακι μη το χασουμε κιολας... Μιλφ ειναι απο 35 και πανω παντως. Αρχισε να ψαχνεις τις φιλες σου με φθινουσα σειρα
χαχααχαχχαχαχααχαχαχαχαΆσε φίλε όποτε είναι να πιούμε κανένα καφέ στο κέντρο ο Μπλιζ όλο αργεί. Ψάχνει να το παρκάρει και δε βρίσκει