Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμαεσενα που εισαι καλο παιδι θα σε δοκω οποια αποφασισει να κανει απιστια![]()

Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμαεσενα που εισαι καλο παιδι θα σε δοκω οποια αποφασισει να κανει απιστια![]()
λες και οριζω το μουνι τους![]()
![]()
Το μουνί τους δε μ ενδιαφέρει, μόνο ο κώλος τουςλες και οριζω το μουνι τους![]()
![]()
δεν το ειχα δει ποτε ετσι αλλα τωρα που το λες..Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμα![]()
δεν ξερ απο αυτα κανονιστε τα μονοι σαςΤο μουνί τους δε μ ενδιαφέρει, μόνο ο κώλος τους![]()
Δεν επηρεάζω εγω τα μουσικα διαλλείματαμπορεί να μην το ορίζεις, αλλά να το επηρεάσεις σαν καλή φίλη...![]()
Δεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.δεν ξερ απο αυτα κανονιστε τα μονοι σας![]()
Προς τι το γκει εμοτικον; Εγω θα τις κανω να βγαλουν ψηλες και χαμηλες νοτες με το οργανο μουδεν το ειχα δει ποτε ετσι αλλα τωρα που το λες..![]()
Το θεμα δεν ειναι τι σε ενδιαφερει πραγματικα.. το θεμα ειναι να τις πεισεις οτι πραγματι σε ενδιαφερει η προσωπικότητα τουςΕμενα με ενδιαφερει κυριως η προσωπηκοτητα τους....![]()
Τα καλυτερα χανεις...Δεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.
δεν εχει σημασια κουβενδα να γινεταιΔεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.
Είναι θέμα αρχών. Πέσμε "συντηρητικό" αλλά έτσι λειτουργώ, ευτυχώς ή δυστυχώς.Τα καλυτερα χανεις...
Το μονο ευκολο.Το θεμα δεν ειναι τι σε ενδιαφερει πραγματικα.. το θεμα ειναι να τις πεισεις οτι πραγματι σε ενδιαφερει η προσωπικότητα τους![]()
Εγω δεν εχω καλυτερο απο παραμελημενες μαμαδεςΕίναι θέμα αρχών. Πέσμε "συντηρητικό" αλλά έτσι λειτουργώ, ευτυχώς ή δυστυχώς.
σου εχω σαουλ εμπιστοσυνηΤο μονο ευκολο.![]()
Μη φοβασαι. Οποια κοπελα μου εμπιστευτεις θα τη βγαλω ασπροπροσωπη.........σου εχω σαουλ εμπιστοσυνη![]()
καλα δεν εχω εγω κοπελες μανα μου χαχαχχαχχαχαχαχαχαχα λεμε τωρα γενικωςΜη φοβασαι. Οποια κοπελα μου εμπιστευτεις θα τη βγαλω ασπροπροσωπη.........