Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμαεσενα που εισαι καλο παιδι θα σε δοκω οποια αποφασισει να κανει απιστια
Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμαεσενα που εισαι καλο παιδι θα σε δοκω οποια αποφασισει να κανει απιστια
λες και οριζω το μουνι τους
Το μουνί τους δε μ ενδιαφέρει, μόνο ο κώλος τουςλες και οριζω το μουνι τους
δεν το ειχα δει ποτε ετσι αλλα τωρα που το λες..Δε θα ειναι απιστια. Θα ειναι ενα ευχαρηστο μουσικο διαλειμα
δεν ξερ απο αυτα κανονιστε τα μονοι σαςΤο μουνί τους δε μ ενδιαφέρει, μόνο ο κώλος τους
Δεν επηρεάζω εγω τα μουσικα διαλλείματαμπορεί να μην το ορίζεις, αλλά να το επηρεάσεις σαν καλή φίλη...
Δεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.δεν ξερ απο αυτα κανονιστε τα μονοι σας
Προς τι το γκει εμοτικον; Εγω θα τις κανω να βγαλουν ψηλες και χαμηλες νοτες με το οργανο μουδεν το ειχα δει ποτε ετσι αλλα τωρα που το λες..
Το θεμα δεν ειναι τι σε ενδιαφερει πραγματικα.. το θεμα ειναι να τις πεισεις οτι πραγματι σε ενδιαφερει η προσωπικότητα τουςΕμενα με ενδιαφερει κυριως η προσωπηκοτητα τους....
Τα καλυτερα χανεις...Δεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.
δεν εχει σημασια κουβενδα να γινεταιΔεν μπλέκω ποτέ με δεσμευμένες - παντρεμένες,ούτε καν για πήδημα.
Είναι θέμα αρχών. Πέσμε "συντηρητικό" αλλά έτσι λειτουργώ, ευτυχώς ή δυστυχώς.Τα καλυτερα χανεις...
Το μονο ευκολο.Το θεμα δεν ειναι τι σε ενδιαφερει πραγματικα.. το θεμα ειναι να τις πεισεις οτι πραγματι σε ενδιαφερει η προσωπικότητα τους
Εγω δεν εχω καλυτερο απο παραμελημενες μαμαδεςΕίναι θέμα αρχών. Πέσμε "συντηρητικό" αλλά έτσι λειτουργώ, ευτυχώς ή δυστυχώς.
σου εχω σαουλ εμπιστοσυνηΤο μονο ευκολο.
Μη φοβασαι. Οποια κοπελα μου εμπιστευτεις θα τη βγαλω ασπροπροσωπη.........σου εχω σαουλ εμπιστοσυνη
καλα δεν εχω εγω κοπελες μανα μου χαχαχχαχχαχαχαχαχαχα λεμε τωρα γενικωςΜη φοβασαι. Οποια κοπελα μου εμπιστευτεις θα τη βγαλω ασπροπροσωπη.........