wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φαντάζομαι οτι αυτη τη στιγμη θα μοιαζεις με το αβαταρ σου!!!Αυτο δεν μπορω να το πιστεψω !!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Φαντάζομαι οτι αυτη τη στιγμη θα μοιαζεις με το αβαταρ σου!!!Αυτο δεν μπορω να το πιστεψω !!!![]()
Πιο από τα δύο?Αυτο δεν μπορω να το πιστεψω !!!![]()
Εκεί πάνω δε φοβάστε τον ευρωπαίο Αδελφό μου?Αν κρίνω από την μόλις αναρτηθείσα κριτική σας, έχετε ήδη αποδεσμευθεί μόνος σας!
Όσο για το βιβλίο, αναρωτιέμαι πως θα βρείτε χρόνο να το διαβάσετε. Εδώ σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην περιοχή σας, μη τυχόν και μας πάρει κάποια ξώφαλτση δικιά σας ...![]()
Πιο από τα δύο?
Τον συμπαθω ιδιαίτερα, γ 'αυτό άλλωστε είμαι και τόσο διαχυτική μαζί του, αλλά για μενα υπάρχει μόνο ο Μεγαλειότατος.Το οτι επειδη θα γινει γυναικα φιλου σου....τα παρατησες !!?? Αυτο δεν πιστευετε ! Οπως επισης οτι η γλυκια rose δεν θελει να σε "δει" παιχνιδακια σου κανει κ. Νik !!
Ο άγιος μόνο δεν έχει αναστολές. Εγώ έχω και στα δύο δεν μπορώ να προχωρήσω, είναι θέμα αρχής.Το οτι επειδη θα γινει γυναικα φιλου σου....τα παρατησες !!?? Αυτο δεν πιστευετε ! Οπως επισης οτι η Wild rose δεν θελει να σε "δει" παιχνιδακια σου κανει κ. Νik !!
Τον συμπαθω ιδιαίτερα, γ 'αυτό άλλωστε είμαι και τόσο διαχυτική μαζί του, αλλά για μενα υπάρχει μόνο οΜεγαλειότατος.NIK TRIVE ?!
Μονο οταν σας βλεπει ωρυεται??
Το εχει σε μπαλκονι???
Ο άγιος μόνο δεν έχει αναστολές. Εγώ έχω και στα δύο δεν μπορώ να προχωρήσω, είναι θέμα αρχής.
Μου ξέφυγε το Πωλινάκι ρε γαμώτο. Σκεφτόμουν να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη να το επισκεφτώ αλλά εφόσον πρόκειται να γίνει γυναίκα φίλου μου, δεν μπορώ.
Γτ δεν κανετε καταγγελία??Ωρύεται συνεχώς. Η ένταση δυναμώνει όταν με βλέπει.
Εκεί πάνω δε φοβάστε τον ευρωπαίο Αδελφό μου?
Έστιν ουν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ ορά!Ευτυχως που δεν σε ακουει ο μπλιζ......γιατι πιστευει οτι μονο αυτος εχει αρχες...γιαυτο αλλωστε και δεν μοιραζετε την Πωλινα του !!
Χμ τελικα αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον!!!Ο άγιος μόνο δεν έχει αναστολές. Εγώ έχω και στα δύο δεν μπορώ να προχωρήσω, είναι θέμα αρχής.
Φοβάστε μη δεχτούν, σας καταλαβαίνω ;)Δεν κάνουμε προτάσεις γάμου σε κάθε μία που συναντάμε!
Χμ τελικα αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον!!!
Απο που εχει προκυψει οτι ο Αγιος δεν εχει αναστολες??
Φοβάστε μη δεχτούν, σας καταλαβαίνω ;)
Δεν ειστε και στα τελευταια σας προφανως!!!![]()
![]()
Ακριβώς! Και η πολυγαμία απαγορεύεται.