blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Και δειξατε μαλιστα ιδιαιτερη ευαισθησια οσον αφορα τα ζώα![]()
![]()
Είναι μία πρόταση κατά των λιμών της Αφρικής.
Και δειξατε μαλιστα ιδιαιτερη ευαισθησια οσον αφορα τα ζώα![]()
![]()
Εγω ειμαι μικρη κ αθωα ακομηΑυτό το έχει ήδη διαβάσει και εφαορμόσει τουλάχιστον 10 φορές. Τώρα εξερευνά νέους χώρους. Και στην τελευταία κριτική του άλλωστε αναφέρεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Εχει αλλάξει επίπεδο πλέον. Συμβαίνει μετά τον αριθμό 1000!
Την ίδια άποψη εχετε για ολα τα κατοικίδια???Είναι μία πρόταση κατά των λιμών της Αφρικής.
Εγω ειμαι μικρη κ αθωα ακομη![]()
Εγω ειμαι μικρη κ αθωα ακομη![]()
δε σε αφοραναι ε για πες το νουμερο στα ρουχα
Την ίδια άποψη εχετε για ολα τα κατοικίδια???
δε σε αφορα
Αφηστε ειναι και ανθεκτικες οι ατιμες!!!Η πρότασή μου ήταν εστιασμένη στις γάτες.
Για τα υπόλοιπα.. εξαρτάται από το κατοικίδιο.
Π.χ. για τις κατσαρίδες προτείνω την γενοκτονία!
Αφηστε ειναι και ανθεκτικες οι ατιμες!!!
Εγω παντως εχω ενα σκυλο που τον θεωρω παιδι!!
Μονο οταν σας βλεπει ωρυεται??Με τους κύνες δεν έχω θέμα. Με εξαίρεση το σκατόσκυλο του γείτονα, το οποίο κάθε φορά που με βλέπει ωρύεται και του οποίου μελετάται [ ήδη ] η αδρανοποιησή του.
Μου ξέφυγε το Πωλινάκι ρε γαμώτο. Σκεφτόμουν να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη να το επισκεφτώ αλλά εφόσον πρόκειται να γίνει γυναίκα φίλου μου, δεν μπορώ.Αν κρίνω από την μόλις αναρτηθείσα κριτική σας, έχετε ήδη αποδεσμευθεί μόνος σας!
Όσο για το βιβλίο, αναρωτιέμαι πως θα βρείτε χρόνο να το διαβάσετε. Εδώ σε λίγο θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην περιοχή σας, μη τυχόν και μας πάρει κάποια ξώφαλτση δικιά σας ...![]()
Μήπως να ανέβω για σας? Πριν δεσμευτείτε.Εγω ειμαι μικρη κ αθωα ακομη![]()
Μου ξέφυγε το Πωλινάκι ρε γαμώτο. Σκεφτόμουν να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη να το επισκεφτώ αλλά εφόσον πρόκειται να γίνει γυναίκα φίλου μου, δεν μπορώ.
Μωρό μου άργησες!!! ;)Μήπως να ανέβω για σας? Πριν δεσμευτείτε.
Μου ξέφυγε το Πωλινάκι ρε γαμώτο. Σκεφτόμουν να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη να το επισκεφτώ αλλά εφόσον πρόκειται να γίνει γυναίκα φίλου μου, δεν μπορώ.