erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ε αν ειναι ετσι θα τη κανω τη θυσια και θα το παρω εργολαβια δεν εγινε και τιποτα
Ε αν ειναι ετσι θα τη κανω τη θυσια και θα το παρω εργολαβια δεν εγινε και τιποτα
Πάρε κατι γλυκό να πιεις μόλις έφαγα μπανόφιΘα πρεπει να το πιω εγω το πικρο τουτο ποτηρι του τζακ;;
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠάρε κατι γλυκό να πιεις μόλις έφαγα μπανόφι
Το τελευταίο διάστημα δεν αντεχω ουτε τις βαριες ουτε τις ελαφριες μου εχει πεσει ο σιδηρος και καταρρέωΜηπως δεν αντεχεις τις βαριες κρεπαλες;
εκ του πληκτρολογιου ορμώμενος ο χυμουλιςΠάρε κατι γλυκό να πιεις μόλις έφαγα μπανόφι
Το τελευταίο διάστημα δεν αντεχω ουτε τις βαριες ουτε τις ελαφριες μου εχει πεσει ο σιδηρος και καταρρέω
Φαε φακες που εχουν τιγκα σιδιρο. Αλοι τρωνε σουπα για να ξεμεθυσουν εσυ τρως φακες για να μεθυσειςΤο τελευταίο διάστημα δεν αντεχω ουτε τις βαριες ουτε τις ελαφριες μου εχει πεσει ο σιδηρος και καταρρέω
Το τελευταίο διάστημα δεν αντεχω ουτε τις βαριες ουτε τις ελαφριες μου εχει πεσει ο σιδηρος και καταρρέω
Ωχ τώρα το είδα αυτό , η φυλακή με ανησύχησε λίγο να πω την αλήθειαγια καντε ετσι τον παραμεσο να δωω
για πεΚαλησπέρα, κυρία.
Αν όντως έχετε αυτό το θέμα, μπορώ να σας δώσω συνταγή για πρωινό, που θα σας επαναφέρει πολύ γρήγορα!
Μηπως εχεις καμια φαση ανεμιας;δεν βοηθηκαν αι φακαι ουτε τα σκωτια >