tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 606
δυστυχως δε μπορω.χαι κουόλιτι ντιτζιταλ ντολμπι σαρράουντ, εικόνα μη βάλεις μόνο
την εχει η νοβα
δυστυχως δε μπορω.χαι κουόλιτι ντιτζιταλ ντολμπι σαρράουντ, εικόνα μη βάλεις μόνο
ρε τον πούθτη τον Άλεξ, από παντού τα μαζεύει. Πόθα χρόνια έχει θυμβόλαιο?δυστυχως δε μπορω.
την εχει η νοβα
εφυγα.κ μη φανταστει κανεις οτι παω να δουλεψω!
να γαμησω στο πριαμο παω ρε τρελοιιιιιι
Χελλο!
Ο πριαμος εχει γινει σημειο συναντησηςγεια σου Σαουλάκο, φεύγω και εγώ γιαδουλειάπρίαμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
τι χελλο ρε;στον ελληνικο στρατο εισαι.....συνελθεΧελλο!
Και τι να πω; Διαταξτε;τι χελλο ρε;στον ελληνικο στρατο εισαι.....συνελθε
διαταξτε τι;διαταξτε στρατηγεΚαι τι να πω; Διαταξτε;
Δεν εχουμε στρατηγο στην ελλαδα ολοι τιμητικα λεγοντε ετσι. Εχουμε στρατηγο εδω και τον βλεπω καθε μεραδιαταξτε τι;διαταξτε στρατηγε
ελα να σε παρω αγκαλια να σε παρηγορησω σαουλ :-*Εγω παραλιγο να. Μπηξω τα κλαματα
Υπαρχουν και αλοι τροποι παρηγωριας.....ελα να σε παρω αγκαλια να σε παρηγορησω σαουλ :-*
Θα χρησιμοποιήσουμε τον πρακτικότερο, και τον πιο αποτελεσματικόΥπαρχουν και αλοι τροποι παρηγωριας.....
Ενα μπουκαλι τζακ και 2 βυζια;Θα χρησιμοποιήσουμε τον πρακτικότερο, και τον πιο αποτελεσματικό
Θα πρεπει να το πιω εγω το πικρο τουτο ποτηρι του τζακ;;Ενα μπουκαλι τζακ και 2 βυζια;
Ε αν ειναι ετσι θα τη κανω τη θυσια και θα το παρω εργολαβια δεν εγινε και τιποταΘα πρεπει να το πιω εγω το πικρο τουτο ποτηρι του τζακ;;