Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Κοιτα αντικειμενικα αν δεν εχεις αμαξι και περνεις το λεωφοριο με ολη τη μασχαλιλα το καλοκαιρι δε φανταζει και πολυ ωραια περιοδος...
Αν βρεθουμε σε καμία παραλία θα μου πεις
εμενα μου την σπαει που ιδρωνω πολυ κατα τα αλλα μπανακι.λαδακι στο κορμακι και μπανακι-γαμησακιΚοιτα αντικειμενικα αν δεν εχεις αμαξι και περνεις το λεωφοριο με ολη τη μασχαλιλα το καλοκαιρι δε φανταζει και πολυ ωραια περιοδος...
για να με αναγνωρίσεις...
http://[URL unfurl="true"]www.thirdoptionmen.org/wp-content/uploads/2010/12/eraser.jpg[/img[/URL]]
:gay:
:gay:
[/quote] :headbang3:
Κοιτα αντικειμενικα αν δεν εχεις αμαξι και περνεις το λεωφοριο με ολη τη μασχαλιλα το καλοκαιρι δε φανταζει και πολυ ωραια περιοδος...
Εγω λαδια και τετεια δε βαζω δε μαρεσει να γλυστραω. Αλλα παιζω ρακετες και μαρεσει και λιγο το καιτ.εμενα μου την σπαει που ιδρωνω πολυ κατα τα αλλα μπανακι.λαδακι στο κορμακι και μπανακι-γαμησακι
ελα κομπλε εισαιΕγω λαδια και τετεια δε βαζω δε μαρεσει να γλυστραω. Αλλα παιζω ρακετες και μαρεσει και λιγο το καιτ.
Κατα τα αλλα φερε μου corona μουσικη και σκια και μια χαρα μαρεσουν οι παραλιες
Τετεια φαση
Και εγω ανυπομονω να αρχισουν να κυκλοφορανε τα γκομενακια με κοντα σορτσακιαπάντως επειδή το είπαμε, προσωπικά ανυπομονώ να έρθει το καλοκαιράκι!!
ξεκινάω από νωρίς σχετικά τα μπάνια και αδυνατώ να ξεκολλήσω από την θάλασσα.
Και εγω ανυπομονω να αρχισουν να κυκλοφορανε τα γκομενακια με κοντα σορτσακια
εχεις g3?Εννοεις οτι δε με πατε μια αλλα απο κοινωνικη και ανθρωπιστικη ευθιξια μου μιλατε μη μου τη βαρεσει και γαζωθω με το g3?
αν ερθω Σαλονικη θα με κυκλοφορησεις να μου δειξεις και τις ομορφιες της πολης;εχεις g3?
να το αναλύσουμε λίγο...?
σε τι είναι άσχημο?