wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αντε τελειωνεις!!!3 μηνες
και μετα ποιος σε πιανει!!!
Λες να γινεις σαν τον Καψωνη, να πετας ενα γεια παω Πριαμο κ στο καπάκι ενημερωση για αλλαγη ραντεβου κοκ...
Αντε τελειωνεις!!!3 μηνες
:oΜια βουτια την εκανα και εγω ρε γαμωτο.Αλλα τωρα με τον κωλοστρατο εχουμε σαπισει τελειως.Το καλοκαιρι θα παω να κανω καμια βουτια και θα πνιγω.. :-
Ευχαριστωπολυ καλος συνδυασμος
Οχι.Εγω κραταω κρυφες τις συναντησεις μου σε τετεια μερη επειδη φοβαμαι την οργη των αγανακτισμενων συζηγων με τις γεματες καραμπινες...Αντε τελειωνεις!!!
Λες να γινεις σαν τον Καψωνη, να πετας ενα γεια παω Πριαμο κ στο καπάκι ενημερωση για αλλαγη ραντεβου κοκ...
εριναλακι εσυ κανεις ηλιοθεραπεια;
Αντε τελειωνεις!!!
Α εσυ εισαι ακομη πιο μπροστα!!!Οχι.Εγω κραταω κρυφες τις συναντησεις μου σε τετεια μερη επειδη φοβαμαι την οργη των αγανακτισμενων συζηγων με τις γεματες καραμπινες...
Προς τι η εκπληξη??? Πιστευες οτι κολυμπαω με μπρατσακια η οτι φοβαμαι το νερο?
Ζω στα ακρα.Α εσυ εισαι ακομη πιο μπροστα!!!
Στεναχωρεθηκε που θες να πνιγεις βρε!!!Προς τι η εκπληξη??? Πιστευες οτι κολυμπαω με μπρατσακια η οτι φοβαμαι το νερο?
Πρεπει να γνωριστουμε ;)Ζω στα ακρα.
Εισαι παντρεμενη μιλφαρα?Πρεπει να γνωριστουμε ;)
κανε υπομονη και θα ξεσαπισεις μεταΔε θελω,αλλα με τοσο καθησιο στο στρατο και σαπισμα θα παω πατο.
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/02/04/mixelogianniakis-boutsdis-fili3.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :gay: :effemine: :orchestra:
Ενημέρωση θρεντ για το status μελωνανε
Ο Νικ γαμαει
ο Μπλιζ κολυμπαει
Ο σαουλ φυλάει
Ο σισιε προσπαθει να γαμησει
Ο Αγιος ευλογάει
Ο μποκα γαμιέται
Μην μου μιλας για καλοκαιρια μου την βιδωνουν τα καλοκαιριαεριναλακι εσυ κανεις ηλιοθεραπεια;
Εισαι παντρεμενη μιλφαρα?