erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα σε δοκιμασω να δω αν αποδιδειςλες να ΄εχει δίκιο ο Άλεξ ότι το γύρισα?
θα σε δοκιμασω να δω αν αποδιδειςλες να ΄εχει δίκιο ο Άλεξ ότι το γύρισα?
εχουμε καταστρεψει κοσμο και κοσμακηΑτιμοι μου βαλατε σκεψεις για την ανθυπασπιστρια. Τωρα δε θα μπορεσω ποτε ξανα να της μικησω χωρις να τη σκευτω κολημενη στο τοιχο. Με καταστρεψατε.
εσύ μανα μου οταν χυνεις τις κορασιδες τις χυνεις υπο αιρεση αν θα τα δεχτουν; δηλαδη αν δεν τα δεχτουν τα παιρνεις παραμασχαλα και τα γυριζεις σπιτι μην τα παρω κρανιο το κερατο μου μεσα; (διοτι με κερατωνε και με την ροζυ να τα λεμε αυτα... και ο διας ξερει και με ποσες αλλες;)και το δωρεαν ποθεν προκύπτει ; που ασελγουσε πανω μου τρεις ημερησιως και μετα εβαζε ολα τα ξεκολακια μπροστα μου και τον έπαιζε σε φωτογραφικο υλικο.
μην αναφέρω που με εδινε και απο εδω και απο εκει για ιδιον οφελος και κατα βουληση
θα σε δοκιμασω να δω αν αποδιδεις
το ζητουμενο ειναι να γυρισει ο μπραμπους Θα αναγκαστω να του κατσωερι απο δω το πας απο εκει το πας...την πουτσα του Νικ δεν την γλιτωνεις...αυτο ειναι το ζητουμενο
το ζητουμενο ειναι να γυρισει ο μπραμπους Θα αναγκαστω να του κατσω
Αν κατσω να μου τον εμπηξει λες να ερθει πισω;Το μόνο που έκανε ήταν το χερογλύκανο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν φαντασιώσεις του. Σεις τα ερμηνεύετε κατά το δοκούν.
Εν πάση περιπτώσει πρέπει να απευθυνθούμε στο γεροξούρα, τον Άγιο, να τελέσει το μνημόσυνό του.
Αν κατσω να μου τον εμπηξει λες να ερθει πισω;
οχι νικ θα σταθω πλαι σουκαι αν δεν αποδώσω? θα με στιγματίσεις?
ναι αλλα πρεπει να κατσω και στον νικ γιατι εχει προβλημα το παιδι δεν ξερει αν το γυρισεΠλέον ή βέβαιον!
ναι αλλα πρεπει να κατσω και στον νικ γιατι εχει προβλημα το παιδι δεν ξερει αν το γυρισε
το μόνο που μου έχει γυρίσει είναι το μάτι από την αποχή, αλλά που θα πάει θα έρθουν καλύτερες μέρες, δε θα με προλαβαίνει ο Καψώνης.ναι αλλα πρεπει να κατσω και στον νικ γιατι εχει προβλημα το παιδι δεν ξερει αν το γυρισε
ναι γιατι αλλιως θα ειχε καημοΚανένα πρόβλημα. Δεν θα πούμε τίποτε στον κ. brabus...
παλι για πριαμο με κοβω χαχααχαχ....μου λενε να κατεβω νεα σμυρνη να ριξουμε πιπινια αλλα εγω θελω να παω να γαμησω παλι πουτανεςςςςςςςς στον πριαμο χααχχαχαχααχ...
Δεν πας ADELINA που με πιέζει στο θρεντ της και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω?
Αποφασισες να του δωσεις τη χαριστικη βολη??ναι αλλα πρεπει να κατσω και στον νικ γιατι εχει προβλημα το παιδι δεν ξερει αν το γυρισε
ζηλευειςΑποφασισες να του δωσεις τη χαριστικη βολη??
γαμησι δια πληρεξουσιουαμα δε προλαβαινετε να γαμησετε,να βαλω ενα χερακι που χω τη πουτσα και καθεται :S