Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ατιμοι μου βαλατε σκεψεις για την ανθυπασπιστρια. Τωρα δε θα μπορεσω ποτε ξανα να της μικησω χωρις να τη σκευτω κολημενη στο τοιχο. Με καταστρεψατε.
εχουμε καταστρεψει κοσμο και κοσμακη  :wanker:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
εσύ μανα μου οταν χυνεις τις κορασιδες τις χυνεις υπο αιρεση αν θα τα δεχτουν; δηλαδη αν δεν τα δεχτουν τα παιρνεις παραμασχαλα και τα γυριζεις σπιτι μην τα παρω κρανιο το κερατο μου μεσα; (διοτι με κερατωνε και με την ροζυ να τα λεμε αυτα... και ο διας ξερει και με ποσες αλλες;)και το δωρεαν ποθεν προκύπτει ; που ασελγουσε πανω μου τρεις ημερησιως και μετα εβαζε ολα τα ξεκολακια μπροστα μου και τον έπαιζε σε φωτογραφικο υλικο.
μην αναφέρω που με εδινε και απο εδω και απο εκει για ιδιον οφελος και κατα βουληση  :tickedoff:

Το μόνο που έκανε ήταν το χερογλύκανο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν φαντασιώσεις του. Σεις τα ερμηνεύετε κατά το δοκούν.
Εν πάση περιπτώσει πρέπει να απευθυνθούμε στο γεροξούρα, τον Άγιο, να τελέσει το μνημόσυνό του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερι απο δω το πας απο εκει το πας...την πουτσα του Νικ δεν την γλιτωνεις...αυτο ειναι το ζητουμενο  :grin:
το ζητουμενο ειναι να γυρισει ο μπραμπους  :birdman: Θα αναγκαστω να του κατσω   :dunno:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
το ζητουμενο ειναι να γυρισει ο μπραμπους  :birdman: Θα αναγκαστω να του κατσω   :dunno:

[move]
koliva.jpg
[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το μόνο που έκανε ήταν το χερογλύκανο. Όλα τα υπόλοιπα ήταν φαντασιώσεις του. Σεις τα ερμηνεύετε κατά το δοκούν.
Εν πάση περιπτώσει πρέπει να απευθυνθούμε στο γεροξούρα, τον Άγιο, να τελέσει το μνημόσυνό του.
Αν κατσω να μου τον εμπηξει λες να ερθει πισω; :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ναι αλλα πρεπει να κατσω και στον νικ γιατι εχει προβλημα το παιδι δεν ξερει αν το γυρισε  :2funny:
το μόνο που μου έχει γυρίσει είναι το μάτι από την αποχή, αλλά που θα πάει θα έρθουν καλύτερες μέρες, δε θα με προλαβαίνει ο Καψώνης.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
παλι για πριαμο με κοβω χαχααχαχ....μου λενε να κατεβω νεα σμυρνη να ριξουμε πιπινια αλλα εγω θελω να παω να γαμησω παλι πουτανεςςςςςςςς στον πριαμο χααχχαχαχααχ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
παλι για πριαμο με κοβω χαχααχαχ....μου λενε να κατεβω νεα σμυρνη να ριξουμε πιπινια αλλα εγω θελω να παω να γαμησω παλι πουτανεςςςςςςςς στον πριαμο χααχχαχαχααχ...

Δεν πας ADELINA που με πιέζει στο θρεντ της και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν πας ADELINA που με πιέζει στο θρεντ της και λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω?

την εχω παρει και 2ωρο μαλιστα ρε...αν εξαιρεσεις το τσιμπουκακι που ειναι βαθυ με εναλλαγες ρυθμων και το reverse cowgirl που ειναι δυναμη...ειναι πολυ gfe για μενα...εγω ειμαι για σφαλιαρες και φτυσιματα και να τις ξεφτιλιζω....δεν το μπορω το gfe  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.600
Πόντοι
606
αμα δε προλαβαινετε να γαμησετε,να βαλω ενα χερακι που χω τη πουτσα και καθεται :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom