erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
απο το γαμιεσαι ...από το πρίζα
απο το γαμιεσαι ...από το πρίζα
είσαι και ρομαντικός....................τρομάρα σουχαχααχαχααχαχ....μολις γυρισα απο σοβαρη δουλεια στον πριαμο αχαχαχαχαχ
ρε ακουστε μια κομματαρα που ακουσα στο ραδιοφωνο !
κάτσε πιο δίπλα όμως, εκεί είναι το δάχτυλό μουαπο το γαμιεσαι ...
απο το γαμιεσαι ...
είσαι και ρομαντικός....................τρομάρα σου
δεν καθομουν εγω ο γιαννης καθισε κατα λαθοςκάτσε πιο δίπλα όμως, εκεί είναι το δάχτυλό μου
Μονο την αλιντισσα μη διωξεις που ειναι μιλφαρα με μεγαλα βυζιααργα η γρηγορα ολους θα τους διωξω σαουλ και θα μεινω μονη γιατι ειμαι ο χουλκ
τον επαναπροσελαβα ως ιματζ μεικερ μου με ανωτερο μισθο και δεν αρνηθηκα ποτε τους χυμους που μου εδινε πρωι μεσημερι βραδυ . απλα δεν αντεξα το βρωμοξυλοΣεις όμως:
1. Τον απολύσατε από γραμματέα σας.
2. Αρνηθήκατε κάθε ανήθικη πρότασή του.
Τις πταίει λοιπόν;
ποτε δεν θα εδιωχνα το αλιντακιΜονο την αλιντισσα μη διωξεις που ειναι μιλφαρα με μεγαλα βυζια
κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.......τότε στην πούτσα μου κάθεσαι εσύ.δεν καθομουν εγω ο γιαννης καθισε κατα λαθος
τον επαναπροσελαβα ως ιματζ μεικερ μου με ανωτερο μισθο και δεν αρνηθηκα ποτε τους χυμους που μου εδινε πρωι μεσημερι βραδυ . απλα δεν αντεξα το βρωμοξυλο
κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.......τότε στην πούτσα μου κάθεσαι εσύ.
Στα Ελληνικά και για μας τους αγράμματους?Ως εάν ημείς δεν δυνάμεθα να αναγνώσουμε τις αναρτήσεις σας.
Παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν και προσδοκούσε μία ανταπόκριση από μέρους σας, που ποτέ δεν ήλθε.
Οι χυμοί του ήταν πάντα υπό την αίρεση της αποδοχής σας [ αναβλητική ].Η αίρεση αυτή δεν επληρώθη ποτέ!
δεν καθομουν εγω ο γιαννης καθισε κατα λαθος
μπερδευτηκες οτι καθοταν ο γιαννης; δεν μας τα λες καλα ...κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.......τότε στην πούτσα μου κάθεσαι εσύ.
μπερδευτηκες οτι καθοταν ο γιαννης; δεν μας τα λες καλα ...
εσύ μανα μου οταν χυνεις τις κορασιδες τις χυνεις υπο αιρεση αν θα τα δεχτουν; δηλαδη αν δεν τα δεχτουν τα παιρνεις παραμασχαλα και τα γυριζεις σπιτι μην τα παρω κρανιο το κερατο μου μεσα; (διοτι με κερατωνε και με την ροζυ να τα λεμε αυτα... και ο διας ξερει και με ποσες αλλες;)και το δωρεαν ποθεν προκύπτει ; που ασελγουσε πανω μου τρεις ημερησιως και μετα εβαζε ολα τα ξεκολακια μπροστα μου και τον έπαιζε σε φωτογραφικο υλικο.Ως εάν ημείς δεν δυνάμεθα να αναγνώσουμε τις αναρτήσεις σας.
Παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν και προσδοκούσε μία ανταπόκριση από μέρους σας, που ποτέ δεν ήλθε.
Οι χυμοί του ήταν πάντα υπό την αίρεση της αποδοχής σας [ αναβλητική ].Η αίρεση αυτή δεν επληρώθη ποτέ!