Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 932K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
χαχααχαχααχαχ....μολις γυρισα απο σοβαρη δουλεια στον πριαμο  :grin: αχαχαχαχαχ

ρε ακουστε μια κομματαρα που ακουσα στο ραδιοφωνο !

είσαι και ρομαντικός....................τρομάρα σου  :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
είσαι και ρομαντικός....................τρομάρα σου  :2funny:

χααχαχαχαχ....πιστευω οτι ειμαι λιγο ρομαντικος οταν θελω...ασχετα αν πηγαινω και ξενοπηδαω καθε τρεις και λιγο...μια δοση μικρη ρομαντισμου την εχω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σεις όμως:
1. Τον απολύσατε από γραμματέα σας.
2. Αρνηθήκατε κάθε ανήθικη πρότασή του.
Τις πταίει λοιπόν;
τον επαναπροσελαβα ως ιματζ μεικερ μου με ανωτερο μισθο και δεν αρνηθηκα ποτε τους χυμους που μου εδινε πρωι μεσημερι βραδυ . απλα δεν αντεξα το βρωμοξυλο  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
τον επαναπροσελαβα ως ιματζ μεικερ μου με ανωτερο μισθο και δεν αρνηθηκα ποτε τους χυμους που μου εδινε πρωι μεσημερι βραδυ . απλα δεν αντεξα το βρωμοξυλο  :grin:

Ως εάν ημείς δεν δυνάμεθα να αναγνώσουμε τις αναρτήσεις σας.
Παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν και προσδοκούσε μία ανταπόκριση από μέρους σας, που ποτέ δεν ήλθε.
Οι χυμοί του ήταν πάντα υπό την αίρεση της αποδοχής σας [ αναβλητική ].Η αίρεση αυτή δεν επληρώθη ποτέ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Παρείχε τις υπηρεσίες του δωρεάν και προσδοκούσε μία ανταπόκριση από μέρους σας, που ποτέ δεν ήλθε.
Οι χυμοί του ήταν πάντα υπό την αίρεση της αποδοχής σας [ αναβλητική ].Η αίρεση αυτή δεν επληρώθη ποτέ!
Στα Ελληνικά και για μας τους αγράμματους?  :2funny:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Σας εχω μια εκπληξουλα...ο Ιταλος πασιγνωστος chef Silvio Psolini θα ερθει να μαγειρεψει αποψε για την αγαπημενη μας ερι !!!

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ερι απο δω το πας απο εκει το πας...την πουτσα του Νικ δεν την γλιτωνεις...αυτο ειναι το ζητουμενο  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ατιμοι μου βαλατε σκεψεις για την ανθυπασπιστρια. Τωρα δε θα μπορεσω ποτε ξανα να της μικησω χωρις να τη σκευτω κολημενη στο τοιχο. Με καταστρεψατε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσύ μανα μου οταν χυνεις τις κορασιδες τις χυνεις υπο αιρεση αν θα τα δεχτουν; δηλαδη αν δεν τα δεχτουν τα παιρνεις παραμασχαλα και τα γυριζεις σπιτι μην τα παρω κρανιο το κερατο μου μεσα; (διοτι με κερατωνε και με την ροζυ να τα λεμε αυτα... και ο διας ξερει και με ποσες αλλες;)και το δωρεαν ποθεν προκύπτει ; που ασελγουσε πανω μου τρεις ημερησιως και μετα εβαζε ολα τα ξεκολακια μπροστα μου και τον έπαιζε σε φωτογραφικο υλικο.
μην αναφέρω που με εδινε και απο εδω και απο εκει για ιδιον οφελος και κατα βουληση  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom