Επισκέπτης
τα σουβλακια ειναι πιο λαιτ και εγω τρωω πεντε -εξι και πινοντας δυο τρεις μπυρες μαζι.ειδα στον στρατο ατομο με τα ματια μου να τρωει 5 σουβλακια...ητανε 130+ κιλα...αλλα δεν το ειχα ξαναδει αυτο και μου εκανε εντυπωση...
τα σουβλακια ειναι πιο λαιτ και εγω τρωω πεντε -εξι και πινοντας δυο τρεις μπυρες μαζι.ειδα στον στρατο ατομο με τα ματια μου να τρωει 5 σουβλακια...ητανε 130+ κιλα...αλλα δεν το ειχα ξαναδει αυτο και μου εκανε εντυπωση...
τα σουβλακια ειναι πιο λαιτ και εγω τρωω πεντε -εξι και πινοντας δυο τρεις μπυρες μαζι.
Μποκα πιτογυρα εννοει.Νταξυ τα μυρονια αστα μη τα μετρας εκει θελει αλλες αντοχες οχι στομαχι..τα σουβλακια ειναι πιο λαιτ και εγω τρωω πεντε -εξι και πινοντας δυο τρεις μπυρες μαζι.
Αδικα θα σκασει ο νικητης!!να κανονισουμε καμια μερα διαγωνισμο...οποιος φαει τα περισσοτερα κερδιζει ενα free fuck με ερι
Αδικα θα σκασει ο νικητης!!
Μπορει να ανοιξε το στομαχι σου για αυτο. Το νορμαλ για κανονικους ειναι τα δυο και χορταινεις με τρια σκας.Εγω ειμαι 78 κιλα και τα καθαρισω ανετα ;)
Θα κλαταρει, θες κ να σηκωθει??και τι φταιει μετα η κακομοιρα η ερι... δεν θα του σηκωνεται του νικητη απο το πολυ φαι
Μπορει να ανοιξε το στομαχι σου για αυτο. Το νορμαλ για κανονικους ειναι τα δυο και χορταινεις με τρια σκας.
Δε σου ειπα οτι δε σκαω,σου ειπα οτι το εχω ομως.Μεχρι να μπω στρατο εκανα διατροφες και μαλακιες (αλλο που ολο τις χαλαγα με τα αλκοολια) λογο αθλητισμου.Τωρα στο στρατο του γαμαω τη μανα.Θα φυγω απο δω μεσα γιδι.Μπορει να ανοιξε το στομαχι σου για αυτο. Το νορμαλ για κανονικους ειναι τα δυο και χορταινεις με τρια σκας.
Θα κλαταρει, θες κ να σηκωθει??
στην χαριζω ετσινα κανονισουμε καμια μερα διαγωνισμο...οποιος φαει τα περισσοτερα κερδιζει ενα free fuck με ερι
Εμ δεν με λεει που μενει για να καταλαβω. Ακου σουβλακι τον γυρο, τι ανωμαλιες ειναι αυτεςΜποκα πιτογυρα εννοει.Νταξυ τα μυρονια αστα μη τα μετρας εκει θελει αλλες αντοχες οχι στομαχι..
σουβλάκι εννοείς το καλαμάκι?
http://[URL unfurl="true"]www.e-student.gr/images/imported/2012/04/14061-1.jpg[/img[/URL]] :D
[/quote]
:2funny:
τον τελευταίο καιρό όσες φορές έχω πάρει είναι σκέτα.
μόνο πίτα και γύρο και τίποτα άλλο και έχω βρει την ησυχία μου, το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο.
http://[URL unfurl="true"]www.e-student.gr/images/imported/2012/04/14061-1.jpg[/img[/URL]] :D
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Μπόκα σε αυτό έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά μην πιάσουμε κουβέντα για μπουγάτσες :2funny: :2funny: :2funny:
Καλαμακι λες το σουβλακι.Δε λες το γυρο.Το γυρο το λες ενα πιτα γυρο.ΞΗεκαθαρα πραγματα.