wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!Να μη ξεχνάς να τον "φορτίζεις"![]()
Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!Να μη ξεχνάς να τον "φορτίζεις"![]()
σπιτια δεν εχετε και πατε στα ξενοδοχεια;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το νήμα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε κριτική του νηματοθέτη για ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
βαλτου μπαταριεςΕχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!![]()
Με "πιάνεις" μικρή. ;)Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!![]()
Μπορεί να μας απαντήσει οταν ξυπνήσεικοιμαται...το θεμα ειναι ποια σκεφτεται στον υπνο του χααχαχχα...ροζυ σε πειραζω![]()
Ήταν fully booked μάλλον ;)σπιτια δεν εχετε και πατε στα ξενοδοχεια;
την μπαρμπι θα σκεφτεταιΜπορεί να μας απαντήσει οταν ξυπνήσει![]()
Πολύ τελευταία και θα αρχίσω να ανησυχώΜε "πιάνεις" μικρή. ;)
Πολύ τελευταία και θα αρχίσω να ανησυχώ;)
χαιρετω τα αλανια του σαιτ ! κατι καναμε...επαιξα μπαλιτσα με 2 γκομενακια πρωτη λυκειου στην σταση του λεωφορειου...τους αφησα το κινητο μου..για να δουμε...θα πεσει σκισιμο ή θα με γραψουνε στην μουνάρα τους ?![]()
αυτο ειναι δικο μου !!!![]()
![]()
τυπε γαμιεστε???παιδια ξερει κανεις που ειναι η εριναλ ? θελω να της πω κατι σοβαρο για την σχεση μας
τυπε γαμιεστε???![]()
Μη σε νοιαζει μαν.Ολες καποτε γινονται μιλφ και ψαχνουν μικροτερους.Θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και ο μικρος![]()
αχαχα μολις εφαγα μακαρονια με κιμα!τωρα ηθελα μια ζεστη μακαροναδα απο τα χερακια της και μετα να παμε στο υδρομασαζ και να μου τριβει το ζουμερο κωλαρακι της στην μαπα![]()