wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!Να μη ξεχνάς να τον "φορτίζεις"
Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!Να μη ξεχνάς να τον "φορτίζεις"
σπιτια δεν εχετε και πατε στα ξενοδοχεια;ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το νήμα ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε κριτική του νηματοθέτη για ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
βαλτου μπαταριεςΕχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!
Με "πιάνεις" μικρή. ;)Εχει γινει συνηθεια πλέον, τις μισες μερες φορτίζω τον αλεξ κ τις υπολοιπες το δονητη!!!
Μπορεί να μας απαντήσει οταν ξυπνήσεικοιμαται...το θεμα ειναι ποια σκεφτεται στον υπνο του χααχαχχα...ροζυ σε πειραζω
Ήταν fully booked μάλλον ;)σπιτια δεν εχετε και πατε στα ξενοδοχεια;
την μπαρμπι θα σκεφτεταιΜπορεί να μας απαντήσει οταν ξυπνήσει
Πολύ τελευταία και θα αρχίσω να ανησυχώ ;)Με "πιάνεις" μικρή. ;)
Πολύ τελευταία και θα αρχίσω να ανησυχώ ;)
χαιρετω τα αλανια του σαιτ ! κατι καναμε...επαιξα μπαλιτσα με 2 γκομενακια πρωτη λυκειου στην σταση του λεωφορειου...τους αφησα το κινητο μου..για να δουμε...θα πεσει σκισιμο ή θα με γραψουνε στην μουνάρα τους ?
αυτο ειναι δικο μου !!!
τυπε γαμιεστε???παιδια ξερει κανεις που ειναι η εριναλ ? θελω να της πω κατι σοβαρο για την σχεση μας
τυπε γαμιεστε???
Μη σε νοιαζει μαν.Ολες καποτε γινονται μιλφ και ψαχνουν μικροτερους.Θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει και ο μικρος
αχαχα μολις εφαγα μακαρονια με κιμα!τωρα ηθελα μια ζεστη μακαροναδα απο τα χερακια της και μετα να παμε στο υδρομασαζ και να μου τριβει το ζουμερο κωλαρακι της στην μαπα