alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καλησπέρα κ. συναδελφε.
Ρωτήστε τον κ. Μπάρμπι. Εχει το knowhow!
Καλησπέρα κ. συναδελφε.
Αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα, ναι πειραζει, δεν εχω τετοια προθεση, ειμαι καλά εκει που ειμαι.
Προς τι η απορια?
Προς τι η απορια?
Τι σου κανει εντυπωση??
τιποτα δεν θελω να γραψω κατιΤι σου κανει εντυπωση??
Καλησπέρα κ. συναδελφε.
Αργήσατε πολύ να απαντήσετε και θεωρώ πως η χυλόπιτα που προσπαθήσατε να μου ρίξετε καθυστέρησε. Σας την έριξα πρώτος 2 ποστ πιο πάνω.Αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα, ναι πειραζει, δεν εχω τετοια προθεση, ειμαι καλά εκει που ειμαι.
Δε σας εριξα χυλοπιτα!!!Αργήσατε πολύ να απαντήσετε και θεωρώ πως η χυλόπιτα που προσπαθήσατε να μου ρίξετε καθυστέρησε. Σας την έριξα πρώτος 2 ποστ πιο πάνω.
Πάλι αδιάβαστη.
Γιατί είμαι εγώ?Δε σας εριξα χυλοπιτα!!!
Απλα δηλωσα πως δεν ειμαι διαθεσιμη
Μπλιζάκο, πολύ εύκολοι αντίπαλοι για μένα. Δεν έχει πια ουσία. Βαριέμαι αφάνταστα μαζί τους.
Δίκιο έχεις και κυρίως όταν ποστάρει το ζεύγος της συμφοράς.οταν λειπει η Ερι κανει κοιλια το νημα
καλα που με καταλαβαινεις φιλεΔίκιο έχεις και κυρίως όταν ποστάρει το ζεύγος της συμφοράς.
Μπλιζάκο, πολύ εύκολοι αντίπαλοι για μένα. Δεν έχει πια ουσία. Βαριέμαι αφάνταστα μαζί τους.
Τι νέα?
Δίκιο έχεις και κυρίως όταν ποστάρει το ζεύγος της συμφοράς.
οταν λειπω εγω ομως πανε και οι κοιλιες και τα προγουλιαοταν λειπει η Ερι κανει κοιλια το νημα
που να ανεβαζε δηλαδη και καμια φωτο τον (γ)κωλο της τι θα γινοταν!!!!!οταν λειπει η Ερι κανει κοιλια το νημα
Μεγάλη μου χαρά να συναντώ ξανά δύο Κυρίους και πολύ καλούς μου φίλουςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Το νήμα ανακοινώνει ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκαν οι κ.κ. House of Fun, yorkie & blizardeye.
Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κεντρικό καφέ της πόλης.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης αντηλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις επί των φλεγόντων θεμάτων μας, χαρτογραφήθηκαν στόχοι και εκτιμήθηκαν τρόποι και κόστη επίτευξης των στόχων αυτών.
Κατά το πέρας της συνάντησης υπήρξαν εναγκαλισμοί, ασπασμοί και εδόθησαν υποσχέσεις για επανάληψη της συνάντησης.