wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αφου με ρωτας ενω ειναι παρών!!!δηλαδή για να στον εμπήξω λιγουλάκι πρέπει να πάρω άδεια από τον κηδεμόνα σου?
Αφου με ρωτας ενω ειναι παρών!!!δηλαδή για να στον εμπήξω λιγουλάκι πρέπει να πάρω άδεια από τον κηδεμόνα σου?
ώστε η Ρόζυ είναι άντρας? Συγνώμη τότε Πρωκτικές διαστολές και γενικότερα διαστολές μόνο σε γυναίκες.Ρε τύπε σκέφτεσαι να το γυρισεις???? :S
Αφου με ρωτας ενω ειναι παρών!!!
Εγω ότι έχω να πω το λέω ανοιχτά, Πιμιά δε στέλνω.Αφου με ρωτας ενω ειναι παρών!!!
Δηλαδη την θελεις τύπε?Εγω ότι έχω να πω το λέω ανοιχτά, Πιμιά δε στέλνω.
Εγω ότι έχω να πω το λέω ανοιχτά, Πιμιά δε στέλνω.
Μα με ρωτας αν πειραζει, αρα η ερωτηση εχει αλλο αποδεκτη!!!Εγω ότι έχω να πω το λέω ανοιχτά, Πιμιά δε στέλνω.
Πρέπει να κάνω μαζί σου αυτή τη συζήτηση? Τη μανατζάρεις? Για να ξέρω τι γίνεται.Δηλαδη την θελεις τύπε?
Ρώτησα ευθέως εσένα και κανέναν άλλο.Μα με ρωτας αν πειραζει, αρα η ερωτηση εχει αλλο αποδεκτη!!!
Δεν μπορω να απαντησω εγω!!
Εννοείς να τους περάσω και τους δυο σουβλάκι?Γιατι δεν κανετε ενα τριο;
Γιατι δεν κανετε ενα τριο;
θα μπορεσεις;ο αλεξ ειναι πολυ σφιχτοκωλης θα ιδρωσεις πολυΕννοείς να τους περάσω και τους δυο σουβλάκι?
Ε δε ξερω τι θελετε να κανετε, εγω μια ιδεα εριξα για να ειστε ολοι ευχαρηστημενοιΕννοείς να τους περάσω και τους δυο σουβλάκι?
μα γιατι τον εχεις δει τον χασοδικη;Δεν ξέρω τι λέτε ρε παιδιά, αλλά δεν θα πάρω, είμαι εκλεκτικός.
Αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα, ναι πειραζει, δεν εχω τετοια προθεση, ειμαι καλά εκει που ειμαι.Ρώτησα ευθέως εσένα και κανέναν άλλο.
Εννοείς να τους περάσω και τους δυο σουβλάκι?
Αν θελεις να σου απαντησω σοβαρα, ναι πειραζει, δεν εχω τετοια προθεση, ειμαι καλά εκει που ειμαι.