blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
που ειναι ο μπραμπ γαμω το δια μου γαμω![]()
[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΨΗΦΙΣΤΕ!!![/move]
που ειναι ο μπραμπ γαμω το δια μου γαμω![]()
Σωστό, ενώ μια Kelly "δείχνει" αλλιώς. ;)Πιο αηδια τσαντες απο τις λουι δεν υπαρχουν..
τι να ψηφισω και να ψηφισω εδω ο κοθμος καίγεται![]()
Οχι. Πιο αηδια απο το να δινεις ενα χιλιαρικο για μια τσαντα ενω δε βγαζεις 15 το μηνα και την ιδια στιγμη ενα δρομο πιο κατω να σου ζητιανεβουν τα παιδακια και να μη τους δινεις ενα ευρω με τη δικαιολογια οτι τους τα περνουν οι γωνεις τους.φυσικα θα γινουν. Πιο αηδια τσαντες απο τις λουι δεν υπαρχουν..
Προσφορά, λόγω στήθους.Έχετε ισπανική προφορά;
:S και εχω δουλειά γαμώτοΕχω να φαω κατι ετη φερερο αλλα απο οσο ενθυμουμαι ειναι γευστικα. οχι οσο η πουτσα αλλα ε κατι λενε και αυτα![]()
Πρωτον εχω παρει πολλες τσαντες λουι ομως οχι (και γενικως αν και προτιμω το δερμα δεν παιρνω ενα χιλιαρικο τσαντα) .. δευτερον στα παιδακια δεν δινω λεφτα αλλα παω και τους παιρνω φαι το ιδιο κανω και σε μεγαλους αν κατσε να δωσω και επισης δινω σχεδον παντα σε μουσικους του δρομου.Οχι. Πιο αηδια απο το να δινεις ενα χιλιαρικο για μια τσαντα ενω δε βγαζεις 15 το μηνα και την ιδια στιγμη ενα δρομο πιο κατω να σου ζητιανεβουν τα παιδακια και να μη τους δινεις ενα ευρω με τη δικαιολογια οτι τους τα περνουν οι γωνεις τους.
(Ασε τωρα που δεν εχεις παρει και εσυ τετειες)
πως γινεται ρε νικ παλι να εχεις δουλεια κάθε φορα που θελω σεκ; δεν τελειωσαν τα φπα;:S και εχω δουλειά γαμώτο
Δεν παει για σενα προσωπικα σχολιο γενικης φυσης ηταν.Πρωτον εχω παρει πολλες τσαντες λουι ομως οχι (και γενικως αν και προτιμω το δερμα δεν παιρνω ενα χιλιαρικο τσαντα) .. δευτερον στα παιδακια δεν δινω λεφτα αλλα παω και τους παιρνω φαι το ιδιο κανω και σε μεγαλους αν κατσε να δωσω και επισης δινω σχεδον παντα σε μουσικους του δρομου.
τελος ο καθενας διαχειρίζεται την ανθρωπια του κατα το δοκουν. Αλλες σαουλ το δινουν στο λαο πχ χαχαχαχαχαχααχαχ
Κατι προσλήψεις γαμώτο ΣΕΠΕπως γινεται ρε νικ παλι να εχεις δουλεια κάθε φορα που θελω σεκ; δεν τελειωσαν τα φπα;![]()
σαουλ ειπες για εμενα αν εχω παρει λουι και απαντησα. Μην με χολοσκας μην τα παρω και το δωσω στον λαο και φυγουν ολοι απο το σαιτΔεν παει για σενα προσωπικα σχολιο γενικης φυσης ηταν.
Ρισπεκτ σε οσες το διμουν στο λαο!![]()
σαουλ ειπες για εμενα αν εχω παρει λουι και απαντησα. Μην με χολοσκας μην τα παρω και το δωσω στον λαο και φυγουν ολοι απο το σαιτ![]()
![]()
![]()
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους, απλά θυμίζω.προτιμω χαμαμ, μασαζ, σαμπανια με πικρη σοκολατα, ενα γεύμα ελαφρυ με καλο κρασι και σεξ μεχρι το πρωι![]()
Ελπίζω να το θυμίζεις και στον εαυτο σου ;)Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους, απλά θυμίζω.
Κατά τ άλλα σου εύχομαι τα καλύτερα.