wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα θείεΚαλησπέρα σ όλα τα καλά παιδιά.
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Τι κάνεις??
Καλησπερα θείεΚαλησπέρα σ όλα τα καλά παιδιά.
Καλύφθηκα με τα φερερο θα φαω δυο τρια να στανιαρω μου επεσε το σαχαρο χαχαχαχαχχαχΔε βλεπω να σε καλυψα![]()
Καλησπέρα σ όλα τα καλά παιδιά.
Κόλαση τα ατιμα!!!Καλύφθηκα με τα φερερο θα φαω δυο τρια να στανιαρω μου επεσε το σαχαρο χαχαχαχαχχαχ
Εχω να φαω κατι ετη φερερο αλλα απο οσο ενθυμουμαι ειναι γευστικα. οχι οσο η πουτσα αλλα ε κατι λενε και αυταΚόλαση τα ατιμα!!!![]()
Εχω να φαω κατι ετη φερερο αλλα απο οσο ενθυμουμαι ειναι γευστικα. οχι οσο η πουτσα αλλα ε κατι λενε και αυτα![]()
Φαε τουλουμπα να τα συνδιασειςΕχω να φαω κατι ετη φερερο αλλα απο οσο ενθυμουμαι ειναι γευστικα. οχι οσο η πουτσα αλλα ε κατι λενε και αυτα![]()
Τώρα με τον Σύριζα, μόνο γαμάω.Καλησπερα θείε![]()
Τι κάνεις??
οταν λες σε κάποιες , εμένα με εξαιρεις..;;Σε κάποιες, κυρία, αρέσει και το σπέρμα ...
οταν λες σε κάποιες , εμένα με εξαιρεις..;;![]()
Τώρα με τον Σύριζα, μόνο γαμάω.
Άλλαξε η "ψυχολογία" των γυναικών έξω, της πουτάνας γίνεται.![]()
φυσικα θα γινουν. Πιο αηδια τσαντες απο τις λουι δεν υπαρχουν..Λετε τωρα να γινουν μοδα τα αναρχορουχα και να καψουν ολες τις λουι βιτον που μαζευανε τοσα χρονια;
τι μου λετε..Δεν έχετε εκφράσει σχετική προτίμηση έως σήμερα, κυρία.
τι μου λετε..![]()
Εντάξει και πριν δεν είχα παράπονο.Ενώ παλιότερα όχι;
Μας πήρε ώρες να συνέλθουμε από την θέα μίας πρώην σας, κύριε!
Παύστε να είσθε τόσο μετριόφρων!!!
που ειναι ο μπραμπ γαμω το δια μου γαμωΤουλάχιστον δεν υπέπεσε στην αντίληψη του νηματοθέτου.