erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν εκανα ταξιδια μακρινά ταξιδεψε η καρδια και αυτο μου φτανειδεν θα προλαβαινεις θα εχεις ταξιδια![]()
δεν εκανα ταξιδια μακρινά ταξιδεψε η καρδια και αυτο μου φτανειδεν θα προλαβαινεις θα εχεις ταξιδια![]()
μια καλημέρα μπορείς να λες ρε φίλεβασικα φιλε σοβαρος ηταν ο λογος που εκατσα τοσες μερες τοσες ωρες μεσα.Τωρα ολα καλα![]()
γιατι αφου κατεβαινεις.ποτε θα σταματησεις τις χαζομαρες ;
Τα λεσβιακα ειναι τα καλυτεραΣε πλακομουνι θα καταλήξουμε![]()
![]()
θα κολλησω παλι και γαμησε τα.μια καλημέρα μπορείς να λες ρε φίλε
ναι μωρο μου οτι θελεις εσυπριν φυγεις να στειλεις τηλεφωνα σκαιπ το καβλι σου και μερικο χυμο για τις δυσκολες ωρες. μην με αφηκεις στο ελεος. :'(
δεν εκανα ταξιδια μακρινά ταξιδεψε η καρδια και αυτο μου φτανει![]()
πετρα ειναι η καρδια σου που με τυρανναει συνεχωςδεν εκανα ταξιδια μακρινά ταξιδεψε η καρδια και αυτο μου φτανει![]()
βρηκες και συ μερα να φυγειςναι μωρο μου οτι θελεις εσυ![]()
![]()
ποιον θες ,εχω πολλους και ο καθενας με την προσωπικοτητα του ειναι σταρ εδω μεσαπαιδιά όσοι φύγετε να μας μοιράσετε τους κωδικούς σας να ανταλλάσουμε καμιά μαλακία από 2 διαφορετικούς υπολογιστές![]()
krima :- εγω μονο στοργη και προδερμ θελωη αληθεια σσς ειναι οτι δεν εχω καρδια![]()
τον μαβερικποιον θες ,εχω πολλους και ο καθενας με την προσωπικοτητα του ειναι σταρ εδω μεσα
Βρες καμια μαμα - γκομενα.στο ειπα δεν ταιριαζουμε και ευσ επιμενειςkrima :- εγω μονο στοργη και προδερμ θελω![]()
δεν παιρνω το παπορι για αμερικηβρηκες και συ μερα να φυγεις![]()
Αν οι γυναικες ηταν χρισημες και φημησμενες για τη καρδια τους δε θα ειχε επικρατησει η φραση το μουνι σερνει καραβι αλλα η καρδια σερνει καραβι.
Μην ξενερωνετε.
Σισε το οτι δε θα γραφεις στο φορουμ δεν πιστευω να ακυρωνει το κονε που θα μου κανειες με την κωντοπουτανη 40αρα φιλη σου.Ηδη ξυρισα @@ και αρχισα να πινω χυμο ανανα![]()
πως εκφραζεσαι ετσι φιλε;δεν παιρνω το παπαρι για αμερικη![]()