brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
θελω να γινω μουνης πριν την κανω:o προδοσια απο πανδου
θελω να γινω μουνης πριν την κανω:o προδοσια απο πανδου
ο γιατρος δεν το ανεφερε αλλα οσοι με ακουνε με κλειστη φωνη μου λενε ερι ξεκονα τις πιπες δις ε ντειΑποσυμφορητικο σκεφτομουν, αν ησουν ακομη μπουκωμενη![]()
Ο,τι σε βολευει περισσοτερο ομως, δε θα μαλώσουμε γ' αυτο![]()
και συ να την κάνεις? τι έγινε ρε πόυστη μου επιδημία έπεσε? Φεύγει το Αλικάκι, ο σισιές τώρα εσύ.θελω να γινω μουνης πριν την κανω![]()
Βλεπω τα πανταμην κανεις πως δεν βλεπεις![]()
Ξεκίνα και αν δεις αποτελέσματα ενημέρωσε με πριν δω τον Νικο γιατρος δεν το ανεφερε αλλα οσοι με ακουνε με κλειστη φωνη μου λενε ερι ξεκονα τις πιπες δις ε ντεικαθικια
θα φυγεις; και ελεγα να φυγω εγω αλλα αν ειναι να φυγεις εσυ να μεινωθελω να γινω μουνης πριν την κανω![]()
χεχεχεχεχεκαι συ να την κάνεις? τι έγινε ρε πόυστη μου επιδημία έπεσε? Φεύγει το Αλικάκι, ο σισιές τώρα εσύ.
Λες να ναι μελη της νεας κυβέρνησης?και συ να την κάνεις? τι έγινε ρε πόυστη μου επιδημία έπεσε? Φεύγει το Αλικάκι, ο σισιές τώρα εσύ.
ο μπραμπ θα ξαναμπει σε λιγη ωρακαι συ να την κάνεις? τι έγινε ρε πόυστη μου επιδημία έπεσε? Φεύγει το Αλικάκι, ο σισιές τώρα εσύ.
ε σιγα σιγα θα την κανω με ελαφραθα φυγεις; και ελεγα να φυγω εγω αλλα αν ειναι να φυγεις εσυ να μεινω![]()
![]()
![]()
τι να κανονισω; το μοναδικο που παιζει να κανονισω ειναι ενα ταξιδακι αμεσαειμαι σιγουροςκανονισε λοιπον
![]()
:'( :'( :'(ε σιγα σιγα θα την κανω με ελαφρα![]()
Η σκέψη μου θα σε κυνηγαειε σιγα σιγα θα την κανω με ελαφρα![]()
μπραβο ευγε.Για Αθηνα ετσι;τι να κανονισω; το μοναδικο που παιζει να κανονισω ειναι ενα ταξιδακι αμεσα![]()
γιατι ρε μουνι;ε σιγα σιγα θα την κανω με ελαφρα![]()
ροζυ εχω γκαμησει τις ντουλεις μου μαναμ με το μπου:'( :'( :'(
Θα ερχεσαι που κ που ομως ε??ροζυ εχω γκαμησει τις ντουλεις μου μαναμ με το μπου
Η σκέψη μου θα σε κυνηγαει![]()
ροζι εισαι ελευθερη πια μαθαινω...ποτε θα σε γαμησω;Θα ερχεσαι που κ που ομως ε??![]()
![]()