erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ναι αν και δεν φτανουν στα 700. Βέβαια σε κάποια χωριά της χωρας εχουν 150 και 200 μιλαμε για ονειρο θερινης νυχτος χαχααχαχ
ναι αν και δεν φτανουν στα 700. Βέβαια σε κάποια χωριά της χωρας εχουν 150 και 200 μιλαμε για ονειρο θερινης νυχτος χαχααχαχ
Εδώ δεν εχει "ΜΠΛΙΑΧ"?????????![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορεις να μου πεις πώς καταφερνουν και πανε στα τμηματα-φιλέτα των 50-100 ανθρωπων σχεδόν παντα οι γραμματεις?????ναι αν και δεν φτανουν στα 700. Βέβαια σε κάποια χωριά της χωρας εχουν 150 και 200 μιλαμε για ονειρο θερινης νυχτος χαχααχαχ
Μπράμπ μπραμπίσιους θες να πεις οτι όσοι έχουν πουλι είναι πιο εξυπνοι απο τις γυναικες σε μεσο ορο; Η απο εμένα. Γιατι είμαι και χαζουλι και δεν το έπιασαθα διαπίστωνες οτι το νέο σου κεφάλι ειναι απείρως εξυπνότερο από το υφιστάμενο![]()
Αυριο θα σας προξενησει πληξη και η 12ωρη διαδικασιαΤο χιουμορ σας μου προξενει πληξη.
Γιατι να μου πει μπλιάχ αγάπη;Εδώ δεν εχει "ΜΠΛΙΑΧ"?????????![]()
![]()
![]()
![]()
μαγικα... χαχαχααχαχαχΜπορεις να μου πεις πώς καταφερνουν και πανε στα τμηματα-φιλέτα των 50-100 ανθρωπων σχεδόν παντα οι γραμματεις?????
Πιο δύσκολη από ότι όταν εχεις μουνί.![]()
απλα ήθελα να γράψω μια εξυπνάδα δατς όλΜπράμπ μπραμπίσιους θες να πεις οτι όσοι έχουν πουλι είναι πιο εξυπνοι απο τις γυναικες σε μεσο ορο; Η απο εμένα. Γιατι είμαι και χαζουλι και δεν το έπιασα![]()
Επειδή εισαι γυναικα.Πιο δύσκολη; Αυτό γιατι δεν το πιστεύω;;![]()
το μικρο μου ειναι Αγαπη, δεν το είπε ο νικ ως προσφωνηση ..Σε μενα γιατι λεει![]()
ενταξει μπραμπισιους ενταξειαπλα ήθελα να γράψω μια εξυπνάδα δατς όλ![]()
Α δεν το ηξερα...το μικρο μου ειναι Αγαπη, δεν το είπε ο νικ ως προσφωνηση ..![]()
Αυριο θα σας προξενησει πληξη και η 12ωρη διαδικασια![]()
Μήπως γιατι δεν σκέφτεσαι όλη την ημέρα αν θα βρεις να γαμήσεις;Πιο δύσκολη; Αυτό γιατι δεν το πιστεύω;;![]()
Γιατί τη ρόζυ τη λένε ρόζυ; Η Ερινάλ λέγεται αγάπηΑ δεν το ηξερα...
Κρήτη με τα φίδια 0-1Προς α/α
Η ομαδα σας με ποιον παιζει κ ποσο ειναι;