alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Για να κερδισεις λιγο υπνο παραπανω το λεω βρε μανα μου...Ρε αλεξ εχω ραντευου και παω μιση ωρα πριν τι να λεμε τωρα![]()
Για να κερδισεις λιγο υπνο παραπανω το λεω βρε μανα μου...Ρε αλεξ εχω ραντευου και παω μιση ωρα πριν τι να λεμε τωρα![]()
Δεν παίζεται Γλου . Όλοι οι υπόλοιποι μια παρασκευη βαρετή του yorkie ειμαστε
και θυα αφησω εγω τον εκλογεα παππουλι που θα ερθειπιν την εκκλησια να ψηφισει πρωτος πρωτος αποξω για να κοιμηθω ενα τεταρτο; ε ποτεΓια να κερδισεις λιγο υπνο παραπανω το λεω βρε μανα μου...
Και θα ψηφισει και ΝΔ ο παππούλης, αυτό που το πας?και θυα αφησω εγω τον εκλογεα παππουλι που θα ερθειπιν την εκκλησια να ψηφισει πρωτος πρωτος αποξω για να κοιμηθω ενα τεταρτο; ε ποτε![]()
Σε ποια περιοχη της Α ειναι το τμημα σας, κυρια;
στην περιοχη που θα σε καλεσουν την ωρα που θα πηδας χαχααχαχαχαχχαχαχΣε ποια περιοχη της Α ειναι το τμημα σας, κυρια;
Τι σε προβληματίζει αγάπη;
Και θα ψηφισει και ΝΔ ο παππούλης, αυτό που το πας?
στην περιοχη που θα σε καλεσουν την ωρα που θα πηδας χαχααχαχαχαχχαχαχ
πως θα ηταν η ζωη μου αν ειχα πουλιΤι σε προβληματίζει αγάπη;
Τι σε προβληματίζει αγάπη;
πως θα ηταν η ζωη μου αν ειχα πουλι
παντω τα τμηματα εχουν πολλους τα συγχωνευσαν πιππππππππππα πιπαααααΚλειστο κινητο, κυρια.
Εγω θυμαμαι μια φορα ειχε ερθει μια γυφτισσα 18 ετων με τον αντρα της μαζι, και επειδή ηταν αγραμματη προτεινα να μπω μαζι της στο παραβαν να βοηθησω.προτεινεις να μπω μαζι του να τον βοηθησω;![]()
700?παντω τα τμηματα εχουν πολλους τα συγχωνευσαν πιππππππππππα πιπααααα![]()
θα διαπίστωνες οτι το νέο σου κεφάλι ειναι απείρως εξυπνότερο από το υφιστάμενοπως θα ηταν η ζωη μου αν ειχα πουλι
Εδώ δεν εχει "ΜΠΛΙΑΧ"?????????Τι εκφρασεις ειναι αυτες;
Θα ζηλεψει ο κ. Αλεκος.
Πιο δύσκολη από ότι όταν εχεις μουνί.πως θα ηταν η ζωη μου αν ειχα πουλι
Ναι, γνωστη μαλακία αυτή. Δεν φτανει που τους το βαζουν στην τσεπη, θελουν να σιγουρευτουν ότι θα το βαλουν και στον φακελο.ναι για το παραβαν γινεται λιγο μαχη καθε φορα, ειδικα σε οσους θελουν οι δικοι τους να έχουν έλεγχο για τη ψήφο.