Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 936K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καταλαβα ποιος ειναι ο μακης 14 ....χαχα ειμαι πολυ μπροστα  :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?
Και αποδεικνύεται...
Καποιοι βαζουν χερι σε μενα και τη Ροζυ ότι γραφουμε ασχετα, αλλά αν δεν μπουμε εμεις μεσα να δωσουμε καμια ωθηση, κατεβαινουν τα ρολά.
Αφου είναι ετσι, δεν υπαρχει πρόβλημα, σε αυτό το θρεντ δεν ξαναγραφω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
της ερις θελει κρουστικο δραπανοκατσαβιδο; :o

κρουστικό βαρέος τύπου...

τέτοιο

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?

Έχω την εντυπωση πως θα μπορούσατε να το "κρατήσετε ζωντανό" και χωρίς να χαριεντίζεστε. Όταν θέλετε, έχετε τον τρόπο να μας απασχολείτε και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, εκτός από τα "προσωπικά" σας.  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έχω την εντυπωση πως θα μπορούσατε να το "κρατήσετε ζωντανό" και χωρίς να χαριεντίζεστε. Όταν θέλετε, έχετε τον τρόπο να μας απασχολείτε και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, εκτός από τα "προσωπικά" σας.  :)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν προβάλουμε τα προσωπικα μας, αναφερομαστε μονο οταν καποιος αλλος προσεγγίσει το θεμα αυτο. Δε θυμαμαι να εχω γραψει τι κανουμε ή πως ειναι η οποια σχεση μας κλπ. Τουναντίον θυμαμαι εσας να μου απευθυνετε ερωτησεις που αφορουν προσωπικα το Μεγαλειοτατο!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Και αποδεικνύεται...
Καποιοι βαζουν χερι σε μενα και τη Ροζυ ότι γραφουμε ασχετα, αλλά αν δεν μπουμε εμεις μεσα να δωσουμε καμια ωθηση, κατεβαινουν τα ρολά.

Έχετε γίνει πολύ ευέξαπτος τελευταία.

Νομίζω πως κανείς δεν σας προέτρεψε να μην γράφετε στο παρόν, και πολύ περισσότερο, κανείς δεν σας το απαγόρευσε.

Σε τούτο εδώ το νήμα δεν υπάρχουν απαγορεύσεις. Είναι νήμα ελεύθερης σκέψης και έκφρασης με σεβασμό, αρετή και πγιότητα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν προβάλουμε τα προσωπικα μας, αναφερομαστε μονο οταν καποιος αλλος προσεγγίσει το θεμα αυτο. Δε θυμαμαι να εχω γραψει τι κανουμε ή πως ειναι η οποια σχεση μας κλπ. Τουναντίον θυμαμαι εσας να μου απευθυνετε ερωτησεις που αφορουν προσωπικα το Μεγαλειοτατο!!!

δε πας στο διαολο καμια ωρα μωρη χτεσινη φρατζολα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

Δείτε δεσποινίς,

Εν πρώτοις δεν είστε οι μόνοι που "χαριεντίζονται" στο παρόν νήμα.

Εν δευτέροις, άλλο πράγμα είναι η απάντηση σε μιά ερώτηση, και άλλο πράγμα τα φιλάκια, οι αγκαλίτσες,  οι προσφωνήσεις μωράκι, μωρούλι, μωράκλα και οι λοιπές παιδικές χαρές που λαμβάνουν χώρα (επαναβάνω• όχι μονον από εσάς) στον παρόντα ευκαίρως-ακαίρως.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δείτε δεσποινίς,

Εν πρώτοις δεν είστε οι μόνοι που "χαριεντίζονται" στο παρόν νήμα.

Εν δευτέροις, άλλο πράγμα είναι η απάντηση σε μιά ερώτηση, και άλλο πράγμα τα φιλάκια, οι αγκαλίτσες,  οι προσφωνήσεις μωράκι, μωρούλι, μωράκλα και οι λοιπές παιδικές χαρές που λαμβάνουν χώρα (επαναβάνω• όχι μονον από εσάς) στον παρόντα ευκαίρος-ακαίρως.

Η ανωτερω παρεμβαση θεωρειτε οτι ειναι λιγοτερο ενοχλητικη απο τις προσφωνησεις προφανως!!!
Και γαμω την πγιότητα λατρεμενε....τοση ξινιλα δεν την περιμενα, αλλα μαλλον ειχα μεγαλες προσδοκίες....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.897
Πόντοι
2.606
:crazy: Μάλλον πέρνει και μένα η μπάλα

Stories

Νέο!

Stories