House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ναι αλλά και όχι μόνο, αγαπητέ.Όταν μιλατε για σάλια αγαπητέ, αναφέρεστε σε μενα και την Ροζυ?
Ας σεβαστούμε λίγο το σεβάσμιο θρεντ.
Ναι αλλά και όχι μόνο, αγαπητέ.Όταν μιλατε για σάλια αγαπητέ, αναφέρεστε σε μενα και την Ροζυ?
Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?Ναι αλλά και όχι μόνο, αγαπητέ.
Ας σεβαστούμε λίγο το σεβάσμιο θρεντ.
Βαριέμαι ειλικρινά. Συνεχίστε όπως νομίζετε.Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?
Εννοειται, με ποιον θα γελουσαμε αμα ελειπες απο το θρεντΕγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?
Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?
Βαριέμαι ειλικρινά. Συνεχίστε όπως νομίζετε.
Καταλαβα ποιος ειναι ο μακης 14 ....χαχα ειμαι πολυ μπροστα![]()
και ομως εχει σχεση με τον ΠΑΟΚΟχι ο Μαναβης ...
Και αποδεικνύεται...Εγω παλι, γιατι πιστευω ότι εμεις το κραταμε ζωντανο?
της ερις θελει κρουστικο δραπανοκατσαβιδο; :o
Αφου είναι ετσι, δεν υπαρχει πρόβλημα, σε αυτό το θρεντ δεν ξαναγραφω.
Έχω την εντυπωση πως θα μπορούσατε να το "κρατήσετε ζωντανό" και χωρίς να χαριεντίζεστε. Όταν θέλετε, έχετε τον τρόπο να μας απασχολείτε και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, εκτός από τα "προσωπικά" σας.![]()
Δεν προβάλουμε τα προσωπικα μας, αναφερομαστε μονο οταν καποιος αλλος προσεγγίσει το θεμα αυτο. Δε θυμαμαι να εχω γραψει τι κανουμε ή πως ειναι η οποια σχεση μας κλπ. Τουναντίον θυμαμαι εσας να μου απευθυνετε ερωτησεις που αφορουν προσωπικα το Μεγαλειοτατο!!!Έχω την εντυπωση πως θα μπορούσατε να το "κρατήσετε ζωντανό" και χωρίς να χαριεντίζεστε. Όταν θέλετε, έχετε τον τρόπο να μας απασχολείτε και με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, εκτός από τα "προσωπικά" σας.![]()
Και αποδεικνύεται...
Καποιοι βαζουν χερι σε μενα και τη Ροζυ ότι γραφουμε ασχετα, αλλά αν δεν μπουμε εμεις μεσα να δωσουμε καμια ωθηση, κατεβαινουν τα ρολά.
Αφου είναι ετσι, δεν υπαρχει πρόβλημα, σε αυτό το θρεντ δεν ξαναγραφω.
Δεν προβάλουμε τα προσωπικα μας, αναφερομαστε μονο οταν καποιος αλλος προσεγγίσει το θεμα αυτο. Δε θυμαμαι να εχω γραψει τι κανουμε ή πως ειναι η οποια σχεση μας κλπ. Τουναντίον θυμαμαι εσας να μου απευθυνετε ερωτησεις που αφορουν προσωπικα το Μεγαλειοτατο!!!
Δεν προβάλουμε τα προσωπικα μας, αναφερομαστε μονο οταν καποιος αλλος προσεγγίσει το θεμα αυτο. Δε θυμαμαι να εχω γραψει τι κανουμε ή πως ειναι η οποια σχεση μας κλπ. Τουναντίον θυμαμαι εσας να μου απευθυνετε ερωτησεις που αφορουν προσωπικα το Μεγαλειοτατο!!!
Η ανωτερω παρεμβαση θεωρειτε οτι ειναι λιγοτερο ενοχλητικη απο τις προσφωνησεις προφανως!!!Δείτε δεσποινίς,
Εν πρώτοις δεν είστε οι μόνοι που "χαριεντίζονται" στο παρόν νήμα.
Εν δευτέροις, άλλο πράγμα είναι η απάντηση σε μιά ερώτηση, και άλλο πράγμα τα φιλάκια, οι αγκαλίτσες, οι προσφωνήσεις μωράκι, μωρούλι, μωράκλα και οι λοιπές παιδικές χαρές που λαμβάνουν χώρα (επαναβάνω• όχι μονον από εσάς) στον παρόντα ευκαίρος-ακαίρως.