blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Θα μου κλάσετε (εκ του κλῶ) τα επιμανίκια!!!![]()
Μπα;;;!!!
Ο κ. The Saint εκνευριστηκε;;;;
Δεν εχετε δει τιποτε ακομη, κυριε.
Τιποτε ...
Θα μου κλάσετε (εκ του κλῶ) τα επιμανίκια!!!![]()
τι προυποθεσεις πρεπει να συγκεντρωνουν οι υποψηφιοι μεγαλειωτατε???Μην ανησυχεις. Δεν θελουμε να ειμαστε πολλοι. Θελουμε απλως να ειμαστε οι καλυτεροι.
Μην νομιζεις ότι θα μαζεψουμε τον κάθε απιθανο στις ταξεις μας.
πεντε πμ σε θηλεα μελη του ιστοτοπου (θεωρημενα αντιγραφα απο οικειο μοντ)τι προυποθεσεις πρεπει να συγκεντρωνουν οι υποψηφιοι μεγαλειωτατε???
καθ εικονα και ομοιωση του αρχηγου δηλαδη...πεντε πμ σε θηλεα μελη του ιστοτοπου (θεωρημενα αντιγραφα απο οικειο μοντ)
ενα τουλαχιστονσε θρεντ με χοντρες
να ειναι δεξιοι απο πατερα και μανα
να ψηφιζουν και σαμαρα ομως
να εχουν γαμησει μπαζολα
να εχουν γαμησει θηλυ ανω των 85 κιλων
φιλε εισαι σκληροπυρηνικος γαμιας αφου τα καταφερνεις ξεκουμπωτος με τετοια εκπαγλου καλλονης γυναικακια![]()
της ερις θελει κρουστικο δραπανοκατσαβιδο; :oμόνο με την έρι δεν τα καταφέρνω ... δεν την έχω κάνει ακόμη την πούτσα μου μπλάκ & ντέκερ και μάλιστα κρουστικό ώστε να σπάσω το πουρί που έχει πιάσει...
ποιος ειναι αυτος μαν;πρωτη φορα τον ακουωΠαιδια, μηπως ειστε off topic?
Το νημα δεν ειναι για τον κ. Alex71.Ετσι ξεχναμε τον Αγιο...
δεν ξερω φιλε λειπω και καιρο γιατι μου χακαραν τον λογαριασμο κατι αλητες αλλα αυτον τον αγιο που λες δεν τονε ξερω.....τι ειναι ;κανας τιμημενος με μηδεν κριτικες σαν τον διομηδη;κανενας σπαμερ σαν τον χαουζ οφ φαν;κανενας ντιτζει σαν τον αλεξμαν;Αυτος η αυτοι;;;
Βοηθηστε να βγαλουμε ακρη.
Αρχισε να εκνευριζεται πλεον...
δεν ξερω φιλε λειπω και καιρο γιατι μου χακαραν τον λογαριασμο κατι αλητες αλλα αυτον τον αγιο που λες δεν τονε ξερω.....τι ειναι ;κανας τιμημενος με μηδεν κριτικες σαν τον διομηδη;κανενας σπαμερ σαν τον χαουζ οφ φαν;κανενας ντιτζει σαν τον αλεξμαν;
περιμενω βεβαια.....εχεις δεκαπεντε λεπτα να μου απαντησεις μετα παω για ποτοΠεριμενετε απαντηση;
Λυπαμαι. Ανεμενα κατι καλυτερο απο εσας ...
περιμενω βεβαια.....εχεις δεκαπεντε λεπτα να μου απαντησεις μετα παω για ποτο
θενξΚαλη διασκεδαση!
Αυτό σημαινει ότι θα ενταχθείς????????????? :oΕπίσης επικροτώ το νέο κόμμα του χασοδικισμου με σήμα το κουνούπι(θα σου πιω το αίμα) ;)
Πλακα πλακα τα εχω κανει όλα.πεντε πμ σε θηλεα μελη του ιστοτοπου (θεωρημενα αντιγραφα απο οικειο μοντ)
ενα τουλαχιστονσε θρεντ με χοντρες
να ειναι δεξιοι απο πατερα και μανα
να ψηφιζουν και σαμαρα ομως
να εχουν γαμησει μπαζολα
να εχουν γαμησει θηλυ ανω των 85 κιλων
Όταν μιλατε για σάλια αγαπητέ, αναφέρεστε σε μενα και την Ροζυ?Μπαίνω, σπάνια πια, στο νήμα και προσέχω μη γλυστρίσω απ τα σάλια.
Ότι ξεχωρίζει θέλουν να το κάνουν κι αυτό σαν τα μούτρα τους.
Ο κάθε "πικραμένος" αναζητεί τα 15 min of fame του.
Όταν ο ιδιοκτητης εγκαταλειψει ένα κτήμα, καταλαμβανεται από όποιον προλαβει.
Και μετά από όλα αυτά, αναρωτιούνται γιατί δεν συμμετέχω...