Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Τωρα ειναι μεσημερι ωρα για φαι, τεριαζει καλυτερα γευση παστιτσιοΛοιπον βαζω ενα λιπ γκλος και σκεφτομαι πιπα με λιπ γκλος νιουτροτζενα δεν εχω καμει![]()
![]()
Τωρα ειναι μεσημερι ωρα για φαι, τεριαζει καλυτερα γευση παστιτσιοΛοιπον βαζω ενα λιπ γκλος και σκεφτομαι πιπα με λιπ γκλος νιουτροτζενα δεν εχω καμει![]()
![]()
στου ορλωφ για τσιπουρακια και στο πισω λιμανι στα μπαρακια και στην νταπια για βαφλα με παγωτοπηγαινες και στην λε φιγκαρο φανταζομαι παλιογρια![]()
πολυ ωραια μωρακια και ομορφες μαμαδες ειχε η Βραυρωνα φετος.Ανελπιστα καλα και ο μαλακας τοτε ειχα σχεσηΠαντως οι μιλφαρες οι συνατες σκανε πορτο χελι..
Μπλιζ μια χαρα κατα τις 7 θα δηλωκω ασθενεια σφοδρη και θα ζητηξω εσενανε αναπληρωματικοΕίμαι αναπληρωματικός στην Α.
Πήρα τηλ να παρουσιασθώ και μου είπαν δύο φορές < ευχαριστώ >.
Αυτό σημαίνει: < βρήκαμε τον μαλάκα, που θα φωνάξουμε να διορίσουμε το Σάββατο το βράδυ >.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μαμαδες ειναι το δωρο της φυσης στον ανθρωποπολυ ωραια μωρακια και ομορφες μαμαδες ειχε η Βραυρωνα φετος.Ανελπιστα καλα και ο μαλακας τοτε ειχα σχεση![]()
![]()
![]()
Δεν πουλάνε ακόμα πούτσες στα φαρμακεία γι αυτό.Λοιπον βαζω ενα λιπ γκλος και σκεφτομαι πιπα με λιπ γκλος νιουτροτζενα δεν εχω καμει![]()
![]()
Μπλιζ μια χαρα κατα τις 7 θα δηλωκω ασθενεια σφοδρη και θα ζητηξω εσενανε αναπληρωματικοπαω να πιω γκαφε :-*
φιλε οποιαδηποτε απο αυτη που ειχα ηταν καλυτερη.Δεν μιλαω για την ομορφιαΟι μαμαδες ειναι το δωρο της φυσης στον ανθρωπο![]()
για μενα το εβαλες;
για μενα το εβαλες;![]()
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι να εχεις ολα τα μουνιά τριγύρω σου και να μην προλαβαίνεις να τα γαμήσειςΠου είναι ο α/α να δει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής;;;!!!
μπερδευτηκαΜα δεν με αναγνωρίσατε;
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι να εχεις ολα τα μουνιά τριγύρω σου και να μην προλαβαίνεις να τα γαμήσεις
Τέλος δειαλειμματος
να τα εχεις για μια πιπα στα διαλειμματαΤο μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι να εχεις ολα τα μουνιά τριγύρω σου και να μην προλαβαίνεις να τα γαμήσεις
Τέλος δειαλειμματος
να τα εχεις για μια πιπα στα διαλειμματα![]()