Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ναι θα ειναι αυτο που λεμε αδαμαντινος χαρακτιρας.σαουλ το βραχιολακι με μπριγιαν; αν ειναι ετσι μιλαμε![]()
Ναι θα ειναι αυτο που λεμε αδαμαντινος χαρακτιρας.σαουλ το βραχιολακι με μπριγιαν; αν ειναι ετσι μιλαμε![]()
μεχρι για αυτα τα πλαστικα χρωματιστα που φορανε οι λιγδιαρες οι αγγλιδες στο φαληρακι στα ξενοδοχεια ολ ινκλουσιβ και πολυ σου ειναισαουλ το βραχιολακι με μπριγιαν; αν ειναι ετσι μιλαμε![]()
Εγω δεν ειμαι μεγαλοψωλης. Απο το βαρος εμεινε κοντη και χοντρη![]()
μεχρι για αυτα τα πλαστικα χρωματιστα που φορανε οι λιγδιαρες οι αγγλιδες στο φαληρακι στα ξενοδοχεια ολ ινκλουσιβ και πολυ σου ειναι![]()
Μαν δε πειραζει δεν ακους και 10 ποντους να εχεις αν της περασεις πανω 10 καρατια αυτοματως σε βλεπουν 10+10=20εγω παιδια ειμαι γενικα και λιγο μικροψωλης
εγω τις εχω γνωρισει στο πορτο τσερβο στο πορτο βεκιο στο πορτο φινο στο πορτο λεονεεσυ εκει τις γνωρισες αυτες ; στα ολ ινκλουσιβ που πηγαινες φτωχαδακι;![]()
![]()
Πόρτο Χέλι τίποτα?εγω τις εχω γνωρισει στο πορτο τσερβο στο πορτο βεκιο στο πορτο φινο στο πορτο λεονε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαν δε πειραζει δεν ακους και 10 ποντους να εχεις αν της περασεις πανω 10 καρατια αυτοματως σε βλεπουν 10+10=20
εκει εχει βιλα ο κυριακου και δεν παω δεν θελω να συναντηθω με την γυναικα τουΠόρτο Χέλι τίποτα?
Πέτυχαν διάνα. Πρέπει να πέθαναν απο το πολύ σεξ ενος λεπτου μαζι σουεγω τις εχω γνωρισει στο πορτο τσερβο στο πορτο βεκιο στο πορτο φινο στο πορτο λεονε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φοβάσαι μη δε τη δεις και την πατήσεις, κατάλαβαεκει εχει βιλα ο κυριακου και δεν παω δεν θελω να συναντηθω με την γυναικα του![]()
δεν εζησαν για να εξομολογηθουν τις εμπειριες τουςΠέτυχαν διάνα. Πρέπει να πέθαναν απο το πολύ σεξ ενος λεπτου μαζι σου![]()
Καλό βόλι και σε εσένα χαιμ :-*Καλημέρα σας. Καλό βόλι.
Πας αρματα να στριμωξεις 17χρονα;![]()
Κατα κυριο λογο εγω οταν ειμουν 17 εκει την εβγαζα. Μαζι με ολα τα ιδιοτικα της βορειας αττικης.Γιατι μονο 17 χρονα πανε στην αρμάτα; Πάω στο σπετσες μαραθον και τρέχω![]()
πηγαινες και στην λε φιγκαρο φανταζομαι παλιογριαΓιατι μονο 17 χρονα πανε στην αρμάτα; Πάω στο σπετσες μαραθον και τρέχω![]()