blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
ξέρω πολλά μπλιζ και λέω λίγα![]()
Εκτιμάται δεόντως!
ξέρω πολλά μπλιζ και λέω λίγα![]()
εχω ανάγκη απο τον μπραμπ αλλά αυτός με φτύνει, οπότε σκέφτηκα να το ρίξω στις αγαθοεργίες οπως η βαρδινογιάννη αλλα με χορηγίες τρίτων οπως η μαρι κυριακού. Θα γράψω και παραμύθια για τον σαουλ και τον μποκα και τα μικρα του θρεντ με τιτλο "Αγιος - ο φασολακης των 8 εκατοστων"Εγω ρωτησα τι εχεις αναγκη.
Αν εχεις.
Δεν εχεις αναγκη λοιπον. Ενταξει, καλο αυτό.εχω ανάγκη απο τον μπραμπ αλλά αυτός με φτύνει, οπότε σκέφτηκα να το ρίξω στις αγαθοεργίες οπως η βαρδινογιάννη αλλα με χορηγίες τρίτων οπως η μαρι κυριακού. Θα γράψω και παραμύθια για τον σαουλ και τον μποκα και τα μικρα του θρεντ με τιτλο "Αγιος - ο φασολακης των 8 εκατοστων"![]()
να γινεις οδηγος του μινωαΩραιο μουνι η μαρι κυριακου,καθομουν ανετα στα ποδια της να μου πει παραμυθια![]()
Δεν εχεις αναγκη λοιπον. Ενταξει, καλο αυτό.
Σοφερ να την πηγαινω για ψωνια και να την στριμωχνω στα πισω της λιμουζινας;να γινεις οδηγος του μινωα![]()
Σοφερ να την πηγαινω για ψωνια και να την στριμωχνω στα πισω της λιμουζινας;![]()
ουτε σουπερ μαρκετ δεν παει η μαρι χωρις τους μπαντιγκαρντς ..να γινεις οδηγος του μινωα![]()
Εχεις αντιρρηση?Τι σοβαρότητα. Τι ήθος![]()
δεν θα την γαμησεις ποτεΔεν εχεις αναγκη λοιπον. Ενταξει, καλο αυτό.
;)ουτε σουπερ μαρκετ δεν παει η μαρι χωρις τους μπαντιγκαρντς ..![]()
Εχεις αντιρρηση?
Χίλια συγνωμη, αδυνατω να σε παρακολουθησω, ισως φταιω κι εγω.Με ρωτας; Που πήγε η αντίληψη σου την εχασες μαζι με τον αυτοσεβασμό;![]()
δεν θα την γαμησεις ποτε![]()
![]()
και αναγκη να ειχε θα εκοβε τα μουνοχειλα της απο το να ζητησει σε σενα λεφτα
![]()
Για τη μαρη θα κουβαλαω και γκανι και θα σπαω και γονατα..ουτε σουπερ μαρκετ δεν παει η μαρι χωρις τους μπαντιγκαρντς ..![]()
Γιατι?και αναγκη να ειχε θα εκοβε τα μουνοχειλα της απο το να ζητησει σε σενα λεφτα![]()
Τα χιλια ειναι αρκετα για σήμερα. Αύριο βλέπουμε πάλι.Χίλια συγνωμη, αδυνατω να σε παρακολουθησω, ισως φταιω κι εγω.