erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
α βεβαια τσουλιδιο πρωτηςΑυτη η ελενη ειναι ωραιο καυλακι;
α βεβαια τσουλιδιο πρωτηςΑυτη η ελενη ειναι ωραιο καυλακι;
αυτη απο τον πυργο η καπου εκει γυρω η γνωστη σου,σου δινω 1 λεπτο να θυμηθεις τα διψηφια ποσοστα που ειχες γραψει γιατι αμα το κανω εγω και χασω χρονο απ την δουλεια μου θα σε παω μετα πιπα κωλο![]()
Και εγω αυτο ρωταω....Ποία είναι η Ελένη;
1) Ουδέποτε μιλησα για εκλογη ΠτΔ. Αντιθέτως ελεγα για 174 ψηφους μάξιμουμ.
Μαλλον με μπερδευετε με τον Βολταιρο.
2) Η εξαντληση της τετραετιας παντοτε τελουσε υπο την αιρεση της παράκαμψης του σκοπελου εκλογης ΠτΔ. Υπαρχουν τα σχετικα ποστ.
Αρα με αδικειτε καταφωρα.
μα γιατι; εχεις την αισθηση οτι ειμαι οξω απο τον κόσμο τουτο;Καλά σήμερα με έχετε < στείλει >!
Ήσασταν και εσείς στο Buckingham?
Ωπα, ωπα. Δεν μιλησα εγω για διψηφια. Ελεγα ότι οι συνεργατες του ΓΑΠ προβλεπουν διψηφια κι ετσι τον πιεζουν. Εμενα οι πρωτες μου εκτιμησεις ηταν για 5-6%, το θυμαμαι καλα. Κατασταλαξα στο 4%. Απλο είναι. Γιατι λυσσατε να χανετε χρονο και διαθεση για να βρειτε τροπο να μου την πειτε? Μου φαινεται καπως.αυτη απο τον πυργο η καπου εκει γυρω η γνωστη σου,σου δινω 1 λεπτο να θυμηθεις τα διψηφια ποσοστα που ειχες γραψει γιατι αμα το κανω εγω και χασω χρονο απ την δουλεια μου θα σε παω μετα πιπα κωλο![]()
Α εμενα δε με πειραζει ετσι κιαλιως μετα απο 2-3 φορες θα της ελεγα ψεματα οτι εχω ψωρα για να την ξεφορτωθω, αστη να παει σε οποιο τριο θελεια βεβαια τσουλιδιο πρωτηςαφου παρατησε τον μενελαο και πηγε με τον παρη στην τροια ;)
μα αφου εισαι ο μεγαλειοτατος,ο γαμικος,ο αρχοντας των δικαστηριων κλπ,κλπ.κλπΩπα, ωπα. Δεν μιλησα εγω για διψηφια. Ελεγα ότι οι συνεργατες του ΓΑΠ προβλεπουν διψηφια κι ετσι τον πιεζουν. Εμενα οι πρωτες μου εκτιμησεις ηταν για 5-6%, το θυμαμαι καλα. Κατασταλαξα στο 4%. Απλο είναι. Γιατι λυσσατε να χανετε χρονο και διαθεση για να βρειτε τροπο να μου την πειτε? Μου φαινεται καπως.
μα γιατι; εχεις την αισθηση οτι ειμαι οξω απο τον κόσμο τουτο;![]()
εγω θα σε γαμησω με αντιτιμο 98000 αυλους τιτλους λαναραμα γιατι; εχεις την αισθηση οτι ειμαι οξω απο τον κόσμο τουτο;![]()
Δεν βαριεσαι...Όλα εδώ θα μεινουν...μα αφου εισαι ο μεγαλειοτατος,ο γαμικος,ο αρχοντας των δικαστηριων κλπ,κλπ.κλπ![]()
![]()
![]()
![]()
εγω θα σε γαμησω με αντιτιμο 98000 αυλους τιτλους λαναρα![]()
εχε χαρηΩπα, ωπα. Δεν μιλησα εγω για διψηφια. Ελεγα ότι οι συνεργατες του ΓΑΠ προβλεπουν διψηφια κι ετσι τον πιεζουν. Εμενα οι πρωτες μου εκτιμησεις ηταν για 5-6%, το θυμαμαι καλα. Κατασταλαξα στο 4%. Απλο είναι. Γιατι λυσσατε να χανετε χρονο και διαθεση για να βρειτε τροπο να μου την πειτε? Μου φαινεται καπως.
Η οχτάποντη μου η καυλωμένη.![]()
λοιπον αλεξ εγω θέλω συνολικα με τα ρουσφετια που μου ζητησε ο σσς για αγορα οπλου μαζικης καταστροφης για να εξολοθρεύει το μηδα, σαουλ για εξαγορα θητείας, μπραμπ για να αγοράσει τα ωαρια μου, μπλιζ για ενα ταξιδι μαζι μου για συναυλιες, μποκα για ξυδια, νικ για ενα βραδυ με τζακουζι μαζι μου, γιορκι για την πορνοσταρ της αρεσκειας μου, χοφ για τεκιλες βινυλιο και πουρα αβανας, αγιο για την πληρωμη του γηροκομείου που διαβιεί και δυο μνημοσυνων φιλων ...............χμ..235.874,21 €.![]()
Εγω ρωτησα τι εχεις αναγκη.λοιπον αλεξ εγω θέλω συνολικα με τα ρουσφετια που μου ζητησε ο σσς για αγορα οπλου μαζικης καταστροφης για να εξολοθρεύει το μηδα, σαουλ για εξαγορα θητείας, μπραμπ για να αγοράσει τα ωαρια μου, μπλιζ για ενα ταξιδι μαζι μου για συναυλιες, μποκα για ξυδια, νικ για ενα βραδυ με τζακουζι μαζι μου, γιορκι για την πορνοσταρ της αρεσκειας μου, χοφ για τεκιλες βινυλιο και πουρα αβανας, αγιο για την πληρωμη του γηροκομείου που διαβιεί και δυο μνημοσυνων φιλων ...............χμ..235.874,21 €.![]()
λοιπον αλεξ εγω θέλω συνολικα με τα ρουσφετια που μου ζητησε ο σσς για αγορα οπλου μαζικης καταστροφης για να εξολοθρεύει το μηδα, σαουλ για εξαγορα θητείας, μπραμπ για να αγοράσει τα ωαρια μου, μπλιζ για ενα ταξιδι μαζι μου για συναυλιες, μποκα για ξυδια, νικ για ενα βραδυ με τζακουζι μαζι μου, γιορκι για την πορνοσταρ της αρεσκειας μου, χοφ για τεκιλες βινυλιο και πουρα αβανας, αγιο για την πληρωμη του γηροκομείου που διαβιεί και δυο μνημοσυνων φιλων ...............χμ..235.874,21 €.![]()
ξέρω πολλά μπλιζ και λέω λίγαΌχι!
Απλά δεν ήξερα τη σχέση σας με την Αγγλικήν!