erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Καλή συνέχεια μπόκα το ξέρωΦευγω παιδες, καλη συνεχεια. Φιλια στην θειτσα μας, να ξερει οτι εμεις την αγαπαμε πραγματικα.![]()
Καλή συνέχεια μπόκα το ξέρωΦευγω παιδες, καλη συνεχεια. Φιλια στην θειτσα μας, να ξερει οτι εμεις την αγαπαμε πραγματικα.![]()
Ναι όντως έχω φάει πολλές ακόμα δεν άρχισε το έτοςοι αποριψεις πεφτουν βροχη![]()
Rose vs Erinal(απόσπασμα)
παίδες βρήκαμε τον πρόθυμο ...Ηρωα
![]()
![]()
![]()
![]()
τα είχε με τον βλαστόξανθιά... δικηγόρος... με κοντά μαλλιά...
χμμμ...
θες να σε αναλαβω να σου φτιαξω το ιματζ?Ναι όντως έχω φάει πολλές ακόμα δεν άρχισε το έτος![]()
ουιθες να σε αναλαβω να σου φτιαξω το ιματζ?
Λές να έχω προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτη και εισαγγελέα;κάνουμε ότι δεν ξέρουμε δλδ...?
![]()
τι να καμω;να μην μου το φτιαξεις δηλαδη;μετα δεν θα τους προλαβαινεις ομως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στειλε μου μια ολοσομη να δω τι μπορω να κανω σε τι θα πρεπει να πονταρω για να σε προωθησωτι να καμω;να μην μου το φτιαξεις δηλαδη;![]()
Δεν υπήρξαν ποτε θέματακαι έχεις και το τάμπλετ μαζί...
εκτός αν είναι ο άλλος σου εαυτός...
τελικά εντάξει με τα πμ?
λύθηκαν τα θέματα?
δεν ξέρω πως στέλνω φωτο :- γιαυτό δεν βάζω ποτεστειλε μου μια ολοσομη να δω τι μπορω να κανω σε τι θα πρεπει να πονταρω για να σε προωθησω
Εγώ δεν το πιστεύωπιστεύω ότι αν η εριναλ με γνωριζε εστω και μια φορα real life δεν υπηρχε περιπτωση να μου φερει αντιρρηση στο τσιμπουκι ουτε μια στο εκατομμυριο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()