Επισκέπτης
Ε τι αλλο θα ξερατε εσεις οι καραβλαχοι.μποκα απο μουσική ξέρουμε μονο παντελιδη και παολα
Ε τι αλλο θα ξερατε εσεις οι καραβλαχοι.μποκα απο μουσική ξέρουμε μονο παντελιδη και παολα
τα κοψες μωρη?Κάνω μια γαμημένη έρευνα και σε όλους αρεσουν τα μακρια
Ε τι αλλο θα ξερατε εσεις οι καραβλαχοι.
τα κοψες μωρη?
Δεν εχει σημασια αυτο. Βλαχος δεν γενιεσαι,βλαχος γινεσαι. ΜΠΟΚΑΣ 2015δεν έχω καταγωγή βλάχικη σπόρε
Η αριστοκρατική μου καταγωγή δεν μου επιτρέπει να σε υβρίσω, γιαυτό θα σε καλέσω σε μουνομαχία και διάλεξε το όπλο σου μεθαύριο το πρωι ξημερώματα στις 5.00 σε μέρος της επιλογής σου. ως μάρτυρα καλώ τον Χάουζ. Διάλεξε και εσύ ένα της αρεσκείας σου. Θα χρησιμοποιήσω όπλο αφού συμβουλευτώ τους γνωρίζοντες στο φόρουμΔεν εχει σημασια αυτο. Βλαχος δεν γενιεσαι,βλαχος γινεσαι. ΜΠΟΚΑΣ 2015
Χαχα για μλκ με εχεις, νομιζεις οτι με αυτα τα φτηνα κολπα θα βρεις τροπο να με γνωρισεις απο κοντα για να με την πεσεις... εισαι γελασμενη μωρη, δεν προκειται να σε κατσω οτι και να καμεις.Η αριστοκρατική μου καταγωγή δεν μου επιτρέπει να σε υβρίσω, γιαυτό θα σε καλέσω σε μουνομαχία και διάλεξε το όπλο σου μεθαύριο το πρωι ξημερώματα στις 5.00 σε μέρος της επιλογής σου. ως μάρτυρα καλώ τον Χάουζ. Διάλεξε και εσύ ένα της αρεσκείας σου. Θα χρησιμοποιήσω όπλο αφού συμβουλευτώ τους γνωρίζοντες στο φόρουμ
Χαχα για μλκ με εχεις, νομιζεις οτι με αυτα τα φτηνα κολπα θα βρεις τροπο να με γνωρισεις απο κοντα για να με την πεσεις... εισαι γελασμενη μωρη, δεν προκειται να σε κατσω οτι και να καμεις.
Και με 20 ποντοι παρακαλω...να τα λεμε κι αυτα.Ναι γύρνα πλευρό τώρα ομορφάντρα
να τους χαίρεσαι και συ και η κοπελαρα σου αλλά μην τα λες μπροστα στον αλεξ γιατι ζορίζεται μετα και στελνει πμ που δεν παιρνω να τα βρουμεΚαι με 20 ποντοι παρακαλω...να τα λεμε κι αυτα.
να τους χαίρεσαι και συ και η κοπελαρα σου αλλά μην τα λες μπροστα στον αλεξ γιατι ζορίζεται μετα και στελνει πμ που δεν παιρνω να τα βρουμε
Γιατι το τυραννας το παιδι, δεν βλεπεις οτι εχει καλες προθεσεις.να τους χαίρεσαι και συ και η κοπελαρα σου αλλά μην τα λες μπροστα στον αλεξ γιατι ζορίζεται μετα και στελνει πμ που δεν παιρνω να τα βρουμε
Μην δινεις σημασια, η ηλικια φταιει
Μην δινεις σημασια, η ηλικια φταιει
Εγώ ψήφισα Εριναλ. Θελω να την γαμησω, να την ξεκωλιασω, να τις γαμαω ολες τις τρυπες εναλλαξ μεχρι να μουδιασει και να μην νιωθει διαφορα αναμεσα σε μουνι και κωλο
λουτσε τον βλεπω να τον κανουν μνημειο και να τον φυλανε τσολιαδεςRose vs Erinal(απόσμασμα)
παίδες βρήκαμε τον πρόθυμο ...Ηρωα
Να του πεις του κυριου να προσεχει για τι σε αυτη την συνευρεση μπορει ξαφνικα απο θυτης να γινει το θυμα.Rose vs Erinal(απόσμασμα)
παίδες βρήκαμε τον πρόθυμο ...Ηρωα