Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν εχει σημασια αυτο. Βλαχος δεν γενιεσαι,βλαχος γινεσαι. ΜΠΟΚΑΣ 2015  :grin:
Η αριστοκρατική μου καταγωγή δεν μου επιτρέπει να σε υβρίσω, γιαυτό θα σε καλέσω σε μουνομαχία και διάλεξε το όπλο σου μεθαύριο το πρωι ξημερώματα στις 5.00 σε μέρος της επιλογής σου. ως μάρτυρα καλώ τον Χάουζ. Διάλεξε και εσύ ένα της αρεσκείας σου. Θα χρησιμοποιήσω όπλο αφού συμβουλευτώ τους γνωρίζοντες στο φόρουμ  :grin: :tits2: :sunglasses:

Επισκέπτης
Η αριστοκρατική μου καταγωγή δεν μου επιτρέπει να σε υβρίσω, γιαυτό θα σε καλέσω σε μουνομαχία και διάλεξε το όπλο σου μεθαύριο το πρωι ξημερώματα στις 5.00 σε μέρος της επιλογής σου. ως μάρτυρα καλώ τον Χάουζ. Διάλεξε και εσύ ένα της αρεσκείας σου. Θα χρησιμοποιήσω όπλο αφού συμβουλευτώ τους γνωρίζοντες στο φόρουμ  :grin: :tits2: :sunglasses:
Χαχα για μλκ με εχεις, νομιζεις οτι με αυτα τα φτηνα κολπα θα βρεις τροπο να με γνωρισεις απο κοντα για να με την πεσεις... :2funny: εισαι γελασμενη μωρη, δεν προκειται να σε κατσω οτι και να καμεις.  :birdman:  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαχα για μλκ με εχεις, νομιζεις οτι με αυτα τα φτηνα κολπα θα βρεις τροπο να με γνωρισεις απο κοντα για να με την πεσεις... :2funny: εισαι γελασμενη μωρη, δεν προκειται να σε κατσω οτι και να καμεις.  :birdman:  :grin:

Ναι γύρνα πλευρό τώρα ομορφάντρα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και με 20 ποντοι παρακαλω...να τα λεμε κι αυτα.  :grin:
να τους χαίρεσαι και συ και η κοπελαρα σου αλλά μην τα λες μπροστα στον αλεξ γιατι ζορίζεται μετα και στελνει πμ που δεν παιρνω να τα βρουμε  :2funny:

Επισκέπτης
να τους χαίρεσαι και συ και η κοπελαρα σου αλλά μην τα λες μπροστα στον αλεξ γιατι ζορίζεται μετα και στελνει πμ που δεν παιρνω να τα βρουμε  :2funny:
Γιατι το τυραννας το παιδι, δεν βλεπεις οτι εχει καλες προθεσεις.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
οι αποριψεις πεφτουν βροχη  :tooth:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Rose vs Erinal(απόσπασμα)

Εγώ ψήφισα Εριναλ. Θελω να την γαμησω, να την ξεκωλιασω, να τις γαμαω ολες τις τρυπες εναλλαξ μεχρι να μουδιασει και να μην νιωθει διαφορα αναμεσα σε μουνι και κωλο  :fuck1:

:rolleyes: παίδες βρήκαμε τον πρόθυμο ...Ηρωα  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Rose vs Erinal(απόσμασμα)

:rolleyes: παίδες βρήκαμε τον πρόθυμο ...Ηρωα  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:
λουτσε τον βλεπω να τον κανουν μνημειο και να τον φυλανε τσολιαδες  :grin:
%CE%9C%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%91%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B71-290x258.jpg

Επισκέπτης
Φευγω παιδες, καλη συνεχεια. Φιλια στην θειτσα μας, να ξερει οτι εμεις την αγαπαμε πραγματικα. :cheesy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σσς τι έγινε παιδι μου ; :think:

Stories

Νέο!

Stories