Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
τη κάνω ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!

Μπόκα επειδή θα μπεις κάποια στιγμή, εντάξει με τη θεία, στα έφτιαξα. Με ρούφηξε λίγο παραπάνω από όσο ήμουν διατεθειμένος να δώσω αλλά χαλάλι σου.

ααα και μην ξεχάσω

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΟΥ.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
Ορισμενα πραγματα πρεπει να τεθουν στις σωστες διαστασεις τους.
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι ειμαστε σ ενα νημα με τη θεληση μας και υπαγορευουμε ο ενας στον αλλο τα ορια μας.
Οφειλουμε ολοι να κατανοησουμε οτι περα απο την οποια πλακα η την οποια αντιπαραθεση, υπαρχει ο σεβασμος της προσωπικοτητας του αλλου.
Οτιδηποτε αλλο ειναι σεξιστικο, βιαιο και χυδαιο.
Υπ αυτη την ενοια το νημα δηλωνει την σπαρεσκεια του για το νημα του κ. Καψωνη.
Σεβασθειτε και αναγνωριστε τη δυναμη ενος θηλυκου νικ, που αντεχει τοσες επιθεσεις εδω μεσα και αντι να μας βρισει ολους συλληβδην, συμμετεχει και βοηθα στη διασκεδαση.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
γιαννη στελνεις φωτο ρε μποι?
παλια,σε μια συναντηση μελων στο μπουρναζι που αριθμουσε πανω απο 40 ατομα,καποιος στο τελος εβγαλε κινητο να παρει φωτο το τραπεζι που ηταν γεματο μπυρες.του ειπα να το βαλει μεσα και καταλαβαμε ολοι οτι τουλαχιστο αν δεν γνωριστουμε καλυτερα,φωτογραφιες τζιζ.
εσυ τις στελνεις φορα?

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
γιαννη στελνεις φωτο ρε μποι?
παλια,σε μια συναντηση μελων στο μπουρναζι που αριθμουσε πανω απο 40 ατομα,καποιος στο τελος εβγαλε κινητο να παρει φωτο το τραπεζι που ηταν γεματο μπυρες.του ειπα να το βαλει μεσα και καταλαβαμε ολοι οτι τουλαχιστο αν δεν γνωριστουμε καλυτερα,φωτογραφιες τζιζ.
εσυ τις στελνεις φορα?

δεν εχω θεματα privacy ρε....στην καραπουτσακλάρα μου όλα...ο Σαμαράς γίνεται να βγει ?

εγώ αυτό θέλω μόνο

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εγώ μία φώτο ήθελα με το ζουμερό κωλαράκι της εριναλ την οποια απο οτι καταλαβα δεν θα αποκτησω ποτε...

δεν πειραζει...η ζωη συνεχιζεται....

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
οχι σε ευχαριστω που ειπες το ναι :grin: ντρεπομαι ειμαι πολυ ασχημουλης και χοντρουλης θα σου χαλασω χειροτερα το ηδη χαλασμενο σου κεφι :cheesy:

και εγω που ειμαι ομορφος και γοητευτικος παλι της χαλασα το κεφι....η ερι ειναι περιεργη ρατσα....θελει 10 αραπηδες στην σειρα με >30cm πουτσα για να φτιαχτει  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι ειμαστε σ ενα νημα με τη θεληση μας και υπαγορευουμε ο ενας στον αλλο τα ορια μας.
Οφειλουμε ολοι να κατανοησουμε οτι περα απο την οποια πλακα η την οποια αντιπαραθεση, υπαρχει ο σεβασμος της προσωπικοτητας του αλλου.
Σεβασθειτε και αναγνωριστε τη δυναμη ενος θηλυκου νικ, που αντεχει τοσες επιθεσεις εδω μεσα και αντι να μας βρισει ολους συλληβδην, συμμετεχει και βοηθα στη διασκεδαση.
επειδη μπαινω κυριως για τον χαβαλε και χανω καποιες φορες και εγω τα ορια εχεις δικιο :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και μεις με τον Άγιο σε ένα τραπέζι με τους προσωκρατικους στο Μετς δεν αφήσαμε να φτιάξει ο Φειδικοίας αγαμαλτοσελφι

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
επειδη μπαινω κυριως για τον χαβαλε και χανω καποιες φορες και εγω τα ορια εχεις δικιο :)

Ευγε και θεωρουμε πλεον το θεμα ληξαν.
Ας θεωρησουμε το νεο νημα ως μια ατυχη στιγμη.
Συνεχιζουμε ολοι μαζι!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ευγε και θεωρουμε πλεον το θεμα ληξαν.
Ας θεωρησουμε το νεο νημα ως μια ατυχη στιγμη.
Συνεχιζουμε ολοι μαζι!
με το θεμα της ψηφοφοριας που σου ειχα πει το κουβεντιασες; ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σσς έχω εξαιρετικό κέφι το εννοώ ότι δεν με ενοχλούν οι κουταμάρες εδώ μέσα απλά κάνω σαφές ότι με τέτοιους τρόπους δεν με προσεγγίζουν, να χανε να λέγαμε δηλαδή

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Σσς έχω εξαιρετικό κέφι το εννοώ ότι δεν με ενοχλούν οι κουταμάρες εδώ μέσα απλά κάνω σαφές ότι με τέτοιους τρόπους δεν με προσεγγίζουν, να χανε να λέγαμε δηλαδή
αψογα τοτε :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.556
Πόντοι
26.096
με το θεμα της ψηφοφοριας που σου ειχα πει το κουβεντιασες; ;)

Οχι διοτι ο ενδιαφερομενος ειχε δηλωσει οτι δεν το επιθυμει αλλα η αναρτηση του διεγραφη.
Παρολα αυτα θα το συζητησω με τον κοινο γνωστο μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άλλη μια επιδειξη επιλεκτικης και συνεπώς φαιδρης ευαισθησίας...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Οχι διοτι ο ενδιαφερομενος ειχε δηλωσει οτι δεν το επιθυμει αλλα η αναρτηση του διεγραφη.
Παρολα αυτα θα το συζητησω με τον κοινο γνωστο μας.
κουβεντιασε το το θελει ο ενδιαφερομενος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom