NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
βλέπεις βαριά έργα ρε Χάιμ, εγώ πάω σε κομωδίες, ψυχεδέλεια είναι η καθημερινότητά μας, δεν αντέχω άλλη.όποτε μπορώ.
βλέπεις βαριά έργα ρε Χάιμ, εγώ πάω σε κομωδίες, ψυχεδέλεια είναι η καθημερινότητά μας, δεν αντέχω άλλη.όποτε μπορώ.
Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου όμως.Σαν να έρχεσθε στα λόγια μου, αγαπητέ.
επομένως είστε ενήμερη, τότε αλλάζει το πράμα.Να σημειώσωο σε αυτό το σημείο ότι ξέρω ποιος έβαλε τον καψωνη να ανοίξει το θρΕντ.
Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου όμως.
Άλλο να συμμετέχω σε ένα θρεντ τρολλαρίσματος και από κάτι που θα πω να στηθεί μια απλή ψηφοφορία και άλλο να ανοίγεται θρεντ με το νικ μου.
Ο παρών νηματοθέτης ρώτησε τον the saint αν μπορεί να το κάνει.
μόλις με έβρισες αλλά θα σε συγχωρήσωπαω να κανω τη μαιρη παναγιωταρα.
οποιος τα βρισκει ετοιμα ειναι ενα μουνακι και γαμιεται η σουφρα του
επομένως είστε ενήμερη, τότε αλλάζει το πράμα.
εντάξει ρε συ για πλακίτσα το έκανες δε λέω κάτι άλλο, αλλά π.χ. εδώ μέσα που συμμετέχουμε και τρολάρουμε ή σε οποιοδήποτε θρεντ τρολαρίσματος είμαστε εκτεθειμένοι όλοι, σε άλλα νήματα ενημέρωσης δε δέχομαι να αναφερθώ σε ψηφοφορία αν δεν ερωτηθώ.δεν με εβαλε κανεις ρε...ετσι για πλακα το ανεβασα....αν προσβαλει τα κοριτσια γκουχου γκουχου...κατσε να το αλλαξω αυτο....
αν προσβαλει το πιπινι την ροζυ και το gilfaki την ερι ας το κατεβασει καποιος mod...δεν εχω θεμα....
ολα μια ιδεα ειναι....ενας μυθος....μια σκεψη....ενα αγγιγμα...ενα χαμογελο...ενας δονητης στο κωλαρακι καποιας πουτανας...
εντάξει ρε συ για πλακίτσα το έκανες δε λέω κάτι άλλο, αλλά π.χ. εδώ μέσα που συμμετέχουμε και τρολάρουμε ή σε οποιοδήποτε θρεντ τρολαρίσματος είμαστε εκτεθειμένοι όλοι, σε άλλα νήματα ενημέρωσης δε δέχομαι να αναφερθώ σε ψηφοφορία αν δεν ερωτηθώ.
εγώ να έχω θέμα? κανένα φυσικά και εφόσον πέρασε τις εξετάσεις του το θρεντ, σπάω τους ηθικούς φραγμούς μου και έρχομαι να συνδράμω.σε μηνυμα η εριναλ μου ειπε δωσεεεε πονοοοοοοοοο αγορι μου δεν καταλαβαινω απο αυτα.....το πηρα στο μεγιστο βαθμο φαινεται
αν υπαρχει θεμα το σβηνω ( και φτιαχνουμε καινουριο με περισσοτερες μεσα λολλλλλλλλλλ) !!
το θρεντ το σκεφτηκες μονος σου ..δεν με εβαλε κανεις ρε...ετσι για πλακα το ανεβασα....αν προσβαλει τα κοριτσια γκουχου γκουχου...κατσε να το αλλαξω αυτο....
αν προσβαλει το πιπινι την ροζυ και το gilfaki την ερι ας το κατεβασει καποιος mod...δεν εχω θεμα....
ολα μια ιδεα ειναι....ενας μυθος....μια σκεψη....ενα αγγιγμα...ενα χαμογελο...ενας δονητης στο κωλαρακι καποιας πουτανας...
Γιάννη ούτε σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρίσω. Ενα νικ που μπηκε στο θρεντ που μιλαμε με τα παιδιά και ούτε ξέρεις τι σχέση έχουμε μεταξύ μας και στο οποίο πήρες αερα και θαρρος να μιλάς οπως μιλας στις πουτάνες σου. Οταν μου στειλλες την φωτο σου κτλ σου ειπα ξεκάθαρα οτι δεν δινω βαση στις μαλακιες του καθενος και δεν τσιτωνω γιατι κάνουμε χαβαλε. Ο χαβαλες βέβαια είναι κάτι που ο καθένας τον αντιλαμβάνεται διαφορετικα. Εγω μπορω να βγάλω την φωτο σου σου ας πουμε και να γελαω. Το θέμα ειναι ενα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σου προξενουν και ως νικ συμπαθεια και κάποιοι όχι. Εσύ αν πήγες για συμπάθεια το χασες...σε μηνυμα η εριναλ μου ειπε δωσεεεε πονοοοοοοοοο αγορι μου δεν καταλαβαινω απο αυτα.....το πηρα στο μεγιστο βαθμο φαινεται
αν υπαρχει θεμα το σβηνω ( και φτιαχνουμε καινουριο με περισσοτερες μεσα λολλλλλλλλλλ) !!
Γιάννη ούτε σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρίσω. Ενα νικ που μπηκε στο θρεντ που μιλαμε με τα παιδιά και ούτε ξέρεις τι σχέση έχουμε μεταξύ μας και στο οποίο πήρες αερα και θαρρος να μιλάς οπως μιλας στις πουτάνες σου. Οταν μου στειλλες την φωτο σου κτλ σου ειπα ξεκάθαρα οτι δεν δινω βαση στις μαλακιες του καθενος και δεν τσιτωνω γιατι κάνουμε χαβαλε. Ο χαβαλες βέβαια είναι κάτι που ο καθένας τον αντιλαμβάνεται διαφορετικα. Εγω μπορω να βγάλω την φωτο σου σου ας πουμε και να γελαω. Το θέμα ειναι ενα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σου προξενουν και ως νικ συμπαθεια και κάποιοι όχι. Εσύ αν πήγες για συμπάθεια το χασες...
εγω ενημέρωσα για να μην λέτε μετα οτι σας αδικωτο τοσο το καναμε τοσο ρε παιδιαααααα....απλα ειναι τα πραγματα....ενα τσιμπουκακι ζητησα....απετυχα....το καταλαβαινω....
εχασα την μαχη....αλλα οχι τον πολεμο
εγω ενημέρωσα για να μην λέτε μετα οτι σας αδικω