Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν πειράζει Νικ είσαι μικρό και αθώο :cheesy:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
και εγώ μόνο κωμωδίες βλέπω ρε....με τα thriller χέζομαι πάνω μου  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Σαν να έρχεσθε στα λόγια μου, αγαπητέ.  :grin:
Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου όμως.
Άλλο να συμμετέχω σε ένα θρεντ τρολλαρίσματος και από κάτι που θα πω να στηθεί μια απλή ψηφοφορία και άλλο να ανοίγεται θρεντ με το νικ μου.
Ο παρών νηματοθέτης ρώτησε τον the saint αν μπορεί να το κάνει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να σημειώσωο σε αυτό το σημείο ότι ξέρω ποιος έβαλε τον καψωνη να ανοίξει το θρΕντ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
606
παω να κανω τη μαιρη παναγιωταρα.
οποιος τα βρισκει ετοιμα ειναι ενα μουνακι και γαμιεται η σουφρα του :thefinge:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
θα μπω να ψηφίσω όποια μου κάνει την καλύτερη προσφορά. :cheesy:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου όμως.
Άλλο να συμμετέχω σε ένα θρεντ τρολλαρίσματος και από κάτι που θα πω να στηθεί μια απλή ψηφοφορία και άλλο να ανοίγεται θρεντ με το νικ μου.
Ο παρών νηματοθέτης ρώτησε τον the saint αν μπορεί να το κάνει.

μπορεί να μην ρώτησα , εχεις δικιο ....αλλα μου τα ειπε ολα το λαγνο βλεμμα της εριναλ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι Νικ δεν είμαι ενήμερη ούτε σύμφωνη ούτε ρωτήθηκε :pipa1:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
επομένως είστε ενήμερη, τότε αλλάζει το πράμα.

δεν με εβαλε κανεις ρε...ετσι για πλακα το ανεβασα....αν προσβαλει τα κοριτσια γκουχου γκουχου...κατσε να το αλλαξω αυτο....

αν προσβαλει το πιπινι την ροζυ και το gilfaki την ερι ας το κατεβασει καποιος mod...δεν εχω θεμα....

ολα μια ιδεα ειναι....ενας μυθος....μια σκεψη....ενα αγγιγμα...ενα χαμογελο...ενας δονητης στο κωλαρακι καποιας πουτανας... :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
δεν με εβαλε κανεις ρε...ετσι για πλακα το ανεβασα....αν προσβαλει τα κοριτσια γκουχου γκουχου...κατσε να το αλλαξω αυτο....

αν προσβαλει το πιπινι την ροζυ και το gilfaki την ερι ας το κατεβασει καποιος mod...δεν εχω θεμα....

ολα μια ιδεα ειναι....ενας μυθος....μια σκεψη....ενα αγγιγμα...ενα χαμογελο...ενας δονητης στο κωλαρακι καποιας πουτανας... :grin:
εντάξει ρε συ για πλακίτσα το έκανες δε λέω κάτι άλλο, αλλά π.χ. εδώ μέσα που συμμετέχουμε και τρολάρουμε ή σε οποιοδήποτε θρεντ τρολαρίσματος είμαστε εκτεθειμένοι όλοι, σε άλλα νήματα ενημέρωσης δε δέχομαι να αναφερθώ σε ψηφοφορία αν δεν ερωτηθώ.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εντάξει ρε συ για πλακίτσα το έκανες δε λέω κάτι άλλο, αλλά π.χ. εδώ μέσα που συμμετέχουμε και τρολάρουμε ή σε οποιοδήποτε θρεντ τρολαρίσματος είμαστε εκτεθειμένοι όλοι, σε άλλα νήματα ενημέρωσης δε δέχομαι να αναφερθώ σε ψηφοφορία αν δεν ερωτηθώ.

σε μηνυμα η εριναλ μου ειπε δωσεεεε πονοοοοοοοοο αγορι μου δεν καταλαβαινω απο αυτα.....το πηρα στο μεγιστο βαθμο φαινεται  :grin:

αν υπαρχει θεμα το σβηνω ( και φτιαχνουμε καινουριο με περισσοτερες μεσα λολλλλλλλλλλ) !!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
σε μηνυμα η εριναλ μου ειπε δωσεεεε πονοοοοοοοοο αγορι μου δεν καταλαβαινω απο αυτα.....το πηρα στο μεγιστο βαθμο φαινεται  :grin:

αν υπαρχει θεμα το σβηνω ( και φτιαχνουμε καινουριο με περισσοτερες μεσα λολλλλλλλλλλ) !!
εγώ να έχω θέμα? κανένα φυσικά και εφόσον πέρασε τις εξετάσεις του το θρεντ, σπάω τους ηθικούς φραγμούς μου και έρχομαι να συνδράμω.
Άλλωστε και εδώ όταν ανοίχτηκε παρόλο που ο Μπλιζ είναι φίλος συμμετείχα αφού ρώτησα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

το θρεντ το σκεφτηκες μονος σου ..  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σε μηνυμα η εριναλ μου ειπε δωσεεεε πονοοοοοοοοο αγορι μου δεν καταλαβαινω απο αυτα.....το πηρα στο μεγιστο βαθμο φαινεται  :grin:

Γιάννη ούτε σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρίσω. Ενα νικ που μπηκε στο θρεντ που μιλαμε με τα παιδιά και ούτε ξέρεις τι σχέση έχουμε μεταξύ μας και στο οποίο πήρες αερα και θαρρος να μιλάς οπως μιλας στις πουτάνες σου. Οταν μου στειλλες την φωτο σου κτλ σου ειπα ξεκάθαρα οτι δεν δινω βαση στις μαλακιες του καθενος και δεν τσιτωνω γιατι κάνουμε χαβαλε. Ο χαβαλες βέβαια είναι κάτι που ο καθένας τον αντιλαμβάνεται διαφορετικα. Εγω μπορω να βγάλω την φωτο σου σου ας πουμε και να γελαω. Το θέμα ειναι ενα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σου προξενουν και ως νικ συμπαθεια και κάποιοι όχι. Εσύ αν πήγες για συμπάθεια το χασες...  :tooth:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Γιάννη ούτε σε ξέρω ούτε θέλω να σε γνωρίσω. Ενα νικ που μπηκε στο θρεντ που μιλαμε με τα παιδιά και ούτε ξέρεις τι σχέση έχουμε μεταξύ μας και στο οποίο πήρες αερα και θαρρος να μιλάς οπως μιλας στις πουτάνες σου. Οταν μου στειλλες την φωτο σου κτλ σου ειπα ξεκάθαρα οτι δεν δινω βαση στις μαλακιες του καθενος και δεν τσιτωνω γιατι κάνουμε χαβαλε. Ο χαβαλες βέβαια είναι κάτι που ο καθένας τον αντιλαμβάνεται διαφορετικα. Εγω μπορω να βγάλω την φωτο σου σου ας πουμε και να γελαω. Το θέμα ειναι ενα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σου προξενουν και ως νικ συμπαθεια και κάποιοι όχι. Εσύ αν πήγες για συμπάθεια το χασες...  :tooth:

το τοσο το καναμε τοσο ρε παιδιαααααα....απλα ειναι τα πραγματα....ενα τσιμπουκακι ζητησα....απετυχα....το καταλαβαινω....

εχασα την μαχη....αλλα οχι τον πολεμο  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
το τοσο το καναμε τοσο ρε παιδιαααααα....απλα ειναι τα πραγματα....ενα τσιμπουκακι ζητησα....απετυχα....το καταλαβαινω....

εχασα την μαχη....αλλα οχι τον πολεμο  :grin:
εγω ενημέρωσα για να μην λέτε μετα οτι σας αδικω  :grin:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εγω ενημέρωσα για να μην λέτε μετα οτι σας αδικω  :grin:

ποσταρε την φωτο μου σε ολο το bou για εκδικηση γιατι αισθανομαι ασχημα τωρα...

διπλη καταστροφη....ουτε το τσιμπουκι κερδισα θα γινω και ρεζιλιιιιιιιιι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom