alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ενημέρωσες την Ερη τύπε?τι να πω μωρή φιλαράκια διαδυκτιακα είμαστε
Ενημέρωσες την Ερη τύπε?τι να πω μωρή φιλαράκια διαδυκτιακα είμαστε
Μαλλον εξελιχτηκε σε παρτουζα κι αs την καλυπτειs τωρα....Εσυ, η αλλη και ο γειτοναs.Ολα ειναι μεσα στην φυσηΔεν ξέρω αγαπητε δεν εβαλα εγω το θρεντ αλλα η αλλη ερι που ειναι λιγουλάκι πειρακτηρι
το κανα εσένα δεν βλέπω να κουνάς τα χέρια σουΕνημέρωσες την Ερη τύπε?
ε οχι απο σου σου ήρθε αυτό..απο ο,τι βλεπω στα τελευταια μηνυματα σου, εδω πρεπει να εισαι η ερι η ξαναμμενη.....
Μαλλον εξελιχτηκε σε παρτουζα κι αs την καλυπτειs τωρα....Εσυ, η αλλη και ο γειτοναs.Ολα ειναι μεσα στην φυση
Τουλαχιστον το φχαριστηθηκεs?????Ρητορικη η ερωτησηΤι να πεις; πολλά διαδίδονται..
Καλησπέρα.Εστιν ουν δικης οφθαλμος ος τα πανθ ορα ...
πιμι και προταση θα εχετε και εσεις σε λιγο.Καλησπέρα.
Έχετε pm και πρόταση ταυτόχρονα.
Ερη θα προσχωρησεις στο νέο κινημα??
Για πες, για πες.πιμι και προταση θα εχετε και εσεις σε λιγο.
Θα σας ζητηθεί να προσχωρήσετε στον Αλεξισμο. Πληροφοριες συντομως.Για πες, για πες.
Σου συνιστω να συνταχθείς στο πλευρο των νικητών.λέω να απεχω
Η ερι απο μεσα μου λεει να σου πω "δεν γαμιέσαι ρε αλεξ που την έχεις ακούσει και νικητής;"Σου συνιστω να συνταχθείς στο πλευρο των νικητών.
Α δεν εισαι η Ερη? Η άλλη εισαι παλι? Τους χαιρετισμους μου δωσε της.Η ερι απο μεσα μου λεει να σου πω "δεν γαμιέσαι ρε αλεξ που την έχεις ακούσει και νικητής;"
Εγω απλά δεν κατανοώ ποιοι είναι οι νικητες και το λόγο που πρεπει να συνταχθώ
Πολυ προστυχη η "εσωτερικη" Ερη......Η ερι απο μεσα μου λεει να σου πω "δεν γαμιέσαι ρε αλεξ που την έχεις ακούσει και νικητής;"
Εγω απλά δεν κατανοώ ποιοι είναι οι νικητες και το λόγο που πρεπει να συνταχθώ
Α δεν εισαι η Ερη? Η άλλη εισαι παλι? Τους χαιρετισμους μου δωσε της.
Επειδή μάλλον κάτι έχω χάσει, δώσε λεπτομέρειες.Θα σας ζητηθεί να προσχωρήσετε στον Αλεξισμο. Πληροφοριες συντομως.
Τι σε άγχωσε μωρό μου ανεβηκες στη ζυγαριά ?